Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
19.8.13 14:39

@Anielka Muzu se zeptat na cenu? A jake barvy je? A nemas fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.8.13 14:48

@kar-maa Napsala jsem SZ.

• Citovat
  • Upravit
916
19.8.13 14:58

@Já_a_Kačí nevím, ale to co popisuješ mi přijde jako bazarové zboží - Malvík má i bazar. :nevim: Určitě si to nenech líbit za zboží můžeš vrátit, nebo požadovat slevu. Nechápu, proč se takový velký obchod chová tímto způsobem. No je fakt, že když jsem tam byla ještě jako těhotná nakupovat a vybírat kočárek a doplňky, tak i prodavačky když viděly že se chci na něco zeptat, doslova utíkaly a dělaly úhybné manévry, jen abych se jich nemohla zeptat - bylo to fakt trapný :roll: jak jsme je tam s chlapem „naháněli“. Nakonec jsem to vzdala a šla nakoupit jinam. :cert: Když se takto chovají při nákupu, jak by se chovaly při reklamaci? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.8.13 15:55

@A-lexa No prave :( Bazar to snad nebude, to by si doufam nedovolili, ale sto pro uz s nim nekdo manipuloval a jenom skladnik to nebyl :( Jenze co kdyz ho vratim a oni reknou, ze jsem to odrela ja a jeste budou chtit kompenzaci? To me trefi a manzel uz bude pindat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.8.13 16:50

@aajulinka bohužel nedaj :roll:, kdyby měli, tak už si pro ně jedu. Zadní jsem dokoupila a i po 3/4roce jsou jak nový, přední byli už po měsíci jetý navíc po kostkách jsou prostě nafukovačky k nezaplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.13 17:15
@Blešík píše:
@aajulinka bohužel nedaj :roll:, kdyby měli, tak už si pro ně jedu. Zadní jsem dokoupila a i po 3/4roce jsou jak nový, přední byli už po měsíci jetý navíc po kostkách jsou prostě nafukovačky k nezaplacení

Nemaj ani v Libfinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.8.13 19:04
@mooch píše:
Nemaj ani v Libfinu?

ani tam, pokud vím, tak přední nafukovací vůbec neexistují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.13 19:33

Origo Mutsy urbanrider je zabalený v krabici. Podvozek zvlášť, kolečka jsou sundaná, pečlivě zabalená v igelitu a konstrukce je opatřena proti posunutí v krabici polystyrenovými zarážkami. Korbička je také ve zvláštní krabici a sportovní sedačka ve třetí zvláštní krabici. Pokud ti dodali poškozené zboží, tak to reklamuj. I když pokud má jen poškrábaná kolečka, tak první škrábanec (a to že já jsem kočárek milovala a fakt o něj pečovala) bys obrečela opravdu brzo. Já po druhé vycházce :-( Prostě disk je širší než pneumatika a tak každý obrubník je pro kolečko hrob :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.8.13 11:23

Maminky, máte už některá kočárake mutsy iGo? Popřípadě, zda nevíte jestli pasuje sportovní doplněk na podvozek Mutsy evo? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.8.13 12:07

Dobry den maminky uvazuji nad porizenim Mutsyho. Ma nekolik podvozku. Zaujal mne singlespoke next s nafukovacimi koly. Mate ho nektera? Jak jste spokojene? Jsem na neschopence na chate a na internet muzu jen takto pres mobil. Mohlabyste mi nektera napsat kolik by stal komplet s korbou sedackou a jestli se porizuje zvlast striskou drzakem na lahve taskou fusakem atd. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.13 00:15

Ahoj holky, začínám se rozhlizet po kočárku a jsem nešťastná. Vůbec nevím, kde začít. Nechci za to dat moc peněz, máme už 2 děti, ale zase chci mít hezky kočárek. Dulezity, aby se složil do auta bez odmontovány koleček. Rodim v lednu. Poprvé jsem si to užívala, koupila jsem si Bebe confort, teď už je tu skoro neprodavaji, ale teď už je mi peněz líto. Přemýšlím také o Mutsy a nebo o starším Bugaboo. Poraďte mi. Jak je to se skládání Mutsy. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.8.13 11:09

@13ketty To zalezi, jak mas velky kufr :-) do fiesty jsme kolecka sundavat musela (jen na jedne strane), do Hondy Insight treba uz ne…

Sklada se dobre, mista ale zabere v kufru celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
1939
22.8.13 12:26

@13ketty My jsme 4rider do třídveřáka Toy. Aurisu dali a sundali vždy jedno zadní…i když na kant by se vlezl i bez sundání kola. Bugáč jsem měla možnost jen povozit, určitě je váhově lehčí, ale ve sporťáku si dítě nelehne rovně a v zimě ty pidi kolečka do nějaké městské břečky co se dělá u přechodu pro chodce u patníků :nevim: Třeba já jsem vyšší a po císaři se ohýbat do hluboké korby, byla jsem ráda za vysokou polohu lůžka u Mutsy. A cenově vyjde Mutsy určitě levněji, viděla jsem prodávat v top stavu za krásné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.8.13 17:03

@13ketty Do Volva dám UR i nesloženej :mrgreen:, do Hyundai i30 se vešel bez sudání koleček, pokud nebyl moc velkej bordel v kufru. Jen zadní plato pak leželo na kočárku trochu výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.8.13 17:12

Mě se Mutsy složenej bez sundávání koleček v pohodě vešel do kufru Nissanu Almera (sedanu) a úplně v pohodě se samozřejmě vejde i do Peugeotu 308 SW, který máme teď. Kočárek si po mě bere synovcova partnerka a ti mají Superba (sedana) se samozřejmě také vejde zcela bez problémů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí