Smažení na indukci

1297
2.1.12 19:54

Smažení na indukci

Rodičové se chystají pořídit si nový sporák, a zvažují indukci.
Zaslechli ale od nějakých známých, že jim na ní nejde smažit. Známí tvrdí, že vystřídali X pánviček a nic.
Co jsem vygooglila, opravdu s tím sem tam problém někdo má… prý to dělá levná indukční deska Candy, nebo pánvičky od Tescomy.

Tak bych se chtěla poradit, kdo doma indukci máte, na vaše zkušenosti s konkrétními značkami nádobí a desek?
Máte někdo taky tenhle problém?

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4415
2.1.12 19:58

ahoj, máme indukci elektrolux a jsem naprosto spokojená. Pánvičky máme tefal a nádobí obyč nerez asi nijaká značka. Funguje vše, žádný problém. Prostě když na dno přiložíš magnet a ten se chytne, je nádobní vhodné na indukci a problém by neměl být žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.1.12 20:03

Mám indukci Fagor a pánev celkem drahou od tescomy a smaží se mi úplně stejně jako na plynu, nemám žádný problém :palec:

• Citovat
  • Upravit
1618
2.1.12 20:07

deska Boscha a pánvička Jamie Oliver (koupená asi za dva tisíce v akci), ale smaží se na ní jedna radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.1.12 20:10

Tak my mame desku Miele a panve Tefal. Naprosta spokojenost. Plynu se bojim a je to takove neupravene. A sklokeramika je pomala a napeka se na to vse a uz nikdy nevylestis. Mela jsem ji v byte. Takze za me neni, co resit. Ted jsme kupovali do firmy volne stojici sporak a tam sehnat tu indukci bylo slozitejsi. Ale taky mame. A nadobi mam Fisler a taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
2.1.12 20:10

My mame indukci Brandt, panvicek nekolik ruznych vhodnych na indukci (magnet)
a jsem naprosto spkojena a jinou desku uz nechci…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
2.1.12 20:13

My máme indukci Siemens, pánev, co jsme měli ještě před indukcí, levnou z Lídlu a problém tedy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160

My máme ind. desku Baumatic, pánev Tefal, Banquet a ještě nějakou obyčejnou z Tesca a nemůžu si rozhodně stěžovat, naopak se mi usmažené věci zdají mnohem lepší než ze sklokeramiky, takže doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813

Ahojky, mám jen indukční plotýnku - jeden vařič, značku si nepamatuji, pánvičku používám z Ikey a taky v klidu. Neměla jsem problém s žádnou značkou nádobí, ať už drahou Tescoma nebo něco levného (Ikea). Nyní mám novou pánvičku s keramickým dnem a to je spokojenost maximální!
Jinak už bych nechtěla žádnou jinou desku než indukční!!! :pankac: :pankac: :pankac: Jo a do nového bytu jsem si teď pořídila spotřebiče od Baumaticu, tak jsem zvědavá, zda také budu spokojená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.1.12 20:16

Ahojky,
my máme desku od Baumaticu,pánve od Tefalu a nádobí od Tescomy a smaží se na tom hezky.Stejně jako na elektrice.

• Citovat
  • Upravit
3267
2.1.12 20:22

To samý - taky naprostá spokojenost, jinou desku už bych nechtěla - pánvičku mám Tefalku a druhou Ikeu 365, mám z této sady i ostatní nádobí na indukci a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
2.1.12 20:25

Ahoj.
Desku mám Amica, pánve od Tescomy - 2 ze serie Spiral, s těmi není problém, 1 ze serie Advance a ta mi nefunguje na té největší plotýnce, protože má menší průměr dna. Jinak s nimi není problém. Naopak, smaží se suprově, protože si pamatuju, na jaký z 9 stupňů mám pokrm nastavit, ať je to tak akorát propečené a nepřipaluje se to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
2.1.12 20:32

Ahoj,my máme Candynu,dostali jsem ji zdarma,takže stejně jako kuře-nehrabeme :-)). Nádobí jsme měli nerezové od Tescomy,akorát nebylo magnetické a tak celá skoro nová sada šla do háje. Koupili jsme to samé novější typ,kde už se myslelo i na indukci a paráda. Pánve mám Tefal a smaží se suprově. Už bych jinou než indukci nechtěla :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20950
2.1.12 20:35

Ahojky.

Máme Fagor a pánev nějakou levnou z Tesca. Tuším, že značka je Cook nebo tak nějak. Jsem spokojená. :palec: Jinou desku už bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.1.12 20:49

Ahoj,

my máme Mora induk. desku a naprostá spokojenost, žádné problémy. Také bych už jinou desku nechtěla, jedině indukční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí