Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem 6 měsícu po porodu a doktor mi nabídl antikoncepci jangee,že se při nich odvádí zadržená voda z těla,tudíž by neměla váha jít nahoru.Má tu z vás některá s ní zkušenost? A taky,jestli máte díky těmto práškum,jako k ostatním doslova frigitidu.Díky za příspěvky ![]()
Ahojky, tak to já mám od dr. Azalia (kojím) a ani mi jinou nenabídl, takže o téhle slyším poprvé, i když to zadržování vody mě taky trápí (musim to na něco svést) =)
Nevím,zda se mužou jangee užívat při kojení,já už 2 měsíce nekojím,ale nemám s nimi zkušenosti,tak by mě zajímalo,co jiní?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, začala jsem brát antikoncepci jangee začínala jsem první den menstruace naružovělejma tabletkama, ale menstruace se další měsíc nedostavila tak jsem brala dále jen růžové tablety, mám vynechat aby se dostavila menstuace? jaké máte zkušenosti? díky
Ahoj, muzu se zeptat, když používám Jangee a mam pohlavní styk v době, kdy se používá 7denni placebo co mam delat? Dekuju za odpověď
@Simoca píše:
Ahoj, muzu se zeptat, když používám Jangee a mam pohlavní styk v době, kdy se používá 7denni placebo co mam delat? Dekuju za odpověď
Co mas delat pri tom pohlavnim styku?
Samozrrejme bys mela byt normalne chranena…pokud Ti slo o tohle…,