Janome 607 TXL
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Janome 607 TXL
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto strojem? Chtěla bych šicí stroj pro domácí používání. Zkracování kalhot, šití šatů, práce se softshellem možná do budoucna nějaká taška… prostě aby nebyl jen “do začátku”, ale aby mi nějakou dobu vydržel svými funkcemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Mám jiný typ Janome a jsem spokojená, Janome je kvalita. Doporučuji přidat se do fb skupiny sikulici, nebo jakékoli jiné o šití a tam si tento konkrétní model vyhledej, najdeš tam řady diskuzi o tom, jak jsou s ním švadlenky spokojené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Abych řekla pravdu, přijde mi celkem zbytečně drahý. Osobně bych si vybrala levnější rovnosteh a k tomu vzala i overlock, abys mohla entlovat kraje. Tento stroj bych si pořídila ve chvíli, kdybych měla rozjeté podnikání a věděla, že ho fakt využiju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aspera Já si potřebuju
vybrat něco z nabídky z Alzy. Ježíšek mi přinesl relativně velkou
poukázku na šicí stroj. Ale je to poukázka a ne peníze v hotovosti. ještě se mi líbi Texi Ballerina, ale pak už
tam jsou jen samé Singrovky a ty teď nemají moc dobré jméno… :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NoFear píše:
@Aspera Já si potřebuju vybrat něco z nabídky z Alzy. Ježíšek mi přinesl relativně velkou poukázku na šicí stroj. Ale je to poukázka a ne peníze v hotovosti.ještě se mi líbi Texi Ballerina, ale pak už tam jsou jen samé Singrovky a ty teď nemají moc dobré jméno… :/
A musí to být jeden stroj? Nebo to můžou být dva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aspera teoreticky asi můžou být dva… co byste doporučila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NoFear píše:
@Aspera teoreticky asi můžou být dva… co byste doporučila?
Doporučila bych kouknout po overlocku. Nějaký tam je, netuším tedy jaké má recenze. Ale při šití se hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Návod na šicí stroj Janome 525s k prodeji?
- Návod na šicí stroj Lada 607
- Janome 415 - návod
- Janome 920 nebo Brother BN 27? Švadlenky poraďte
- Janome Juno E 1015 nebo Brother BQ 2500?
- Šicí stroj Janome 920
- Šicí stroj Janome 920 a Brother 2500