Kočárek Jané Slalom R 2011

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
30.5.11 01:19

Jané Slalom R 2011

Zdravím všechny slečny a paní maminky :). S manželem čekáme první mimuško, takže s výběrem kočárku zkušenosti nemáme. Monžel přenechal výběr na mě a mě padl do oka právě kočárek Jané z nové kolekce (tedy 2011). Dívala jsem se na něj v obchodě a myslím si, že mám vybráno. Líbí se mi barvy, váha a především to, že je snadno ovladatelný a u sporťáku můžu vidět na dítě, protože je sedačka otočná po i proti směru jízdy. Jediné, co mě trochu zarazilo je, že se mi zdála hluboká korbička nějaká malinká, čekáme mimi koncem podzimu a ráda bych, aby se mi tam vlezlo i s fusakem ještě na jaře :). Všem moc děkuji za rady a zkušenosti :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
30.5.11 05:41

No to malá je… Vyplatí se koupit sporťák z nové kolekce a korbičku ze starších :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.5.11 10:50

nasa mala ma 5 a pol mesiaca, 7 kg a v pohode sa vojdeme do transportera aj s fusakom, podrobnejsie som pisala v diskusii o jane 2010, vanicka ostala rovnaka aj v 2011

ja by som staru kolekciu 2009 nebrala, je to uz uplne iny kociarik a ked budes mat velke babo tak sa ti nezmesti ani do starej vanicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.5.11 08:22
Tina129 píše:
nasa mala ma 5 a pol mesiaca, 7 kg a v pohode sa vojdeme do transportera aj s fusakom, podrobnejsie som pisala v diskusii o jane 2010, vanicka ostala rovnaka aj v 2011ja by som staru kolekciu 2009 nebrala, je to uz uplne iny kociarik a ked budes mat velke babo tak sa ti nezmesti ani do starej vanicky

Pevné lůžko délka 78 cm
Pevné lůžko šířka 37 cm
Kolekce 2009

vnitřní rozměry 72×30cm
Limitovaná edice 2011

Tak si myslím, že tam je dost velký rozdíl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.5.11 13:24

po celom obvode Transportera su 2,5 cm polystyreny, ktore stara kolekcia nema a daju sa v pohode vytiahnut, tak ak bude mat problem, vyberie a je to, my mame 7 kg a este sme ich nevyberali, zatial netreba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.5.11 13:29

ale ved je jasne, ze 2009 je vacsia, to sa nehadam, ale ked sa niekomu paci nova kolekcia tak stara sa pacit nebude, su to uplne ine kociariky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
10.6.11 07:33

Mě malá nepřijde, jezdili jsme v ní do 8 měsíců s fusakem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pafča33
10.6.11 16:26

My taky jezdíme v transporteru 2010…je sice pravda, že jsme norozeni v únoru,ale myslím, že do půl roku bezproblémů vydržíme. Navíc pro malé miminko je ta korba nádherně útulná a opravda parádně zateplená!A hlavně…vzhled je prostě originální, každý se za kočárkem otočí!

• Citovat
  • Upravit
90
16.6.11 20:55

Já jsem uvažovala právě ještě nak kočárkem Peak Air 2011 (I'Coo) http://mimi-vyskov.com/…2011/grape1/ ale vzhledem k tomu, že budeme mít holčičku se mi moc nelíbí ty barvy :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.6.11 17:44
Milounek píše:
Já jsem uvažovala právě ještě nak kočárkem Peak Air 2011 (I'Coo) http://mimi-vyskov.com/…2011/grape1/ ale vzhledem k tomu, že budeme mít holčičku se mi moc nelíbí ty barvy :o

jo, tak ten má asi 20kg.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.6.11 20:22

Jo ten je těžký no, ale našla jsem ještě ten už je lepší a ta růžová je boží :P http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…oon-classic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
25.6.11 19:40
Milounek píše:
Jo ten je těžký no, ale našla jsem ještě ten už je lepší a ta růžová je boží :P http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…oon-classic/

Jejda to je hodně veliký rozdíl oproti Slalomku, co si dala v prvním příspěvku :wink:
Já myslím, že se nestane žádná tragedie, když by se třeba v březnu děťátko ve fusaku už nevešlo do korbičky a šlo by s fusakem do sporťáku, dáš si ho čelem k sobě a nánožník a podle mně super to bude :palec:
Já jsem bohužel neměla otočný Slalom, když jsem dávala malou do sporťáku a to mi jediné vadilo, že v tom 7.-8. měsíci bych ještě na ni chtěla vidět.. Toho fakt lituju, co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí