Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Tonyax Takže zasílám zatím jen organizér, malá spí venkuv kočárku, takže vložku nemůžu zatím vyfotit.
Ten organizér bych řekla, že nevím, jak pořádně přidělat k rukojeti-sklouzává trochu dolů. Navíc když je kočárek proti směru jízdy-dítě nevidí pořádně ven. Takže ho tam sice mám, ale není to to nejlepší řešení asi ![]()
@Tonyax Nešlo mi přidat fotky…Organizér je z jedné strany síťový. Po stranách dvě kapsičky, uvnitř také nějaká kapsa…doufám, že to bude trochu vidět pro inspiraci. Materiál je, ale pěkný, taková ta kočárkovina-hodně podobný co má mutsy.
@Lililil dobrý, taková lehčí taška
A až bude malá jezdit po směru jízdy, tak to bude ještě lepší. I když teď stejně pořádně nevidí přes tebe ![]()
Holky nebudete tu některá prodávat stupátko za kočárek mutsy urban rider? Nebo nevíte zda tam jde to, co je na netu sehnatelné jako na 4Rider?
Hlasim, ze Urban rider byl jediny kocar, co jezdil po pláži (ostatni parkovaly na začátku) ![]()
@Tonyax Konečně
Snad ti to ještě k něčemu bude.
Holky, prosím jak mám vyřešit tu prasklou slídu…již jsem to vystřihla a teď bych tam chtěla našít síťovinu. Máte zkušenost některá? Nevím jakou koupit, aby byla dost pevná. KOnkrétně jakou a kde. A také je lepší ji všít shora či zespodu.
Děkuji
@Tonyax Ještě popis k vložce do kočárku. Po stranách u hlavičky má takové bočnice, vypadá to lépe a je to praktické. Je kratší, ale to proto, že až budou dítka větší, tak se dá ten konec ohnout dolu na nožičky…Pokud budeš mít otázku napiš
Síťovinu bych dala tu okenní. Taky se chystám na výměnu, ale ještě jsem ani nevypárala.
Se síťovinou zkušenosti nemám a ani nejsem tak zručná abych si to vyměnila
, ale pokud by jste někdo ještě potřeboval slídu opravit vím, že to dělá Libfin, musel by se jim tam teda kočárek poslat nebo odvézt, ale za 1.000,– jí vyměňují.
Někdo tu kdysi psal, že tu síťovinu mu tam našil nějaký obuvník za pár korun. Mají na to profi stroje.
Prodávám krásnou, zachovaloum, hlubokou korbu cargo grey, pokud by měl někdo zájem. ![]()
@Mafina5 Díky zkusím se pozeptat… @mooch Tu okenní mám doma je i se suchým zipem, ale nějak mi tam přijde slabá, taková nevhodná. Nevím.
@mooch Mám šedou, já jsem si představovala spíše jakoby pvc síťku…,tahle se zatrhává ![]()