Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mohla bych poprosit o rady kde koupit (pochopitelně pokud možno co nejlevněji
) javorový sirup. Divali jsme se v Bille a v Tescu a tam mají strašně maličkou lahvičku za (teď už nevím přesně) cca 190,–kč - samozřejmě BIO (což už je dneska rovnou násobek normální ceny). Je mně jasné, že levné to nebude, ale aspoň o kousíček ![]()
Pokud tento sirup používáte a máte nějaký oblíbený způsob použití klidně písněte taky. Děkuju
Ja kupuju javorovy sirup v DM, ale cena je asi podobna. Zase mi ale docela dlouho vydrzi, nepouzivam ho kazdy den. Sladim si s snim kase - ovesnou, krupicnou, jahelnou,… Je dobry treba na palacinky, livance. Muze se ale pridat i do dezertu misto cukru, treba do coockies…
V prodejně se zdravou výživou? Viděla jsem ho i v Albertu nebo DM drogerii, ale cenu nevím, já mám pšeničný sirup za pár korun.
Já ho miluju na palačinkách a lívancích, zkus koupit větší balení, třeba bude levnější, já už si bohužel nepamatuju, kde jsem na něj narazila, mám ho už dlouho.
v bille maji i sirup z aloe vera, je super a je myslim za 70,– a kupuju teda i ten javorovy, vydrzi dlouho, dost sladi
Jinak hodne sladim agave sirupem (tez kupuji v DM). Neni nicim citit (javorovy ma vyraznejsi chut), takze se hodi vsude tam, kde by se jinak dal cukr (do kafe jsme ho ale jeste nezkousela ).
Kupuju v Bille, Tescu nebo DM, ale cena je vicemene stejna vsude. Myslim, ze ta cena odpovida zpusobu ziskavani toho sirupu.
MArně vzpomínám, jestli jsem někde narazila na nebio javorový sirup a nic mě nenapadá
A jinak taky kupuju v DM.
Evelín píše:
Jinak hodne sladim agave sirupem (tez kupuji v DM). Neni nicim citit (javorovy ma vyraznejsi chut), takze se hodi vsude tam, kde by se jinak dal cukr (do kafe jsme ho ale jeste nezkousela ).
jasne, agave…jsem debil
ne aloe vera ![]()
Tak oprava, našla jsem nebio sirup za veelmi přijatelnou cenu ![]()
http://www.la-vin.cz/…P22201-22201