Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky mazec! V Libfinu je novej borec a to co driv trvalo 3 tydny, tak on udela na pockani! Fakt super ![]()
a uz nesidli v Melniku, ale na Cernaku v Babyparku.
Ahoj holky, jako maminka jezdící s Mutsy si jdu pro radu. Doteď máme teplý fusak Mutsy, přemýšlím o koupi nějakého lehčího na jaro, synovi bude již brzy rok, takže takový ten i s otvory na nožičky. Jaký máte s kterým jste spokojené a doporučujete? Moooc děkuji za rady.
@Macelina1 Mám jarní od Emitexu a jsem spokojená, je budto flees podšitý bavlnou nebo bavlna/bavlna.
Dobrý večer, prodávám Mutsy podvozek Urban Rider s koženou rukojetí, hlubokou korbičku a sportovní nástavbu v barvě Active Champagne plus nánožník, pláštěnky, nákupní koš, adaptéry na autosedačku Maxi Cosi, vložku do sportovní nástavby. Po jednom dítěti, ne moc kočárkovém, takže vše v perfektním stavu. Podvozek je po generálce v Libfinu a jezdí lépe, než když jsem ho kupovala. Případnou zájemkyni prosím o SZ. Díky
Ahojky holky, prosím vás mám dotaz ke sportovní nástavbě, zdá se mi že my opěrka zad nejde do úplného sedu, je to stále trošku šikmé. vyfotila jsem zadní stranu tu tyč, má jít až nahoru nebo je to takhle poslední stupeň sedu
děkujiii ![]()
Ahoj všem uživatelkám Mutsynek, sháním hluboku korbu team grey cord, bohužel skoro nikde po bazarech nemou najít
podvozek i sporťak mám. Kdyby jste některá prodávala, ozvěte se mi prosím, TP mám až v září/říjen, takže času dost, ale radějii sháním s předstihem.
@Macinaz Myslím, že výš ta tyčka už nejde, ale sezení u Mutsy je opravdu poměrně rovné, takže pokud ho rovné nemáš (samozřejmě to není 90 stupňů, ale to není ani na židli, že
) tak můžeš mít špatně uchycenou sedačku k podvozku. Jezdíš po směru nebo proti směru? Pokud po směru nezapomeň správně zaháknout ty háky pod sedačkou a pokud proti směru, tak zase sedačku zespoda přichyť tím suchým zipem. Už se tu o tom psalo stokrát, tak jistě najdeš pár stránek zpět přesný popis ![]()
@Mafina5 mám to přichycené suchým zipem, tak uvidíme třeba to tak má být, děkuji ![]()
Ten úhel mezi sedadlem a opěradlem je velmi podobný jako na běžné židli - není to 90 stupňů, ale nějakých 100 až 110 odhaduji…
Já mám s hákama problém od začátku a to už jezdím se sporťákem rok. Když je dám mezi tyčky, nejde mi docvaknout sedačka a když je dám před tyčky, tak se mi sedačka sesouvá a prostě nevím co s tím. Nemá někdo taky tento problém s 4riderem?
Ahoj holky, nechce se mi pročítat celá diskuse… právě se rozhoduji nad kočárkem Mutsy - jen nevím jestli EVO nebo RIEDER… jaké s nima máte zkušenosti?… bydlíme ve městě - horský teren tady nemáme. Díky za info.
Holky, četly jste? - http://ekonomika.idnes.cz/…koakcie.aspx?…
Libfin prý patří pod stejného majitele jako Babypark.
@Inéz11 píše:
Ahoj holky, nechce se mi pročítat celá diskuse… právě se rozhoduji nad kočárkem Mutsy - jen nevím jestli EVO nebo RIEDER… jaké s nima máte zkušenosti?… bydlíme ve městě - horský teren tady nemáme. Díky za info.
udělej si čas a pročti si diskuzi, si tisícátá kdo se na to ptá ![]()