JARO 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
23.10.06 19:07

JARO 2006

Najde se tu někdo od února 2006 až po konec března či duben 2006? Pojďte si popovídat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
23.10.06 21:23

Ahoj,
tak sem patříme my-naše opička se narodila 9.3.2006. (tedy moc se jí sem nechtělo,TP byl 20.2.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.10.06 21:24

Ahoj a vyháněli opičku? My jsme měli t.p. 25.2. a nakonec jsem kvůli preeklampsii musela na rychlou vyvolávačku 2.3. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.10.06 21:42

Chtěli,chtěli.Jednou termín nástupu odvolali,porodnice byla totál přeplněná.V den druhého termínu se opička rozhodla,že jde ven sama.V sedum mi začaly křížové bolesti než si mě v nemocnici vypinkali mezi sebou (porodnice mě nechtěla,že to bude na dlouho,gynda,že už k nim nepatřím) bylo půl jedenácté.Za hoďku mi napíchli oxytocin a za dalších 40min.byla venku.Váha 3050g,míra 50 cm.
Dneska máme 7150g a měříme 72cm.
Teď se zrovna rozčilujem v postýlce,jdu tam-přísná matka,která roztaje po prvním úsměvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
23.10.06 21:51

Ahojky, my jsme taky jarni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.10.06 22:02

Ahoj Mato vítej napiš nám taky něco o tvé opičce! :lol:

Nám dávali ráno tabletu, v 10 druho a furt nic jenom křížové bolesti bez nálezu, zak mi v poledne píchli oxytocin no a ve 13.48 byla na 2 zatlačení venku byl to odcela fofr, zlatej oxytoci, nevím jak dlouho by to trvalo, kdyby měla jít přirozeně bez vyvolávání.

Ta moje už spí od půl osmý bez večeře, nějak vytuhla. jsem zvědavá jestli se ještě vzbudí na jídlo, spíme jinak celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
23.10.06 22:09

koukam, ze resite zrovna porody…

u nas par dni pred terminem, klasicka rychlovka :-) V pet me probudila tuha zada, krizove bolesti napred slaboucke, postupne silily v sest jsem budila manzela, ze pojedem, v sedm jsme predavali syna u babi a dedy, v pul osme mi na prijmu zacala tocit monitor, v osm uz jsem byla skoro na 8cm a 8:50 vykoukl nas Budulinek :-)

Je presne takova, jakou jsem si ji vysnila a naplanovala, vzhled, povaha, proste si nas nasla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.10.06 22:17

…tak už zase spíme (máme andílka,denně spí 16-17h,jen to noční cicmání u kojo mě snad zničí).Dneska máme za sebou první pád z gauče,tak se děsim špatnejch snů.

Já si na porod nestěžuju ,rychlý,bolest zapomenuta,vůbec nevim,jestli nějaká byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.10.06 22:30

Stepik my už dááávno nekojíme, takže se žádný noční pochody nekonají. v noci u kojení jsem vždycky klimbala v sedě a těch 10 minut bylo vždycky nejdelších na světě. Teď už dokonce spí ve svým pokojíku sama a je to v pohodě, jenom má otevřený dveře abych ji slyšela. No dneska nám vyrašil první zub, tak chodím v noci dávat dudlíka, protože musí masírovat i v noci když spí. :lol:

Mata No úplně mi mluvíš z diše, taky mám pocit, že si nás našla, je přesně taková jakou jsme ji vždycky chtěli mít. Hodná nezlobí, má rády cizí lidi, čímž nám maximálně vychází vstříc, protože hodně jezdíme s manžou na motorce, tak ji můžem šoupnout kamkoli. Ona je prostě jako velká holka, ví, že když rodičům vyhoví, mnohonásobně se jí to vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
23.10.06 22:35

tak to my jeste kojime… deti spi spolu v pokoji, ale mam je hned za dirou ve zdi ;-) takze po ruce…

dokud nejdu spat, tak ji vracim do postylky, v noci pak uz jak kdy, vetsinou spi se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.10.06 14:03

Ahoj a hezké odpoledne,

dnešní noc naprostá katastrofa, trošku jsem ji tady přechválila, spala od půl osmý bez jídla, v 11 se pak najdela a spala dál, jenže byla ve 4 hodiny vyspaná, a do 7 povídala, vřískala a kňučela, tak jsem myslela, že ji něčím praštím, pak přestala a spala teda spoň do 9.30. no již nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.2.07 11:24

Teď už tu nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.2.07 22:04

Ahoj, mám taky březňátko, valstně jsme březnový oba, Vítek je 10. a já 11. března, takže ho mám k narozenínám, o porodu si můžete přečíst, jinak Vítek je skvělý miminko a děsný sluničko :lol: , mějte se krásně jarňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí