Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@hanakut ja teda kosik mam, ale porad se mi nejak nechce prodavat.. kocar se mi nepodarilo prodat ani za 3tis a tak jsem ho odvezla k nasim a furt si rikam, ze se ten kos bude hodit i tam..
@xreni vsak jasne, ono vetsinou si ho lidi nechaji nebo prodaji s kocarkem, ale bojim se, ze uz nebude, kdyz jsou ted nove typy
, porad mne to stve, ze tomu, kdo ho ukrad, je uplne na prd (adaptery nema…)… jinak mi v patek utekl v praze kocarek za tisicovku (!) se skatem i kosem, sportak i hluboka, no to jsem si nadavala
, mutsyny jsou uz ted dost dole bazarovy a bude jeste hur…
@hanakut To je pravda, já koupila mutsy s korbou a sportovní sedačkou za 1500kč. A skate a koš jsem sehnala na MMB po 500 kč.
Ten kocarek snad rozprodam a vyjde mi to nastejno.. jen ten vopruz s dotazy.. kolik to meri, muzete dodat vic fotek… ![]()
Holky můžu vás poprosit o radu? Je originál skejtík a nebo skejtík uni který jde připevnit a dobře ovládat na Mutsy Urban rider? děkuji za pomoc
To ja skate prodala hned jak jsem koupila kocar… ted jak jsem kocar chtela prodat, neb dva uz neupotrebime, ozvali se asi 3 „jisti“ zajemci a stejne si pro to nakonec neprisli
zato asi 10 dotazu prave jen na kosik.. no tak ho u nasich dojezdime na druheho prcka a pak hodime do srotu nebo nechame brachovi
ale slozili jsme ho k nasim do focusu hatchback celej i se sportovni sedackou a korbou, to jsem teda koukala, jak je vlastne skladnej ![]()
Aha tak to mám radost.. a nemáš s tím prosím zkušenost? zajímá mě spíš jak se to pak řídí.. a popř. odkaz kde se to dá sehnat.. moc děkuji
@Barusatko novy v babyparku treba a pouzity najdes na mimibazaru, ted jsou tam dva po 700 ![]()
ja pouzivam skate na concordu a je to dost nepohodlny, kopu do toho.. u toho mutsy to bude podobny.. ale zas na unaveny dite lepsi nez nic
jen koukam, tohle nejde nadzvednout, kdyz to nepotrebujes.. na tom concordackym mam diru na noseni v ruce a za to jsem si udelala uchyceni, tak kdyz tam slecna nejede, mam to zvedly..
existuje i universalni stupatko Lascal, ale nevim, jestli to uchyceni pujde na mutsy ![]()
@Barusatko spis chodit bokem. Jako ovladatelnost neni spatna, ale proste to tam prekazi.
No tak to je na pytel.. potřebovala bych jak bude mít dcerka tak rok a půl dva roky a vozit kočárek s hlubokou a asi to nevyřeším
nejhorší je že jsem s ním tak spokojená že se mi nechce měnit za nějaký který by byl pro skejtík vhodhý ![]()
@Barusatko tak treba ti to bude vyhovovat. Mam tu v inzeratu na mutsyho fotku se skejtem.
Fotku jsem bohužel nenašla.. ale tak nevadí někde pohledám na googlu
hlavní je že něco takového existuje..
moc děkuji @Anielka
… tak je doma!!! A spokojenost ![]()
@kenikim jůů, ta je pěkná
i sis vybrala stejný vzor jako já, mě se jen líbila víc ta tmavší látka ![]()