Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@dari74 diky moc… jezis… to je jeste vic, nez jsem se bala
, nasla jsem 63, 65… dvere maji 64
… achjo
@hanakut Měřila jsem to u těch disků a ty trochu přečuhují kolečka, a je to 66-67cm, mín určitě ne ![]()
@dari74 jj, verim ti, diky moc.. nezbyva nez dotahnout kocar a zkusit v realu
, pro klid duse, achjo… jsi zlata! ![]()
No já když kupovala kočárek, tak jsem obešla všemožné obchody, původně jsem chtěla 4Ridera a ten jsem naměřila, že má 65 cm a urbanrider měl 62 cm. Pamatuji si to dost přesně, protože úzký vchod byl u nás do výtahu do 4. patra a jiná možnost, třeba nechávat kočárek dole, u mě nepadala v úvahu.
Dotaz myslíte, že 8000,– je fakt moc? Ještě bych slevnila na 7000,– ale je fakt jako nový a težko se my prodává. A bohužel už kočárek nepotřebujem a druhé neplánujem… Přijde my že je hodně inzerátů i na kočárky. No jo no na své první jsem chtěla prostě novej a nejlepší ![]()
@Luc123 já kupovala celej set včetně autosedacky a doplňků za 10tis. Tak zkus a uvidíš, zlevnit můžeš vždy.
@Luc123 Mam na bazaru po jednom prckovi za 7700 s obrovskou vybavou a nic.. vzdycky se nekdo ozve, ze chce fotky a pak nic.
Ale ja na to nastesti nespecham, takze je mi to jedno. ![]()
Díky moc. No já na to teoreticky taky nespěchám, jen my přijde škoda že leží na půdě…Výbavu máš pěknou, to jsem ani nekupovala a ani nevyužila. Co jediný jsem prodala autosedačku Maxi Cosi včetně Isofixu…Tak díky a asi budu muset čekat, protože prodávat to třeba za 3000,– se my vubec nechce…:-(
Holky, s tím prodáváním to vidím takto, na mmb si myslím, že jsou kolikrát ceny nějak až moc dole…třeba to chce zkusit kamenný bazar, třeba ve Zlíně mi v jednom paní řekla, že paní na netu prodávala skoro rok Mutsynu a dovezla ji tam a nebyla tam ani týden a za pěknou cenu.
Před týdnem jsem tam byla a prodávala se tam jedna UR za 7800,– po dvou děckách dvoukombinace. Vypadal dobře, ale jedno kolo měl jakési jiné a užší než ty zbývající
Kdyby byl ok, myslím, že za 7.800,– se prodat dá. Na to, jak vypadá ojeté Jané nebo Casualplay…Mutsy vypadá díky bytelné konstrukci pořád zachovale.
To mě taky přimělo neprodávat po dceři kupovaný nový 4R, říkala jsem si, že si koupím jiný použitý, ať je změna…a když jsem to viděla, značkové kočárky a pořádné rachotiny teda a ty peníze co za to chtěli… ![]()
Zdravím vás holky! Zase jdu pro radu ohledně vložek do sportovních kočárků… tentokrát už trochu konkrétněji..
Jestli můžu poprosit o názor a radu těch, které už prďolky vozíte ve sporťáčcích… do které z podložek byste šly? vybírám mezi těmito a moc by mě zajímalo, která z těchto dvou podle vás lépe „pasuje“ na mutsyho??
Buď Pinnkie - http://www.pinkie.cz/…y-green.html
a nebo Emitex - http://www.emitex.cz/…lna-limetka/
@xreni @hanakut díky za info ![]()
@Blešík ahoj, v nějaké diskuzi jsem četla, že si holky na pinnkie hodně stěžují ohledně materiálu… prý za ty peníze se jim zdá hoooodně obyčejný a nic moc.. je to sice starší diskuze, ale můžu se zeptat i na tvůj názor? díky..
@kenikim to zalezi… pinnkie je delsi a lepe sedi na mutsynu, je sita primo na ni… jenze emitex je kvalitnejsi, ale zase kratky… mozna i zalezi, na kdy to chces kupovat (rocni obdobi, kdy to nejvic uzijes…?)
@kenikim já teda kupovala bazarový, takže nemůžu hodnotit úplně objektivně, ale je fakt, že jsem čekala, že bude vložka silnější. Má všeho všudy cenťák, já mám transportéra a tvarově tam sedí jak ulitá, příště bych si koupila ještě tu prodlouženou co máš v odkazu. Matroš mi přijde normální, kluk se v to nepotil, max trochu pod hlavičkou, ale to se potí i v postýlce. Jen ta emitexová vložka je taková celkově macatější, víc polštářová jestli mi rozumíš, nevim jak to popsat. Ale za mě teda pinkie, v kočárku vypadá božsky i když za ty peníze by mohla být promakanější, to souhlasim.
@hanakut @Blešík přesně tak se mi to holky taky zdá… ta pinkie je prostě „čučavější“
ten emitex opravdu vypadá robustněji, ale zase ty barvy nic moc, když chci zelenou a je u nožiček kratší ale za hlavičkou se mi zdá zase vyšší než pinkie.. Bože to jsou starosti co??? Asi to hold risknu, něco objednám a když se mi to nebude líbit nebo pasovat tak to vrátím… ![]()
Mám 5timěsíčního „prcka“, kterej váží 8,5 kg, má skoro 70 cm a počítám, že mi v hluboké korbičce vydrží tak tak v září, takže půjde do lehu do sporťáku, tak proto mu to chci zútulnit tou vložkou, přeci jen je to ještě malý mimčo, který bude sedět asi až v zimě…
Maminky máte už někdo ten nový odlehčený podvozek? Jak se Vám sním jezdí?
Díky moc.