Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
5.11.12 20:49
@mooch píše:
Vlhčený teda - už mi to nějak nemyslí

zkusím..

někde jsem četla ještě lak na vlasy

• Citovat
  • Upravit
5352
6.11.12 08:50

Taky patřím k těmn, co jsou ze sporťáku nadšený :palec: A velikost boudičky, jako že se ti pod něj dítko nevejde? Tak Štěpánek tedy není drobek, má 92 cm a vejde se ve dvou letech úplně v pohodě. Dokonce se mi jednou nedávno v kočárku ještě přes poledne vyspal a asi dost pohodlně, když spal přes dvě hodiny… Jinak boudičku jsem také vozila převážně plně odkrytou a zakrytou ji měla jen na spaní a když jsem potřebovala stín, použila sluneční stříšku.
Ano kolečka large/small jsou na nastavování sedu, ale fakt se mi už nechce popisovat, jak se používají. Koukni do návodu nebo zpětně zde, psala jsem to tady asi stokrát :-) Nicméně nepoužívají se denně - nastavíš jednou a máš to půl roku. Při small se ti ale bude dělat schod, když dáš kočárek do lehu, tak si musíš při nastavení small podložit sedačku a schod tam nebude. Za mě je polohování sedu úplně super vychytávka, kterou jsem snad neviděla nikde jinde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
6.11.12 13:46

@Mafina5 no, boudicka jde sklopit prave jen trochu, navic ty sklady jdou „dovnitr“, takze tam dost prekazi… nejvic na prd je ale ten kloub, vic proste sklopit striska nejde a to je fakt na prd, mala ven nevidi. a ty mezery mezi luzkem a striskou, to fakt nepobiram… do lehu moc nejde, hloubku sedu chapu, ptala jsem se jen zda to nema vliv i na polozeni luzka - na small je tam schod a neslo mi to polozit uplne, na large to stejne nejde vic polozit, je to takovy pololeh, 170° urcite ne, tak nevim, jestli je to nejak jinak, nez bylo…
navic je ten kocarek cely mensi a uzsi nez ostatni, to jsem si taky nevsimla, vsichni ho doporucovali, nenapadlo mne, ze to muze byt takovy rozdil… uchyceni na podvozek mi nevadi, sedi pekne, zvykla jsem si na ovladani a sportak krasne vynesu sama do tramvaje, to je dobry :-)… celkove mi proste vadi, ze neni moc domysleny a neni prakticky variabilni, na jare ho nejspis chtit uz nebudu, na zimu je to vic jedno, bude jen na transport rychly… ja travim s malou venku hodne casu a potrebuju kocarek prakticky -tim nemyslim lehky, ale proste vychytany, ze muzu sundat nanoznik a nakoupit, zatahnout/sklopit strisku dle pocasi a pod… no uvidime, celkove zatim spis zklamani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.11.12 17:26

A proč teda ty sklady dáváš dovnitř? My je všechny dáváme ven pod lůžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.12 18:58
@mooch píše:
A proč teda ty sklady dáváš dovnitř? My je všechny dáváme ven pod lůžko.
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
3586
6.11.12 20:48

Ona určitě mysli ty sklady nahoře. Poslední dva dny tu bylo ošklivě a ta jsem musela zatáhnout boudičku a když jsem ji pak otvirala, tak malé přímo před obličej. :nevim: Jinak jezdíme taky s otevřenou boudičkou. Ale přidávám se k holkám, že sportovní korba je nevychytaná a pro mimčo nekomfortní - špatný rozhled, málo místa. Podvozek je bezkonkurenční, ale s nástavbiu nejsem taky spokojená. Už se těším na léto, jak sundám boudu a nasadim sluneční clonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.11.12 21:04

Jo jo, clona je fakt super. Jsem to původně považovala za zbytečnost, pak jsem koupila za levno k funseatu a nakonec jí vozíme skoro půl roku přes léto a boudu nasazujem jen když to vypadá na déšť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.11.12 21:39

Ještě kdyby místo toho okýnka na zadní části sluneční stříšky byla taky kapsička, tak by mi nechybělo nic. Já když chci jet jen s pitím pro malýho, telefonem a klíčema do lesa na pivko, tak beru boudičku, kterou mám odkrytou jen kvůli té kapsičce. Raději bych samo vezla stříšku, ale to bych musela někam dát peněženkum, klíče, telefon a další mininezbytnosti a mě se takové ty organizéry na Mutsy moc nelíbí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.12 11:34

Ahoj holky, pořídila jsem si sporťák Musty 4 rider z druhé ruky a včera vyzkoušela. První dceru jsem vozla v X-landeru XA a u sporťáku mi vadilo, že je jen po směru, nejde sklopit do úplného lehu ani sedu. Mladší dcera má 5 měs. a do korby už se nevejde, tak jdeme do Musty.
Na nerovném terénu kolečko divně cvaká a ten origo nánožník moc vykrojenej. Kočár je teda dost těžkej (x lander byl lehčí). Ještě se musím naučit to pořádně polohovat a dokoupi teplej fusak (mám jen origoš Musty a ten je tak na podzim). Jinak jsem spokojená, krásná barva tmavě šedá, malou mám proti směru jízdy, to jsem potřebovla.
Chci se prosím zeptat, jestli jde zavěsit nákupní koš na sporťák proti směru jizdy s nánžníkem a jestli při jízdě nějak nepřekáží. Ten košík dole je fakt malej budu muset dokoupit ten závěsnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
12.11.12 11:40

@markyša

košík tam dáš ale skoro se do něj nedostaneš :zed: ted jsem to řešila, přešli jsme na sportak… a nanožník nepoužívám. mám fusak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.12 13:21

Díky za reakci, no hlavně že se tam vůbec vleze, nechce se mi nosit taška s nákupem v ruce :roll: a jaký máš fusak na zimu? já uvažuju o Lodgeru…a nánožník taky zrušit. možná jsi to tu už někde psala, ale opakování je matka moudrosti… :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
12.11.12 13:48

@markyša
nene, nepsala, mám zimní emitex.

no jako nevím, jak velký nákup v tom košíku chceš tahat, ale jde to tam fakt blbě. Já tam skládala věci na plavání, nosítko a jídlo ručně. Ta taška se tam prostě nevešla. Ony jsou tam ty háky a ty hrozně překáží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.12 19:11

Já mám origo Mutsy zimní fusak a na zimu mi bohatě stačí, ale mám koupený nově v roce 2011. POkud máš nějaký starší, tak mám pocit, že byly nějaké tenčí. Když jsem ho kupovala, tak jsem se po tom pídila a zjistila, že ty nové jsou už opravdu dostatečně zimní. Jinak jsem měla také zimní Aesthetic a ten byl úžasnej - velmi nám posloužit od miminka. Parádně měkoučkej! Pak na druhou zimu a rok a čtvrt staré dítko jsem dokoupila origoš mutsy (do Mutsyny a Aesthetic byl v golfkách) a ten zas dokonale dokočárku padne. Je vidět, že je na to prostě dělaný na míru. No a ještě mám FIllikid (měla jsem ho druhou zimu do sání), který je ze všech těch fusaků největší a má odendávací spodek na nožičky v botkách takže ho můžeme využít i letos, kdy v zimě malému budou dva a čtvrt roku a má velikost 98 :palec: Ani origo Mutsy ani Aesthetic už nám dávno nejsou. Takže pokud chceš koupit fusak a mít možnost ho použít i pro velké dítko (pokud třeba jako já hodně chodíš na delší tůry, které malé chodící dítko nezvládne bez kočárku) tak doporučuji určitě fusak, který má odepínací dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.11.12 20:00

Nevíte prosím někdo, kdo máte orig. fusak na Mutsy, jaký je rozdíl mezi těmito fusaky?
http://www.ondalek.cz/…usak%20mutsy ten nalevo
http://www.ondalek.cz/…k-do-kocarku
Nemůže být třeba jen rozdíl v tom, že ten druhý je určený jen pro ten vyobrazený typ kočárku? Potřebuju prostě fusak na zimu, jen mě fascinuje, že nikde nemám šanci sehnat v barvě z kolekce roku 2011.. :-(
Díky..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.12 20:29

No ten na Evo je od pohledu jiná a nejsem si jistá, zda by seděl do Ridera. Ale můžeš se zkusit zeptat třeba v Babyparku, tam asi mají přehled. A jakou barvu sháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí