Jane unlimit Matrix vs. Seed-Pli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
16.7.10 11:28

Jane unlimit Matrix vs. Seed-Pli

Ahoj,
Ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenosti s těmito kočárky. Vím, že Jane je ted novinka, ale snad už někdo jezdí. Nevím jak Seed-Pli? Na obrázku jsem ho viděla i s velkýma kolama, jinak na prospektech je vpředu s malýma. Tvrdí, že kola mají stejné vlastnosti jako nafukovací? Potřebuju aby kočárek zvládl i terén. Byl dobře skládací a nebyl těžký. Uvitám i jiné tipy :-) Termín mám přelom roku 2010/2011, takže i větší korbičku. Díky za cenné rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
16.7.10 11:52

Mela jsem jane carrera matrix, matrix sedacku jako korbicku, kluk je rijnovej a zimu jsme v tom odjezdili v pohode, je teda hubenour. Jane bylo super, ale nerekla bych ze moc do terenu. Ten druhej kocarek je ale krasnej, jednoduchej, zadny zbytecny kravinky, no fakt super. Jenom bych rekla, ze do terenu taky moc nebude, yohle jsou mestsky kocarky, nemaji asi nafukovaci kolecka. ja teda mam ted nafukovaci, v terenu teda dobry, ale uz sem asi 3× pichla a s dvema detma v kocaru to neni zadna sranda. Ale jestli se budes rozhoovat mezi tema dvema asi bych zkusila ten druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.7.10 12:13

no právě, pořád jsem chtěla nafukovací kola a teď mám ve favoritech uměláče. U toho Pli píšou, že kola jsou ze speciálního materiálu, který má vlastnosti nafukovacích kol… No napsat můžou asi cokoliv. Ještě uvažuju o I´COO PEAK neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.7.10 12:19

Tak já osobně bych šla do toho I´COO PEAK, má čtyři velké kolo, vypadá bytelně, nejvíc mi přijde do terénu, jinak tamty krásné, ale do terénu mi to nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.7.10 12:35

zatím jsem tyhle neviděla v reálu, takže to asi potom rozhodne. Proč není ideální kočááááár :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí