Jané Unlimit - už někdo jezdíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
27.7.10 15:33

Jané Unlimit - už někdo jezdíte?

Ahoj všem,

zatím se mi nepodařilo najít někoho, kdo už by jezdil s novým modelem Unlimit, už jste ho někdo vyzkoušeli venku? Zajímá mě hlavně sporťák, brzy budu muset odložit PowerTwin a ráda bych zase Jané, ale tříkolku už nechci. Jde mi především o ta plastová kola, nedrncá to moc? Myslím teď běžný městský povrch, do těžkého terénu to stejně asi moc nebude, co? Já mám tedy taky jeden terénní kočár s plastovými koly, ale ten je docela hodně odpružený, takže projede úplně všude…

Jinak mi Unlimit připadá super. Úzký až tak není, myslím, že to dost klame. Boky jsou hodně vypolstrované, takže dítko si tam podle mě prostor udělá (pevné boky jsou od sebe asi 32cm). Posadila jsem tam syna 2r8m a měl kolem místa dost. A říkal, že tam má „pohodlíčko“ :-)

Opěrka zad je dost vysoká, myslím, že ji dítě nepřeroste. Záda nejdou úplně do lehu, ale ploché je to dost, nevidím v tom problém.

Madlo vyklápěcí, super, mnohem lepší než u PowerTwinu. Opěrka na nohy nad otočnými kolečky vypadá taky pohodlná.

Stříška jde sklopit hodně dopředu, u sporťáku zakryje i madlo a myslím, že i v lehu toho zastíní docela hodně. Snad bych se i zbavila té věčné plíny přes kočár ;-) V sedu se zase naklápí dost dozadu, nebrání ve výhledu.

Váha není tak strašná, není to lehounký golfáč, ale unesu to ;-) Potah je příjemný a hlavně pratelný!

Přední kolečka jsou docela velká (průměr jako u Nomádu, jen jednoduchá), nemohou se dotknout, takže ani zaklínit do sebe. Zkusila jsem „rychlou jízdu“, jak jen to v obchodě šlo, a nevibrovala, uchycení mi připadá „festovnější“ než u PowerTwinu. Brzda super, konečně použitelná :-) Má dvě polohy, pohotovostní na jedno kolo a úplné zabrždění obou zadních kol.

Podle mě ideální sporťáko-golfky, mít to nafukovací kola tak vůbec neváhám. Ale v reálu může být všechno jinak, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Unlimit?

Přidejte zkušenost s Jané Unlimit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
25.9.10 16:26

ano kočárek mám a je supr venku se sním jezdí krásně neměnila bych pokud někoho něco zájímá pište :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.10.10 18:03

jané unlimit

Ahoj,mám také dotaz k tomuhle kočárku.Hodně se mi líbí,bohužel naživo jsem ho nikde neviděla,nejblíže ho mají v Brně a ještě nevím,zda skladem.Mám dotaz ohledně jízdních vlastností,mám trochu strach z plastových kol a odpružení,chtěla bych kočárek používat od narození miminka.Zvládne kočárek menší terén a jak se vypořádává ve městě,které je dlážděno kamennými kostkami?Ještě mám dotaz ohledně hluboké korby,ta transporter se mi zdá dle uvedených rozměrů hrozně malinká,nevíte zda lze použít to jejich druhé hluboké lůžko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.10.10 16:49

ano lůžko se dá dát i starší,je lepší jak slalom je lehčí sem na vesnicí a zvládne i polní cestu moc není rozdíl ani nepoznáš nedrncá a na kdy čekáte miminko najaře ho budu prodávat už nám budou stačit golfky jinak je nejlepší kočárek co sem měla a to sem jich měla dost trojkolku už nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.10 22:02

Dobrý den Majo,
můžu se zeptat, jakou barvu Jané unlimitu máte, máte i korbu a autosedačku, odkud jste a za kolik by jste ho prodala? Čekáme chlapečka v půlce února, tak bych o něj případně měla zájem nejpozději na začátku února…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.10.10 15:13

mám ten černo zelený jak je výše na fotce kupovala sem ho před 2 měsíci a kněmu dokupovala i tašku za 1700kč ale tu nevuužiju nakonec moc nikam nejezdíme korbu nemám ale dá se vpohodě sehnat na mmb nebo i starší kolekce :dance: popř kdo by měl zájem si ho zamluvyt kontaktujte mě beru95@seznam.cz :palec: je supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí