Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@hatty1 Reklamovala jsem u Ondálek. cz…posílali do Libfinu. Měla jsem trošku rozvibrované kolečka na 4R a při zaaretování při zpětném chodu mi to jakoby cloumalo kočárkem + lehce sjetá pěnovka na rukojeti. Reklamovala jsem to v záruce, vše bezplatně pouze za poštovné opravili s vyjádřením, že je to moje chyba užívání a špatné údržby, což bylo asi jediné, co mě na tom „naštvalo“ protože co se týká kočárku, jsem na údržbu pes…čistím, promazávám a několikrát za sezonu, hlavně tu zimní všechno vydrbu zubním kartáčkem a promastím do útrob (kvůli soli a v létě kvůli písku a prachu). Takže jsem se do servisu ozvala pouze s tím, že údržbu dělám, ale taky vím, že tento model na to trpí. No ale mám to opraveno, jezdím dál bez problému.
Takže pokud budeš reklamovat, tak to stejně budou posílat do Libfinu, určitě ti to opraví a myslím i zdarma, ale nevím, zda by ti vyměnili úplně nový podvozek. Mám pocit, že tu někdo takový byl x stran zpět, co uznali vadný kus, ale chce se to asi zeptat přímo jich a popsat jim vady a co ti to dělá. Já jim poslala takový fotoarch s mými popisky (museli být ze mě mrtví
).
@siamka7 skoro mě napadá říct, až naprší a uschne
jjo, ukážu, až mi to vyprané uschne a dám to dohromady
Dyť mě to ve 2h přišlo, budou 4 a už mám opráno
Teď to má barvu spíš Carrabian než Ocean, jak je to mokré. Snad to zítra bude, pak se pochlubím, když mě neodvezou rodit ![]()
@Mistessa píše:
@siamka7 skoro mě napadá říct, až naprší a uschnejjo, ukážu, až mi to vyprané uschne a dám to dohromady
Dyť mě to ve 2h přišlo, budou 4 a už mám opráno
Teď to má barvu spíš Carrabian než Ocean, jak je to mokré. Snad to zítra bude, pak se pochlubím, když mě neodvezou rodit
Maminky mám dotázek máme doma kočárek Mutsy 4 rider jezdím sním už dva roky a teď začal dost u koleček vrzat a přední kolečka dost často při jízdě lítají jako blázen vždy tedy jen jedno. Myslíte si že už jsou ty kolečka jen opotřebovaná že se dají koupit nové nebo už kočárek dosluhuje
(((
@Mistessa tak doufám, že do zítřka vydržíš ještě s tím rozením a kočárek že uschne
Taky se těším, jak bude vypadat. Já ho tedy posílala dál opravdu jako nový a „oprat“ určitě nepotřeboval, tak snad bude po tvém zásahu zase takový
Doufám, že budeš spokojená ![]()
@Mistessa tak podvozek je v AAA kořárkách a poputuje do Libfinu. V krámu byli moc ochotný a dokonce máme i náhradní kočárek.
Snad nás nepošlou doháje a pokusí se opravit
no za měsíc budu informovat, díky za zprávu. ![]()
@Mafina5 Tak tentokrát vyprat opravdu potřeboval…bylo to viditelné, no ale po mém zásahu je pěkně čistý a voňavý
jen vnitřní vložka je po hraně korbičky a v těch skladech uvnitř šíslá, ale hlavně, že podšívka korbičky není.
Uschlo to docela rychle, už včera večer jsem smontovala boudičku (rozebrala jsem ji abych vytáhla potah) a už jsem jezdila doma
Můj též spokojený, takže už aby to šlo šup šup ven
Přikládám foto…
@hatty1 Tak to buď ráda, že máš náhradní, to se každému nepoštěstí mít měsíc v čem jezdit, když pošle vozítko do servisu ![]()
@ZandaU Kočárek určitě nedosluhuje, měla jsem podobný problém, vyměnili ložiska, promázli to a utáhli šrouby. Kočárek mám jako nový, jezdí pěkně, vše je jak má být. Akorát pokud jsi mimo záruku, asi si to zaplatíš sama, to nevím, kolik stojí, ale určitě by ti to v servisu Libfin řekli.
@Mistessa super
ale ten šedý košík nejde oprat ani v pračce, tak jsem ho dala pryč a koupila ten velký krásný černý, hned to vypadá jinak ![]()
@siamka7 Myslíš ten pod kočárkem co je součástí podvozku? Jde vyprat kartáčkem v ruce…já ho mám pěkně udržovaný, čistím ho pravidelně a je fakt čisťoučký, ani prasklinku nemá
Já jsem na kočárek pintilch
A ten velký koš mám taky, zatím schovaný, na podvozku zůstaly jen háky na něj. To vytáhnu ať budu potřebovat.
@Mistessa píše:
@siamka7 Myslíš ten pod kočárkem co je součástí podvozku? Jde vyprat kartáčkem v ruce…já ho mám pěkně udržovaný, čistím ho pravidelně a je fakt čisťoučký, ani prasklinku nemáJá jsem na kočárek pintilch
A ten velký koš mám taky, zatím schovaný, na podvozku zůstaly jen háky na něj. To vytáhnu ať budu potřebovat.
no já tam mám kamínky a tak, je fakt škaredý, jsem to zkoušela vším možným, navíc nechápu proč tam nedali čený, ten šedý vůbec neladí ![]()
@siamka7 píše:
no já tam mám kamínky a tak, je fakt škaredý, jsem to zkoušela vším možným, navíc nechápu proč tam nedali čený, ten šedý vůbec neladí
ten černý je u standardní verze - u té kožené next je ten bílý (šedý)
Korbička je pořád krásná. Tak doufám, že se ti s ní bude pěkně jezdit
Jo a přeju, abys už brzy do ní měla co dát ![]()
@Mafina5 Díky, pokud dnes nic, zítra jdeme volat mimi…už se dočkáme ![]()
Ahoj, prosím nevíte kde by se dal sehnat nákupní box ke kočárku Mutsy 4 Rider? Projela jsem internet a nic ![]()