Jané Slalom Pro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
18.11.05 19:37

Jané Slalom Pro

Ahoj holky, potřebuju zjistit jestli se kočárek Slalom Pro vejde do Fabie(ne kombi). Nemám s trojkolkou zkušenosti, ale moc se mi líbí - hlavně to otočné kolečko. Naučily jste se s ním jezdit brzy? Jde mi o nájezdy na chodník, MHD atd. Děkuji moc za odpověď.

P.S. Jestli víte, kde ho mají ve Zlíně nebo někde blízko, budu taky ráda za tip. Ještě jednou dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
18.11.05 20:27

Ahoj,
kočárky Jané určitě prodávají v Hulíně, ul.Záhlinická (u kruhového objezdu). My jsme ho tam kupovali v červenci.
Jestli se vejde do Fabie Ti neporadím (nám se vleze do Hondy Civic), ale jsou tam velmi ochotní a určitě Ti kočárek půjčí na vyzkoušení.

Pokud se týká ovladatelnosti kočárku, tak musím napsat jen chválu. Díky otočnému kolečku se s ním vytočím opravdu všude, je lehce manipulovatelný (není problém řídit jednou rukou). Chválí si jej dokonce obě babičky :wink: Najíždění na chodníky jako problém nevidím, vždy jen trochu přizvednu kočárek, ale jde to i bez toho. Myslím, že jde jen o zvyk (majitelky čtyřkolek musí zase naklánět kočárek při každém zatočení).

Měj se fajn a hodně štěstí při koupi.
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.11.05 21:06

Ahoj,

ja jsem Jane kocarek kupovala loni v Amalce na Vodni. Je to miniobchudek, ale jsou strasne ochotni. Dokonce jej tam meli, takze jsem ho pred koupi videla na zivo. Ja tam kupuji vse co ke kocaru potrebuji. Byla jsem tam i tento tyden, tak mi zrovna kocarek zkontrolovali, potrebovala jsem utahnout brzdu. Ted mi budou shanet golfky, ktere uz nejsou v katalogu.

Dneska jsem shodou okolnosti shanela Jane golfky, tak jsem byla i na Kvitkove, taky ho tam meli.

Do tretice jsem jej videla i ve Va V u CSOB banky nad obchodnim domem. Prodavaji tam celou trojkombinaci za 18 880,– Kc (myslim)

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.11.05 21:10

Jeste k te ovladatelnosti. Ja bych jej za jiny kocar nemenila. Mam doma i Deltima a je to poraaadny rozdil. Jane je lehky, takze se s nim dostanu i sama po schodech do trolejbusu, jezdim s nim po eskalatorech, ovlada se strasne jednoduse a otocne kolecko je k nezaplaceni. Kdyz nekde neni vytah, tak ho stahnu i vytahnu v pohode po schodech.

S autem ti neporadim, mi mame Citroen, tam se v pohode vleze. Ale je to skladny kocar, tak bych v tom problem nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.11.05 17:00

Pokračování diskuse

Pokračování této diskuse - viz:
http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek