Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@lenosnakocena hm tak to bych z babyjogera teda do Mutsy UR nesla, bude fakt tezkej, ono tim jak je vysouvaci rukojet jen nahoru, tak se blbe tlaci v te pozici dole, hledala bych spis s kloubovou rukojeti. ten summit nejde vubec polohovat, ze? to uz bych sla treba do Babyjoggera Elite ![]()
Díky za názor! summitu madlo polohovat opravdu nejde, ale já se ho zbavovat nehodlám, mám k němu korbu a hodlám s ním jezdit-lepší kočár jsem neměla a to jsem jich měla dost. jen chci koupit (mmb, aukro…) ještě jeden slušný kočár, který bude mít sklopné madlo a máš pravdu, že kloubová rukojeť bude asi lepší a také chci sportovní verzi otočnou směrem ke mě. summit jsem koupila když bylo malé 10 měsíců, do té doby jezdila směrem ke mě… prostě 2 kočáry a aktuálně pojedu s tím, který bude vhodnější na to, kam pojedu…
@lenosnakocena tak to bych koupila treba lehke golfky s otocnou sedackou a spojenou rukojeti, treba neco takoveho http://www.malvik.cz/…portivo-2012 na co mit dva sportaky
i kdyz to rikam ja co mam UR a concord ![]()
jinak by mohlo vyhovovat treba Brio go
Holký děkuju, tak budu muset koupit tandem nějakou jinou značku, škodááá :-/
Zdravím všechny
Nečetla jsem celou diskuzi, ale pročítala jsem jí několikrát, když jsem před rokem vybírala kočárek.
Mám na vás prosbu. Pokusím se nějak v krátkosti popsat situaci
Hrozně se nám líbil Urban Rider a koupili jsme ho ojetý. No, musel být asi po 10 dětech, protože bych v hrozném stavu. Takže jsme po dvou měsících kupovali nový. To už bylo jiné kafe
Malá vydržela v korbě asi o 8. měsíce. Měla sice trošinku pokrčené nožky, ale to jí vůbec nevadilo, takže by vydržela i déle, ale na šířku už tam byla hodně narvaná, tak jsme přesedlali do léžícího sporťáku. Když se sama posadila, začali jsme ji posazovat i do kočárku. A tady začal náš problém. Malá se v něm kácela do strany a sklouzávala dolů, takže tam seděla úplně příšerně. Jí to nevadilo, ale mě hrozně! Tak jsem se tak naštvala, že jsem prodala podvozek, korbu i sporťák a koupila Jané Slalom Reverse. Moc pěkný kočárek, malá v něm krásně sedí atd. ale ten podvozek! No s Mutsy se to nedá srovnat. Jednak si nemůžu zvyknout na trojkolku, jednak se kývá do stan a dokonce si sem tam zavrže a to ho máme asi týden! Potřebuju v těm odvozit malou (je jí rok) a případné druhé dítě, což tento podvozek podle mě nemůže zvládnout! Navíc v létě chodíme hodně do lesa atd., to ho zaručeně musí odrovnat. Přestože je na Reverse 90 % kladných recenzí, tak já moc spokojená nejsem. Jsem asi baba bláznivá, ale uvažuji, že Reverse prodám a koupím opět Mutsíka. Manželovi jsem to ještě neříkala, ale asi ho raní mrtvice.
Proto se chci zeptat na pár věcí. Jak je možné, že někomu dítě sklouzává a někomu ne? Jezdili jsme zatím jen proti směru, to poutko jsme měli připoutané k těm tyčkám, je možné, že jsme to měli špatně? Nebo až bychom otočili sedačku po směru, tak by to bylo lepší? Nebo jak jste to řešily?
Moc děkuji za odpověď a omlouvám se za román.
Pokud jste měli to poutko, tak by ten sed měl držet, stejně tak po směru, když dáš správně ty háky. Je zvláštní, že ti malá sklouzávala ke straně v tak relativně úzkém kočárku
ale malá už je zase starší a sedí jistěji, tak bych se toho nebála. Zvlášť do lesa podle mě jané není ![]()
No právě to Janéčko máme asi týden, do té doby jsme jezdili s Mutsy. Já právě vůbec nemůžu souhlasit s tím, jak někdo říká, že je Mutsy strááášně úzký, že do něj nedá 9 m dítě, to fakt nechápu
Když ta naše se tam kácela a klouzala a to ještě byla ve fusaku a to není žádný drobek! To říkají i o tom Reversu, že je hrozně úzký a hodně lidí si ho kvůli tomu nechce koupit, ale mě právě vyhovuje, jak tam pěkně sedí. I kdybych ji nepřipoutala, tak nikam klouzat nebude. Teď mám právě dilema no. Krásný kočárek, ve kterém dítě pěkně sedí, ale vrže vs. bytelný kočárek, který projede a vydrží všechno, ale dítě v něm špatně sedí (což by se teda možná vyřešilo po otočení po směru). Ach jo, já fakt nevím ![]()
Ale jinak děkuji za odpověď ![]()
Aha, tak po týdnu to asi změna nebude. Ale zase než prodáš tento a seženeš výhodně Mutsy, tak to taky nějakou chvíli potrvá ![]()
Tak já bych asi koupila nový… Po mé první zkušenosti s kočárkem z druhé ruky
No asi ještě vydržím až opadne sníh, jak se s ním bude jezdit (teď tu máme hromady sněhu a to se jezdí špatně asi se všema kočárkama) a pak se rozhodnu. ![]()
Musím říct jak to teď čtu že mě malá v mutsy vlastně taky vždycky nějak spadne že je tam nakřivo a to jezdí po směru, já to teda neresim, myslela jsem že si dělá pohodlí… no možná ji vadí ten úplný sed, co já vím.
Zdravím! mám Mutsy 4rider z druhé ruky, líbila se mi jednoduchá konstrukce podvozku a snadné ovládání. na zimu a do terénu ve sporťáku, ale nic moc.taky mi malá (7m) trochu sjíždí, padá do boku s sedačka profukuje. tak jsem ještě pořídila jetou, ale v top stavu Inglesinu Magnum. to je fakt pohádka, dítě jak v bavlnce, super odpružení, korba jde polohovat a předělat na velmi pohodlný sporťák. pro koho je důležité maximální pohodlí pro dítě doporučuju. ale Mutsy se mi líbí víc a do města a nákupního centra jedině s ním! musím ještě dokoupit do něho na jaro bavlněnou vložku, snad nebude tak sjíždět. tak jen moje zkušenosti…
Taky mě napadlo, že to možná bude tou podložkou - tady jí má snad každej. A stěžuje si jen ten, kdo jí nemá.
@mooch to asi ne, my ji mame, i s bocnicema, tim to nebude a treba v sirsim concordu mi to nedela, ja si fakt ted myslim, ze je to sedem, az priste vytahnu mutsyho, zkusim ji dat o polohu niz ![]()
Já mám taky podložku a malá se mi taky vždycky opře o jeden bok
Ale dělá to třeba i v jídelní židličce, takže fakt nevím, čím to je.
No já jsem teď přišla z města a jsem z toho Janéčka úplně nešťastná. Teď je tu hodně sněhu a s tím kočárem se nedá jet! A to mám i zaaretovaný to přední kolečko, no jak někdo může říct, že to je kočár do terénu, to fakt nevím
Ujdu pár metrů a jsem úplně splavená. Jo, každý kočár se ve sněhu tlačí hůř, ale s Urbanem se to nedá srovnat. Takže jsem už na 90 % rozhodnutá ho prodat. Nejdřív ale musím vymyslet, jak to udělat, aby v něm malá seděla aspoň trochu obstojně. Jednak mě napadlo, že sjížděla, protože seděla ve fusaku, který byl docela dlouhý, tak je možný, že sjel a udělal jakoby takovou klouzačku a nebo mě ještě napadlo, strčit pod polstry sedáku něco, co by jí zabránilo sklouznout. Neví někdo, jestli se dá ten potah lehce sundat? A každopádně bych koupila i tu podložku.
Mě ani tak nevadilo to, že šla ke straně, hold se třeba chtěla opřít, ale to jak šla dolů, to mě dopalovalo. Akorát ty zlepšováky jsem měla vymýšlet, když jsme ho měli a ne teď
Když mě se ten reverse tak strašně líbil, že mě asi úplně zaslepil ![]()