Krvácení ve 38tt

39
25.4.12 12:22

krvácení ve 38tt

Ahoj mám dotaz. Jsem ve 38 tt a dnes jsem byla na kontrole, vše ok. Po vyšetření jsem začla krvácet, dr mi dala vložku se slovy že je to normální. Pak jsem šla na pásy a ona že me pak jeste zkontroluje jeslti to přestalo. A přestalo. Jenže cestou domů se to muselo zase zpustit protože jen co jsem přišla , šla jsem na wc a zase krev :(( Je to vážne normální, míváte to taky?? Díky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
25.4.12 12:24

Po kontrole je to normální… nemělo by to být moc spíš takové špinění… takže hlavně klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.12 12:26

No když ti někdo hrabe na čípek, tak to může být, čípek je hodně překrvený, stačí šťouchnout a praskne cévka.
Mimochodem, v tomhle týdnu je vnitřní vyšetření naprosto zbytečné, už nehrozí případně předčasný porod, někdy v průběhu příštích 4týdnů porodíš, to ti můžu říct i já takto na dálku, akorát je to o zanesení infekce. :|
Bych milé paní doktorce zavolala a otravovala, ať si řeší, co sama způsobila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.4.12 12:27

Mě bylo řečeno, že pokud je jasná - čerstvá krev, tak mám jet do porodnice. Tmavá - hnědá nic nemusí znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
25.4.12 12:38

@Gladys Fakt?? 8o já myslím, že je vnitřní vyšetření v tomto týdnu běžné..já jsem chodila od 36tt na kontroly do porodky a každý týden mne tak vyšetřovali.. :nevim:
@fia80 Souhlas! taky tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.4.12 12:40

Pokud by to nepřestalo, ta raději jeď do porodnice. Raději zbytečně, než pozdě, ale myslím si, že to bude ok. Nedávno jsem četla, že krvácení ke konci těhotenství je v podstatě v pořádku, ale raději než se stresovat, tak si tam zajeď. Bude to ale určitě vše v pořádku. Držím palečky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 12:45

Tak ja takhle trochu krvacela, jela jsem do porodnice a tam mi vyvolali porod, myslim, ze bys tam mela jet se ukazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
25.4.12 12:55

Já osobně bych krvácení nepodceňovala, raději bych jela do porodnice, nebo zavolala doktorce. A souhlasím Gladys, také mi to přijde zbytečné nezažila jsem to ani v prvním těhu, aby mě vyšetřoval doktor vnitřněv takhle pokročilém stádiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
25.4.12 13:07

Ahojky,
já taky krvácela,červeně,raději jsme jeli do porodky,nechali si mě tam na pozorování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
25.4.12 13:13

Já bych taky jela do porodnice nebo každopádně zašla za mudrou. Já jsem taky krvácela v 37tt a měla nízko položenou placentu. V mém případě, to totiž mohlo znamenat, že se placenta začala odlučovat. Nakonec se to nepotvrdilo, zůstala jsem v porodnici a rodila 38+2 CS, právě kvůli té placentě.

Nepodceňovala bych!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.12 13:21

@Dorka_X ano, je běžné, ale v tomto tt není potřeba. Je to jen naše zvědavost a myslíme si, že můžem ze stavu čípku a porodních cest vyvěštit, kdy žena porodí, přitom stav se může změnit z hodiny na hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
25.4.12 13:35
@Gladys píše:
No když ti někdo hrabe na čípek, tak to může být, čípek je hodně překrvený, stačí šťouchnout a praskne cévka.
Mimochodem, v tomhle týdnu je vnitřní vyšetření naprosto zbytečné, už nehrozí případně předčasný porod, někdy v průběhu příštích 4týdnů porodíš, to ti můžu říct i já takto na dálku, akorát je to o zanesení infekce. :|
Bych milé paní doktorce zavolala a otravovala, ať si řeší, co sama způsobila :evil:

tak,tak, me to tez dr rikal,ze je uz zbytecne vysetrvat,jen se me zeptal jak se citim,zmeril brisko a dal nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
25.4.12 13:46

No tak já jsem spíš jen špinila a malilinko zakrvácela a ikdyž jsem si byla skoro jistá že to nic není tak jsem si na tu ambulanci zašla.doktor řekl že to nic není,ale při jednom mi udělal hamiltona(teda myslím,neřekl to),no a ten večer jsem dostala kontrakce takže já bych prostě jela.jinak stav se opravdu mění ze dne na den.v ten čtrvtek jsem byla otevřená na půl cm a druhý den ráno už na 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
25.4.12 16:39

me se to zatim nestalo..ale taky jsem slysela, ze tedka ke konci je to normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí