Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZkus se podívat na youtube.com na videa o Urbanová rideru. Snad by tam mělo být ukázané, jak se to skládá. Nebo zajeď někam do obchodu, kde mají podvozky. Určitě ti to tam rádi ukážou.
@Petinaa S tim bojuje hodne lidi, rekla bych, ze proste tlacis moc dolu a ne do toho podvozku. (Opravdu je potreba tlacit smerem tech tyci do prednich kol.) Jestli muzes, zajela bych nekam, aby ti to ukazali. ![]()
Děkuji, zkusím kouknout na to video. Já se jen bála, aby to nebyla nějaká voda podvozku, protože do obchodu, kde prodávají Mutsy, se dostanu až někdy za měsíc nejdříve. Snad to je jen moje chyba a kočárek je OK.
@Petinaa uvidíš, vyzkoušej naše rady a nebo pak skoč někam za odborníkem ![]()
Pořád zkuším, už mi z toho šibe. Tak už toho asi nechám, ať si s tím zase zkusí odpo poradit chlap ![]()
Vypadává Vám někomu také u toho capliku na rukojeti ten plast?
Ne, plast drží, jako by byl přilepený. Nevypadává. Jestli to děláš dobře, což z toho co píšeš, myslím, že ano, a jestli to nepůjde ani manželovi, tak bych raději být tebou podvozek vrátila, aby ti dali nový. To už je nějak moc vad najednou.
Mám takový dotaz, dají se autosedačky od Cybexu dát na podvozek Mutsy 4 rider nebo urban rider? Máte někdo z vás? Děkuji ![]()
O ten plast mi ani nejde, buď ho přilepím, nebo vyndám. Vypadává jen ten plast okolo toho tlačítka, který na funkci vliv určitě nemá. Ale že to nejde sklopit, to je teda fakt síla. No, uvidím večer, až dojede z práce. Ach jo, holky. Takovou radost jsem měla. Ani nevím, jak zboží z netu reklamovat. Ale nějak si poradím ![]()
Ještě mě napadlo zavolat do obchodu a poradit se, i když je mi jasné, že nic jiného než jste mi řekly vy, mi neřeknou.
Zdenko, jsi zlatá!!! Že se to musí dělat rychle, aby se překonala ta „překážka“, tak bysme na to nepřišli. Už nám to jde!!! MOC DĚKUJU!!!
Z toho prostředka mi ale pořád vypadává ten plast. Ale s tím už by si asi přítel mohl poradit sám. Kvůli tomu se mi do Prahy určitě jet nechce…
Já mám radost!!! MOC DĚKUJU!
Vůbec není zač. Vzpomínám si, jak jsem s tím bojovala já
Připadala jsem si nejvíc levá a dementní na světě. A přítel horká balkánská krev mi to pořád ukazoval a já jsem nemohla přijít na ten grif
Ale teď už jsme s podvozkem spokojení ![]()
Teď už je to opravdu jednoduché. Zkoušeli jsme i složit celý kočárek s korbičkou - dle návodu tady, co popisovaly holky a šlo to také dobře. Tak to jsem fakt ráda. Je to nejhezčí typ kočárku, který jsem kdy viděla. Takže ještě jednou moc děkuju. Možná se tady ještě objevím, když nebudu vědět ![]()
I JÁ JSEM TADY S TÍM BOJOVALA…
Zrovna, když jsme jeli k našm a my ho u auta nemohli ani boha složit. Jsem lezla zpět dom ua zapínala net a hledala od mafi ten návod, kde psala, jak ho skládat
Já jsem taky jela k našim a to na 3 týdny. Kočár jsem skládala poprvé ![]()
@Evulin cybexove jdou pres adaptery maxi cosi, my meli cybex aton ![]()