Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
16.6.15 21:04

POkud vám kočárek nejde složit, tak je to tím, že madlo tlačíte směrem k zemi a ne ve směru madla (šikmo dopředu). Pozor na to, někdo tady si tak ten kočárek úplně odrovnal. Nestarejte se o tlačení toho madla k zemi, protože jakmile stlačíte to madlo správným směrem a zacvakne to, tak se vám kočárek složí k zemi úplně sám vlastní vahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
16.6.15 22:22

@bamarket díky moc. Zítra to vyzkouším. Fakt jsem si nad tím lámala hlavu. Spocená až na zadku a kočá se ani nehnul. :lol:

@Mafina5 ano, byla jsem tak zvyklá u svého původního kočárku. Dám si na to pozor!

Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.6.15 13:49

No pokud to technicky děláte dobře a kočárek stejně nejde složit, tak v tom bude nějaký zrada. Možná, jestli je z druhé ruky, tak už ho někdo před vámi tímto způsobem odrovnal. Popravdě, každého v první chvíli totiž napadne to tlačit dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
18.6.15 07:41

@Mafina5 já si sdpíše myslím, že jsem to fakt tlačila dolů, protože teď se mi to povedlo…i když klidně to může být už opotřebením kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.6.15 08:32

Tak to je fajn. Dobrý recept na to, jak to skládat dobře, než si na to člověk zvykne, je držet tu objímku na levé straně v poloze na skládání a to madlo velice rychle zkrátit na tu minimální polohu, v podstatě ho jakoby hodit do té zavřené polohy. Ono to cvakne a samo se složí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
13.7.15 12:10

Holky prosím, sos…otočila jsem sporťák ve směru jízdy, protože malej prostě nepotřebuje vidět na mámu…no to je fuk…a od té doby jsem si všimla, že i při normální nebo pomalé chůzi přední levé kolečko knitá, protáčí se nebo naopak je jakoby ve vzduchu a netočí se. Zkoušela jsem obě dofouknout na stejnou hodnotu, vložit tam podložku a dělá to pořád…nejhorší je, že to vibruje pak s celým kočárem a malej se tam třepe jak ve vibračním lehátku. Nevíte, jak to spravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.7.15 23:59

@Berenika22 a máš Urbana nebo 4ridera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
14.7.15 06:43

@mooch 4rider…dneska se s tím už ani nedalo jet, házelo to s kočárem, zasekávalo a nechtěl vůbec jet. Není nový, takže reklamace nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.7.15 14:53

Tak tipuju vyměnit ložiska (někde se tu o tom psalo) - když prohodíš kolečka, tak to počítám pořád dělá to samé kolečko, akorát na druhé straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
14.7.15 21:32

@mooch Od včerejška to dělají obě kolečka. Akorát to levé více. Musím zkusit to tu pohledat,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.15 16:13

Ahoj děvčata, tak konečně jsem našla čas a zaregistrovala jsem se sem. Hlásím, že jsem přečetla CELOU diskuzi a díky ní si pořídila před skoro dvěma lety Mutsy UR kočárek.
A proč sem píšu, mám tři dotazy:
1. Nechce si někdo se mnou vyměnit korbičku po jednom dítěti? Ráda bych trošku změnu, např. korbičku Cargo grey, Team Caribbean, College Blue Ocean, ale chtěla bych ji ve výborném stavu.
2. Neprodává někdo funseat?
3. Vezmou mi v Libfinu kočár na servisní prohlídku, když je ještě v záruce, ale je kupovaný ve „zkrachovalém“ obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.8.15 12:42

Děvčata, nevypadla vám někdy někomu ta páčka, která blokuje nebo uvolňuje tu spodní část do aretace? Nemůžu přijít na to, jak jí dát zpátky, už mi jednou vypadla, přišla jsem na to, jak jí dát zpátky, bylo to děsně jednoduchý a ted´ na to nemůžu přijít.. U Mutsy Urban Rider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
17.8.15 22:44

@Ramana Mě taky vypadával, párkrát jsem ji ještě nasadila, ale potom to prostě už zaboha nešlo, pravděpodobně se to ulomilo. Odvezla jsem do Libfinu a celé mi to opravili. Páčka krásně sedí a nevypadává. Obávám se, že budete taky muset do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.8.15 13:53

@Berenika22 dělají to ty kolečka i když jsou zaaretovaná? Takhle vibrují nám. Pokud nejedu po hladké podlaze, musím mít zaaretováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
20.8.15 10:50

@Tonyax ne když jsou zaaretovaná, tak to nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí