Jané v autě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
29.9.07 17:38

jané v autě

Vejde se kočárek Jané - složený,do kufru auta Hyundai Getz? Díky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
29.9.07 18:09

Ja si myslim, ze jo. U hluboke verze tam das jenom podvozek a korbu na zadni sedadlo, sportak tam das cely. Nemam to sice vyzkousene, ale nasi maji Toyotu Yaris, ktera vypada podobne jako Getz, kufr to ma mensi nez ja kabelku :-) a kocar se tam vleze. Jen se mi zda, ze ho tam davaji polozeny na stojato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.9.07 19:57

Ahoj,
my máme krátkou fábii a vejde se nám tam - sundaváme teda kolečka pro jednodušší manipulaci.
Jinak naši mají taky corollu a teda kufr je o hooodně větší než u fabie a může tam být i na ležato :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
29.9.07 20:42

Kaculo - uz jsem to opravila, mela jsem na mysli Yaris, ne Corolllu. Yaris ma hrozne maly kufr.
My fakt do Fabie oddelavate kolecka u Jane? Ja jsme si myslela, ze ta ma vetsi kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.9.07 21:15

Lenko - tak to jooo, já jsem si říkala, že třeba se jedná o nějaký starší typ Corolly… Krátká fábka má kufr hodně male, ale kolečka myslím není nutné sundávat - ale musí se sundat ten horní dekl, což mi neděláme - takže je sundaváme. Ale!!! K tomu podvozku jsme tam narvali i hlubokou korbu - je fakt, že to teda bylo něco, vymyslet, jak to tam naskládat - a nakonec jsme kufr museli hodně rychle zavřít, aby to nevypadlo, ale vešlo se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
29.9.07 22:14

My jsme si taky vybrali Jane (Slalom Pro) a naseho milovanyho Getze sme kvuli tomu museli prodat :oops: :cry: :cry: .Pac do kufru se vesel jen podvozek(zkouseli sme v kramu ) a hluboka korba by musela byt nekde vevnitr(u spolujezdce zrejme,pac kdyz ji das na zadni sedacku,uz se tam nevejde pridelat autosedacka).Ted mame Skoda Octavia combi a tam se vejde vse kraaaaasne do kufru :D .Ja sem si ted teda poridila Renaulta Clio a jezdim tak,ze mam podvozek v kufru (se sundanym krytem-sundavat a nandavat porad kolecka ani naaahodou!!!!)a korbu u spolujezdce,vzadu Emcu v autosedacce a uplne v poho.Verze sportak se pak vejde do malejch kufru cela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
30.9.07 21:36

Ahojky,
oktávka (combi) souhlas - vleze vše, mám malé VW Polo a kufr zhruba stejný jako Fabie - sundáváme taky kolečko (pouze1) a je to úplně v po - vždyť zmáčkneš a vyndáš a než ho rozložíš, tak ještě v kufru znovu na:,–(íš, jde to úplně jednoduše a jde to jedna dvě.

Právě proto jsem jej brala, na rozdíl od ostatních kočarů, kde manipulace s koly je dost šílená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.9.07 22:05

Pet - máš pravdu - i nám do Fábie stačí sundat jedno kolečko, aniž by se sundaval ten dekl, ale ani nevim proč ten můj chlap sundává obě :roll: . A manipulace s kolečky je skutečně tak jednoduchá, že nás to sundavání nijak neobtěžuje a nevidíme v tom problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 07:19

Holky díky moc za rady…budu si kupovat auto a kočárek objednávat až v prosinci,tak abych pak neměla šok :P :)
Všem krásný den.....
Jo a ta korbička se tam nevleze ani když se sunda ten dekl z kufru???

• Citovat
  • Upravit
1490
1.10.07 10:27

jane v aute

Ahojky,
to vážně nevím - snad jo - my to řešili ještě trochu jinak - jsme jen tři a pokud jsme jeli i s korbou a autosdačkou, podvozek šel do kufru, autosedačka do zadu (korba na zadní sedadlo k ní fakt nevleze), já vedle malého a korbu jsme dali na přední sedadlo - trochu jsme jej sice posunuli do zadu - jsem štíhlá a drobná :-) (163 cm, 50 kg), sklopili jsme stříšku, vznikla vanička a tu jsme jako na:,–(ili jakoby na sedadlo…

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.15 14:53

Je to o šikovnosti, jednoho napadne ho naštelovat lépe než druhého:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.1.16 00:01

My máme Jane crosswalk a ja mám malou kiu picanto a do kufru dam podvozek (bez deklu) a na zadní sedačku autosedačku a za sedačku korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.1.16 08:29

Korbičku bych pořídila tu skládací. Dávat korbu vedle autosedačky, pokud není připevněná je hazard http://www.slune-cz.cz/…rba-micro-1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí