Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě řekla paní doktorka ve 12+2 že si je téměř stoprocentně jistá klukem. Ukazoval se mi tam tak že mi to i vyfotila a když mrknu na ten odkaz nahoře, tak to celkem aji odpovídá ![]()
no to jsem teda fakt zvědava… ja to puvodne vedet nechtela ale pritel ano… a ja kdyz nad tim zacala premyslet najednou si rikam ze to chci taky vedet… ![]()
Ahojky já měla ve 12 tt na 90 procent kluka a ted je z neho Maruška ale co hlavně at sou miminka zdravá ![]()
presne tak… ja mela pretim dost problemy, takz fakt si rikam at je to co chce hlavne at ho donosim a je zdrave…
**@marti81 píše:
Tady je hezky vidět, jak ta pohlaví v těchto týdnech vypadají, jsou si hodně podobná. Už tady někde podobná diskuze je, akorát ve 13tt a tam se Dr. docela hodněkrát sekli. Já bych tomu nevěřila, příbuzným řekli v lednu ve 13tt holku a čekají nakonec kluka.
http://baby2see.com/…enitals.html
Mě řekli ve 13tt holka a pak ještě 3× holka 2 různí doktoři tak jsem zvědavá jestli se narodí holčička.
no tak když tam neni to co by tam melo byt v pripade kluka tak to bude holka jasna
nas to ceka ![]()
Ahoj,podle ceho sis myslela ze cekas kluka?Ja mam totiz uz 2holky a ted jsem po 3tehotna a modlim se aby to byl kluk!!!
ahojky, mě řekli ve 12tt, že to vypadá na kluka, ale nikdo mi to nechtěl garantovat, prý abych po nich pak nechtěla zaplatit modrou výbavičku
v 17tt už to bylo celkem jasný a když jsem se ptala minulý týden v 35tt, jestli je to opravdu 100% kluk, bylo mi řečeno, že jestli ne, tak vrací diplom..
![]()
Zajimalo by me, kolik je tady maminek, co jim na 1.screeningu rekli, ze je to temer jasny kluk a nakonec to byla holcicka ![]()
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, kolik je tady maminek, co jim na 1.screeningu rekli, ze je to temer jasny kluk a nakonec to byla holcicka
No j sa dvakrát odhad kluk a dva kluky mám doma
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, kolik je tady maminek, co jim na 1.screeningu rekli, ze je to temer jasny kluk a nakonec to byla holcicka
Nepotěším, 13 tt 70% kluk a je to kluk. Ale to si asi slyšet nechtěla.
![]()
normálně jste mě úplně moc potěšily!!!! Právě jsem ve 12tt a jdu na UZ ještě až za dva týdny tak jsem zvědavá já mysela, že mi to ještě nebude chtít říct… wow to se těším teda dvojnásobně!!!!!