Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
6.7.13 19:15

Materiál College je stejný jako materiál Team a po něm děti nesklouzávají. Problém byl v jednu dobu s materiálem Cargo, který byl takový jako neopren a ve skladech se lámal. Ale už nějak od sezóny 2011 je stejný jako ostatní materiály. Že by po něm nějak děti sklouzávaly víc si nevybavuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
10.7.13 19:55

Nemá tu někdo náhodou na prodej Mutsy Freerider??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mutsykk
11.7.13 12:44

Máte někdo vychytávku jak a čím zadělat otvory u sporťáku, když je dítko v lehu, než začnem používat fusak? díky

• Citovat
  • Upravit
5352
11.7.13 13:55

Vložkou viz např. www.pinkie.cz nebo na MMB. Nejde jen o utěsnění otvorů, které bych tedy teď v létě neutěsňovala :nevim:, ale o větší pohodlí pro dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
30.7.13 20:34

Ahoj holky,… tak mám asi problém. 4 měsíce jezdím s 4riderem a zjistila jsem že chodníky u nás ve městě jsou v mnohem horším stavu, než jsem předpokládala :-/ Myslela jsem si, že to 4 rider zvládne, ale přeci jen se asi začínám trochu mlátit do hlavy, že jsme radši nevzali urban ridera, když jsme se mezi těmito podvozky rozhodovali… Dočetla jsem se tady v diskuzi, že spousta z vás podvozky měnily, tak jsem se jen tak pro zajímavost chtěla zeptat, jakým způsobem jste to dělaly? Prodaly svůj a koupily nový??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
31.7.13 08:46

@kenikim ahoj. Chapu tve pocity. Resili jsme toto v zime.
Sehnali jsme podvozek se sportakem, precvakli sportak na 4ridera a prodali. Vyslo nam to 0 od 0. Jen jeden vylet k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
31.7.13 10:42

A můžu se zeptat v čem máte problém se 4 riderem? Já mám oba podvozy, původně jsem pořídila UR, ale špatně se mi ovládal, tak jsem koupila 4rider a s ním jezdím necelé 2 měsíce a zatím ok. Tak myslíte, že se zatím urbana nemám vzdávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
31.7.13 12:15

@slunicko100 AHoj, takže chápu správně, že jste vyměnili starší za starší??? Nemáš představu, kolik se tak pohybuje cena?
@dari74 jako na rovné cestě, popř. mírném terénu se s ním jezdí krásně… jenže já sice bydlím ve městě, ale na kraji, takže než se dostanu do centra mám to tak 2 km a ty chodníky jsou tady fakt rozbitý. Dokud člověk nejede s kočárkem, tak si to ani neuvědomí… mě taky připadaly jakž takž slušný, dokud jsem po nich chodila sama. Tenkrát jsme se rozhodovali mezi UR a 4R a vzali si právě ten 4R kvůli té lepší manipulaci (protože po městě, po obchodech se s ním jezdí fakt skvěle). Ale jak to tak vidím, asi bych spíš potřebovala pořádnej „tank“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.7.13 12:16

Ahojky holky, prosím vás kam připevňujete na konstrukci slunečník? já ho dala tam kam se dávají háky na koš a nechce mi to dobře obejmout tu tyč a při skládání mi to tam vadí a jde mi to přímo na kolečko, a stále sundavat se mi to pokaždé při cestě autem nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
31.7.13 12:41

@kenikim Aha,tak mi tu máme chdníky celkem v pohodě, ale radši si UR nechám, kdyby bylo v zimě víc sněhu, tak bude lepší. Já jsem koupila podvozek 4R na MMB za 3tis, skoro nový, ale shání se teda blbě, většinou každý prodává komplet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.13 12:49

@Macinaz Mas originalni? Ja mam nejaky neorigo a mam ho presne tak, kde pises…

• Citovat
  • Upravit
1637
31.7.13 13:18

@Anielka originál nemám, pořizovala jsem ho už před 5lety a to jsem Mutsynu neměla, zůstalo mi ještě hodně takovýhle věcí po synovi, teď se budu zbavovat i oblečení po synovi, jelikož se nám narodila holčička a oblečení nevyužije :mrgreen:,takže kdyby jste někdo něco chtěl na kloučka, tak toho mám dost a od 3 do 6let vše od nextu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
31.7.13 16:40

@kenikim ano meli jsme 4ridera celou sadu pul roku starou. Vse jsme si nechali s vymenili jen podvozek a poslali dal.
Sehnali jsne ho za 3600 podvozek se sportakem. Za to same jsem to i prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
31.7.13 16:44

@dari74 no nazvala bych ho mestskym kocarkem. Ale po zkusenosti ani to neni.
Staci male struzky v chodniku a je problem a snehove nadilce ani nemluvim. Rvali jsme ho v praze po silnici, protoze i mala brecka byl problem.

Na zahrade, kde mame anglicak to take nekdy neslo.

A o zime travene na horach ani nemluvim.

UR je tank a zvladne vsechno. Jsem rada, ze jsem vymenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
31.7.13 16:45

@Macinaz slunecnik mam neorig a tam kde popisujes a drzi skvele. Skladam ho i s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí