Odstraňovač plísní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
27.12.20 14:08

Odstraňovač plísní

Krásný den, prosím, co vám nejvíce pomohlo na černou plíseň? Používám savo, ale po 14 dnech je na místě plíseň znovu, proto bych ráda zkusila něco jiného. Děkuju všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
27.12.20 14:21

Větrat a odvlhčovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
27.12.20 14:46

@Froge no spíš než donekonečna odstraňovat plíseň, tak se zaměř na řešení, proč tam vzniká a to odstranit. Jinak jsou i speciální nátěry proti plísním atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.12.20 15:03

Použila jsem chytrou houbu, podle návodu by to mělo fungovat na věčné časy, realita byla asi dva roky. Savo smrdí a nechává ve zdi zbytky, které táhnou vodu a ta je dobrá pro další plíseň. Takže radši ne. Měla jsem plíseň kolem oken, na špaletách, snad to píšu správně. Tam jsou m nalepila před lety polystyren, pak jsem po asi deseti letech dávala plastová okna a polystyren musel dolů. Plíseň pod ním nebyla. Tak jsem tam nalepila zase nový. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
27.12.20 18:53
@Froge píše:
Krásný den, prosím, co vám nejvíce pomohlo na černou plíseň? Používám savo, ale po 14 dnech je na místě plíseň znovu, proto bych ráda zkusila něco jiného. Děkuju všem :)

Savo díky chloru „zasoluje“, takže zeď zůstává stále vlhká. Je třeba použít přípravky bez chloru(Fungisan), ale hlavně je třeba vyřešit příčinu. Tedy proč vzniká plíseň, kde je tepelný most…Pomáhá i termoizolační nátěř IN Thermo, který pomůže zateplit chladnou zeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný