Jak dlouho chrání HA před otěhotěním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.11 13:33

Jak dlouho chrání HA před otěhotěním

Holky, poradíte mi?Před měsícem jsem vysadila HA kvůli zdr.problémům a mám čekat 2 měsíce než mi Dr. napíše jinou.Kondom nepoužíváme, mám alergii,takže jsme měli jen přeruš.styk a ted mi mešká MS :-(
Chrání HA ještě měsíc po vysazení nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
4.11.11 13:42

Ne :wink:
Chrání tě max do 1-2 vynechané tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:06

Určitě ne 8-o holka, proč sis to nezjistila dřív? :-) A po vysazení HA je největší šance otěhotnění, takže se drž, a přeji Ti, ať to dopadne tak jak chceš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 14:08

A kdy proběhl styk, víš to? meškat Ti MS třeba nemusí, po vysazení nebudeš mít cyklus stejný. Takže klidně může přijít později, mě přišla po vysazení 32DC. Test ale udělej;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 14:10
Anonymní píše:
Holky, poradíte mi?Před měsícem jsem vysadila HA kvůli zdr.problémům a mám čekat 2 měsíce než mi Dr. napíše jinou.Kondom nepoužíváme, mám alergii,takže jsme měli jen přeruš.styk a ted mi mešká MS :-(
Chrání HA ještě měsíc po vysazení nebo ne?

Určitě nechrání. Nechrání Tě ani týden po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 14:18
panenka87 píše:
Určitě ne 8-o holka, proč sis to nezjistila dřív? :-) A po vysazení HA je největší šance otěhotnění, takže se drž, a přeji Ti, ať to dopadne tak jak chceš:)

No jo, jak jsem stará tak jsem blbá :twisted: Styk jsme měli právě za ten měsíc dost často.Ted mi MS mešká 2 dny, tak třeba dorazí, doufejme

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 15:07
Anonymní píše:
panenka87 píše:
No jo, jak jsem stará tak jsem blbá :twisted: Styk jsme měli právě za ten měsíc dost často.Ted mi MS mešká 2 dny, tak třeba dorazí, doufejme

Tak si už zkus těhu test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.11 15:08

A nebo radši rovnou k doktorovi, to budeš mít nejlepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 15:11
panenka87 píše:
Anonymní píše:
panenka87 píše:
Tak si už zkus těhu test :wink:

Já se bojím výsledku :oops: Máme už 2 děti, nejmladšímu je půl roku a třetí nemáme v plánu.No jo, když jsem blbec :roll:
Ale i tak díky za rady

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 15:16

Já vím, že se bojíš, ale nemá cenu to oddalovat! :hug: čím dřív to začneš řešit, tím líp :wink: Zkus si prvně ten test, a i kdyby vyšel neg. zajdi fakt na gyndu :nevim: A fakt by to byl velký problém mít třetí díte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 15:18
panenka87 píše:
Já vím, že se bojíš, ale nemá cenu to oddalovat! :hug: čím dřív to začneš řešit, tím líp :wink: Zkus si prvně ten test, a i kdyby vyšel neg. zajdi fakt na gyndu :nevim: A fakt by to byl velký problém mít třetí díte?
:hug: Díky, jsi moc hodná.No, problém, já nevím, bylo by to hodně po sobě, ale samozřejmě bychom si ho nechali, to ano.
  • Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 15:24

Všechno má svůj smysl, a kdyby jsi byla těhotná, tak gratuluji moc moc! Co já bych za to teď dala :oops:
A zvládli by jste to, určitě ano! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 15:30
panenka87 píše:
Všechno má svůj smysl, a kdyby jsi byla těhotná, tak gratuluji moc moc! Co já bych za to teď dala :oops:
A zvládli by jste to, určitě ano! :hug:

Plánujete mimčo?Držím palečky at se povede :wink:

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.11 15:34

Jojo, snažíme se o mimčo už 4 cyklus, ale tenhle snad už vyjde, vypadá to, že jsme se už konečně trefili do správných dnů :-) Tak děkuji a přeji ti hodně štěstí a když tak napiš, jak jsi dopadla, klidně do soukromé zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.11 15:39
panenka87 píše:
Jojo, snažíme se o mimčo už 4 cyklus, ale tenhle snad už vyjde, vypadá to, že jsme se už konečně trefili do správných dnů :-) Tak děkuji a přeji ti hodně štěstí a když tak napiš, jak jsi dopadla, klidně do soukromé zprávy :wink:

Tak to je skvělý, držím palečky, moc moc :pankac:
Díky, dám vědět :hug: Jsi hodná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital