Odcestovat po očkování nebo ne?

62
8.12.11 22:38

Odcestovat anebo ne?

Omlouvám se za další založené téma, ale v tématu, který jsem založila odpoledne, se můj další dotaz ztratil a zapadl…

Potřebuji poradit - v sobotu mám odcestovat s 17 měsíční dcerou na Kanárské ostrovy, problém je v tom, že před 10 dny byla očkovaná Priorixem, nějak jsem ani nepočítala s tím, že by nějaká reakce byla, doteď na žádné očkování nebyla.

Odpoledne měla 38,5, teď večer to ještě trochu vylezlo.

Teď jsem studovala na netu a koukám, že to nemusí zůstat jenom u horečky. Jsem trochu naštvaná na doktorku, říkala jsem jí, že před sebou mám let letadlem, to to očkování nemohla posunout? Já jsem nevěděla, že ty reakce můžou být tak vážné. No co teď jako mám dělat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
8.12.11 22:43

No, reakce na ockovani po desiti dnech??? To nevim, neni to spis neco jineho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.12.11 22:44

Promin, a jeste jedna otazka, v 17 mesicich nemela jeste zadne jine ockovani? :think: Jinak bych hlidala teplotku, popripade srazila sirupkem a uvidis, jak se bude mala v sobotu citit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.12.11 22:45

Taky bych řekla, že to nebude reakce na očkování.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
8.12.11 22:46

Tak já osobně bych radši zůstala doma :(

Na doktorku jsi naštvaná právem, když věděla, že odlétáte měla očkování přesunout :evil: , on ten Priorix neuteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.12.11 22:46

Tak ja verim,ze jakkozto prostudovana matka na internetu,si mohla doktorku pozadat sama o odlozeni ockovani ne?podle me je na reakci pozde,uvidis co bude v noci,a rano,kdyztak ji dej nurofen,a jinak budete muset byt doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10178
8.12.11 22:47
Barca12345 píše:
No, reakce na ockovani po desiti dnech??? To nevim, neni to spis neco jineho? :think:

Barčo, po Priorixu může být bohužel reakce i za 20dní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503

Taky mi prijde reakce po deseti dnech trochu pozde, nemuze to byt neco jineho?

Kazdopadne bych sledovala, snazila se srazit jak pise Barca sirupem a uvidis.
Mmch to je prvni ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
Barca12345 píše:
No, reakce na ockovani po desiti dnech??? To nevim, neni to spis neco jineho? :think:

Priorix je živá vakcína a reakci má většinou později, někdy až po 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688

ta reakce je normální, u těchto vakcín je to opravdu až 8-10 den..u nás vždy teplota max dva dny, srážej jí, radši nechoďte ven, ať nic dalšího nečapne, když je teď oslabená a v pohodě vyražte na dovolenou. závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62

Očkovaná byla - blbě jsem to napsala - jako že doteď nikdy na žádné očkování neměla žádnou reakci.
Dočetla jsem se, že na Priorix je reakce 7-12 den po očkování, ale jistě to samozřejmě nevím. Jinak rýmu ani kašel nemá.

Problém je v tom, že abysme odletěli v tu sobotu, musím z domu vyjet v sobotu kolem 4 ráno. Copak takhle v noci něco poznám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.12.11 22:48
lulushka píše:
Tak já osobně bych radši zůstala doma :(Na doktorku jsi naštvaná právem, když věděla, že odlétáte měla očkování přesunout :evil: , on ten Priorix neuteče

Jezisi a proc na doktorku?tak snad mame svoje mysleni ne? :cert:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
8.12.11 22:48
Barca12345 píše:

U priorixu se píše že reakce na očkování je po 10-14dnech. Takže to určitě bude reakce na očkování, a nemusí být jen teplota, může se osypat.

• Citovat
  • Upravit
62
8.12.11 22:49

A proštudovaná na netu jsem až dnes, do té doby jsem to neřešila, když žádnou reakci nikdy neměla a navíc jsem doktorce všechno předem řekla, mohla mě minimálně upozornit, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
8.12.11 22:50
marra píše:
lulushka píše:
Tak já osobně bych radši zůstala doma :(Na doktorku jsi naštvaná právem, když věděla, že odlétáte měla očkování přesunout :evil: , on ten Priorix neuteče
Jezisi a proc na doktorku?tak snad mame svoje mysleni ne? :cert:

Doktorka má snad víc zkušeností s reakcemi na očkování, tak když věděla, že se chystají odjet, tak by mohla sama nabídnout, že to odloží :nevim: (naše by to udělala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí