Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím všechny maminky, které mají přímo tento kočárek o komentář. Pro a proti kočárku..děkuji moc ![]()
taky by me to zajimalo, resim jane slalom pro a tohle je novejsi verze
Jasně, ale ty nemáš přímo tenhle ne? Dneska jsme byli v babycentru a ani tam ho nemají
myslela jsem, že ho okouknu, tak jsem zklamaná.
Háta_x píše:
Míšo a muj chceš taky?![]()
Míšo, mam tenhle Reverse sporťák, jen jinou barvu. Je super, nejlepší, co jsem měla (měla jsem i jiné kočáry, včetně klasického Slaloma). Transportera korbu bych nechtěla, je moc maličká. Volila bych Capazo (klasické Capazo, ne někdy uváděný zavádějící název Capazo Transporter), mají ho i v těchhle nových barvách. Je to největší korba od Jané. Nebo ještě třeba Concord Proton jsou velké korby a pasují na Jané (jeden výrobce, ověřeno v praxi).
Co jsem zjišťovala, tak v Handy Praha, kde mam kupovaný Reversek, by mi k němu samostatně prodali hlubokou korbu Capazo a sedačku Strata. To je od Jané (dle mé zkušenosti) nelepší kombinace. Matrix je o ničem, ještě menší než Transporter, neotočný Slalom je (pro mě) taky taky hezký sporťák, ale nešikovný, nepraktický.
hata: a neni ten sportak mensi nez u klasickyho slaloma? ja mam korbu proton a tu si chci nechat, je hezky velka
Lovely, je užší o 4cm, má delší záda s dobrým bočním vedením a kolmější sed, takže vypadá opticky o víc užší, než ve skutečnosti je. V Reversu dítě nesjíždí jako u klasického Slaloma, díky lepšímu sedáku. Akdyž prší, fouká, dítě chce mít kontakt s maminou, otočíš ho na procházce jednou rukou. Jako těhule jsem navíc hodně ocenila, že ho můžu rozložit při nakládání do auta, takže jsem nandavala 2 lehké části (sedák a podvozek) a nemusela kupovat golfky.
Dobrý den zajímalo by mě zda má korba u těhle kočárků polohovací záda a jestli je odpružený? Děkuji
@monca1112 podle toho, jakou korbu na něj nasadíš, jdou na něj tři druhy.
Ahoj holky mam takovej dotaz. lo by na podvozek reverse dat klasickou sedacku pro??? Myslim tu s tou kulaou striskou (nevim, zda jsem to napsala dost srozumitelne). Dik
![]()