Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě ne
holka, proč sis to nezjistila dřív?
A po vysazení HA je největší šance otěhotnění, takže se drž, a přeji Ti, ať to dopadne tak jak chceš:)
A kdy proběhl styk, víš to? meškat Ti MS třeba nemusí, po vysazení nebudeš mít cyklus stejný. Takže klidně může přijít později, mě přišla po vysazení 32DC. Test ale udělej;)
Anonymní píše:
Holky, poradíte mi?Před měsícem jsem vysadila HA kvůli zdr.problémům a mám čekat 2 měsíce než mi Dr. napíše jinou.Kondom nepoužíváme, mám alergii,takže jsme měli jen přeruš.styk a ted mi mešká MS
Chrání HA ještě měsíc po vysazení nebo ne?
Určitě nechrání. Nechrání Tě ani týden po vysazení.
panenka87 píše:
Určitě neholka, proč sis to nezjistila dřív?
A po vysazení HA je největší šance otěhotnění, takže se drž, a přeji Ti, ať to dopadne tak jak chceš:)
No jo, jak jsem stará tak jsem blbá
Styk jsme měli právě za ten měsíc dost často.Ted mi MS mešká 2 dny, tak třeba dorazí, doufejme
Anonymní píše:panenka87 píše:No jo, jak jsem stará tak jsem blbá
Styk jsme měli právě za ten měsíc dost často.Ted mi MS mešká 2 dny, tak třeba dorazí, doufejme
Tak si už zkus těhu test ![]()
panenka87 píše:Anonymní píše:Tak si už zkus těhu testpanenka87 píše:No jo, jak jsem stará tak jsem blbá
Já se bojím výsledku
Máme už 2 děti, nejmladšímu je půl roku a třetí nemáme v plánu.No jo, když jsem blbec ![]()
Ale i tak díky za rady
Já vím, že se bojíš, ale nemá cenu to oddalovat!
čím dřív to začneš řešit, tím líp
Zkus si prvně ten test, a i kdyby vyšel neg. zajdi fakt na gyndu
A fakt by to byl velký problém mít třetí díte?
panenka87 píše:
Já vím, že se bojíš, ale nemá cenu to oddalovat!čím dřív to začneš řešit, tím líp
Zkus si prvně ten test, a i kdyby vyšel neg. zajdi fakt na gyndu
A fakt by to byl velký problém mít třetí díte?
Všechno má svůj smysl, a kdyby jsi byla těhotná, tak gratuluji moc moc! Co já bych za to teď dala ![]()
A zvládli by jste to, určitě ano! ![]()
panenka87 píše:
Všechno má svůj smysl, a kdyby jsi byla těhotná, tak gratuluji moc moc! Co já bych za to teď dala
A zvládli by jste to, určitě ano!
Plánujete mimčo?Držím palečky at se povede ![]()
Jojo, snažíme se o mimčo už 4 cyklus, ale tenhle snad už vyjde, vypadá to, že jsme se už konečně trefili do správných dnů
Tak děkuji a přeji ti hodně štěstí a když tak napiš, jak jsi dopadla, klidně do soukromé zprávy ![]()
panenka87 píše:
Jojo, snažíme se o mimčo už 4 cyklus, ale tenhle snad už vyjde, vypadá to, že jsme se už konečně trefili do správných dnůTak děkuji a přeji ti hodně štěstí a když tak napiš, jak jsi dopadla, klidně do soukromé zprávy
Tak to je skvělý, držím palečky, moc moc ![]()
Díky, dám vědět
Jsi hodná
Holky, poradíte mi?Před měsícem jsem vysadila HA kvůli zdr.problémům a mám čekat 2 měsíce než mi Dr. napíše jinou.Kondom nepoužíváme, mám alergii,takže jsme měli jen přeruš.styk a ted mi mešká MS
Chrání HA ještě měsíc po vysazení nebo ne?