Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní a ty kojíš, že máš tuhle HA? Já jsem jí měla u kojení a jak jsem přestala kojit tak jsem jí chtěla dobrat a pak si napsat normoš a špinila jsem celou dobu a doktor mi říkal, že tahle HA není dobrá když nekojíš, že právě způsobuje to špinění.
LadyRebeka píše:
Anonymní a ty kojíš, že máš tuhle HA? Já jsem jí měla u kojení a jak jsem přestala kojit tak jsem jí chtěla dobrat a pak si napsat normoš a špinila jsem celou dobu a doktor mi říkal, že tahle HA není dobrá když nekojíš, že právě způsobuje to špinění.
Ano, kojím ráno a večer.
Já tedy dostala Azálii(HA) a musela jsem ji vysadit,jinak jsem krvácela skoro pořád.Klidně i tři týdny v kuse.Neberu nic,používáme kondomy a je klid.
Já se obávám, že s tím nic nenaděláš, tělo si prostě na novou HA musí zvyknout. ![]()
No tahle HA je jediná vhodná při kojení:-( ale protože obsahuje jen gestagen, tak často neudrží cyklus a hodně často se při ní špiní. Obecně při špinění při HA je třeba přidat nebo zvýšit dávku estrogenu (ten je na udržení cyklu), ale estrogeny se nesmí při kojení (zastavila by se ti tvorba mléka:-(
Takže bohužel budeš to muset přežít nebo vysadit a používat kondom a nebo přestat kojit a nechat si nasadit jinou HA (což ale předpokládám, že nechceš:-), buhožel žádnou rychlou radu, jak při braní Cerazette zastavit špinění bez přidání estrogenů neznám:-(
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale je to pro mě citlivé téma, tak snad mě pochopíte, díky
Potřebuji to špinění zastavit, protože po roce a půl samoty, bych měla strávit dva úžasné týdny, ale toto mi to docela kazí. Nemáte nějakou babskou radu jak na to? Díky moc.
Beru první měsíc Cerazzette a špiním. Jsem asi u 10. prášku a modlím se, aby to přešlo. Příští týden totiž budu mít u sebe na dva týdny pánskou návštěvu, tak asi chápete o co mi jde