Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
7.10.14 10:26

@Lililil to nic, já počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.10.14 16:19

@Tonyax Takže zasílám zatím jen organizér, malá spí venkuv kočárku, takže vložku nemůžu zatím vyfotit.
Ten organizér bych řekla, že nevím, jak pořádně přidělat k rukojeti-sklouzává trochu dolů. Navíc když je kočárek proti směru jízdy-dítě nevidí pořádně ven. Takže ho tam sice mám, ale není to to nejlepší řešení asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.10.14 16:24

@Tonyax Nešlo mi přidat fotky…Organizér je z jedné strany síťový. Po stranách dvě kapsičky, uvnitř také nějaká kapsa…doufám, že to bude trochu vidět pro inspiraci. Materiál je, ale pěkný, taková ta kočárkovina-hodně podobný co má mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
9.10.14 17:11

@Lililil dobrý, taková lehčí taška :palec: A až bude malá jezdit po směru jízdy, tak to bude ještě lepší. I když teď stejně pořádně nevidí přes tebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 21:47

Holky nebudete tu některá prodávat stupátko za kočárek mutsy urban rider? Nebo nevíte zda tam jde to, co je na netu sehnatelné jako na 4Rider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.10.14 22:02

Hlasim, ze Urban rider byl jediny kocar, co jezdil po pláži (ostatni parkovaly na začátku) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
23.10.14 16:44

@Tonyax Konečně :oops: Snad ti to ještě k něčemu bude.

Holky, prosím jak mám vyřešit tu prasklou slídu…již jsem to vystřihla a teď bych tam chtěla našít síťovinu. Máte zkušenost některá? Nevím jakou koupit, aby byla dost pevná. KOnkrétně jakou a kde. A také je lepší ji všít shora či zespodu. :kytka: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
23.10.14 17:08

@Tonyax Ještě popis k vložce do kočárku. Po stranách u hlavičky má takové bočnice, vypadá to lépe a je to praktické. Je kratší, ale to proto, že až budou dítka větší, tak se dá ten konec ohnout dolu na nožičky…Pokud budeš mít otázku napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.10.14 18:10

Síťovinu bych dala tu okenní. Taky se chystám na výměnu, ale ještě jsem ani nevypárala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 18:23

Se síťovinou zkušenosti nemám a ani nejsem tak zručná abych si to vyměnila :lol:, ale pokud by jste někdo ještě potřeboval slídu opravit vím, že to dělá Libfin, musel by se jim tam teda kočárek poslat nebo odvézt, ale za 1.000,– jí vyměňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.10.14 19:40

Někdo tu kdysi psal, že tu síťovinu mu tam našil nějaký obuvník za pár korun. Mají na to profi stroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.10.14 20:03

Prodávám krásnou, zachovaloum, hlubokou korbu cargo grey, pokud by měl někdo zájem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.10.14 06:40

@Mafina5 Díky zkusím se pozeptat… @mooch Tu okenní mám doma je i se suchým zipem, ale nějak mi tam přijde slabá, taková nevhodná. Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
27.10.14 07:15

Máš zelenou? Ta je slabá. Kup šedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
27.10.14 11:25

@mooch Mám šedou, já jsem si představovala spíše jakoby pvc síťku…,tahle se zatrhává :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí