Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mile maminky, dnes jsem po screeningovem utz, vse ok, a krasne byl videt pindik, na 90% kluk. Mely jste to uz taky tak brzo skoro jasne? A zustalo u chlapecka? Ja tomu moc neverila, ale ta treti nozka byla neprehlednutelna! ![]()
ano už ve 12tt mi pan doktor naopak potvrdil že na 90% čekáme holčičku
Někdy to prostě vidět být může,ale pro jistotu byhc se na to neupínala ![]()
já teda pindika na utz ve 13tt nevidela..ale dr si byl na 95% jistý..zatím nám ho potvrdili i na 20tt i na 30tt..tak uvidíme co vyleze, jestli pindík nebo ne? ![]()
Nám taky řekli na screeningu ,že na 90 % to bude kluk
tak tomu věříme ![]()
Mě to dr. řekla v 15.tt, že na 90%kluk. Na dalších UTZ i velkém UTZ potvrzen kluk, mám i fotku ze 4D kde je ten pindísek s koulema krásně vidět. ![]()
Nám taky ve 12tt na screeningu potvrdili na 95% holčičku a teď už máme doma roční čertici
![]()
tak nám teda určili pohlaví až ve 20tt., pindík byl vidět opravdu zřetelně
, ale zase to pro mě až takové překvapení nebylo, protože jsem si do té doby tak nějak myslela, že to bude kluk
Ale asi bych na to ve 12tt. ještě tolik nespoléhala a počkala si přece jen na potvrzení v tom 20tt.
![]()
tak já byla na PAPP testu v tom je zahrnut i screening taky 12tt mimi odpovídali 13+2tt a oba kluci,šlo to krásně vidět Jak pytlík tak pindík u obou takže my to máme na 100%.a UTZ byl ve 3D. U prvního těhu mi to řekla v 16tt a taky kluk už zůstal ![]()
Myslím, že pokud je takto brzy vidět pindík, tak to bude v drtivé většině pravda. A asi to budou řádní chlapáci
.
Mojí kamarádce v Gennetu řekli ve 12 tt, že je to jasný kluk, a byla to jasná holka, která pak chodila v jasně modrých věcech
Myslím, že bych počkala na potvrzení v tom 20-25 tt, pak už by se nemusel nikdo splést.
nečetla jsem diskuzi, ale nadpis mě pobavil - mně totiž řekli to samé a tak jsme vesele nakupovali a ve 22tt mi řekli jasná holka a že to byl asi paleček.
tak hlavně ať jste zdraví!!! ![]()
ve 12.tt nám řekl jasný kluk, dýl už to nikdy nijak dobře vidět nebylo, vylezl kluk ![]()
@emimisek jo jo ve 12 tt kluk na 90% ve 20tt potvrdili a za chvíli rodím ![]()