Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte. Mám jazvu po intímnom piericngu. Neviete mi prosím poradiť ako sa jej zbaviť? Je na to nejaká mastička? Za každú radu budem vďačná
.
Nijak. Jizva je jizva. Můžeš zkusit laser, ale ten ji možná jen zjemní.
Ja si myslim, ze se ji nezbavis uz
ja vyndala piercing z oboci a ze rtu pred 15 lety a jizvy jsou tam furt ![]()
@vikic1 nijak. Po každém piercu zůstane jizva. Na to jsi měla myslet, než sis ho dala
Můžeš zkusit tu srajdu Bioil. Často slyším, že se jizvy zjemnily.
A k čemu je to vlastně dobré? Pochopila jsem dobře, že ho máš na genitáliích? V jazyku trochu chápu, že to může mít nějaký účel.
Pardon, jsem zvědavá. ![]()
@LadyDelRey v jazyku nemá žádný účel, kromě toho, že si s ním neustále hraješ ![]()
Mastickana se ji nezbavis..jestli te opravdu nejak vyrazne obtezuje, budes muset nekam za odbornikem
Jizva je jizva, zvláště po vpichu. I když si necháš zarůst ušní dírky, jizva zůstává, přemýšlet jsi měla před
@LadyDelRey píše:
A k čemu je to vlastně dobré? Pochopila jsem dobře, že ho máš na genitáliích? V jazyku trochu chápu, že to může mít nějaký účel.Pardon, jsem zvědavá.
Jaký účel může mít v jazyku? Jsem též zvědavá.
@maja45 píše:
Jaký účel může mít v jazyku? Jsem též zvědavá.
Taky by me zajimalo
..jestli ma jakykoli piercing ucel, krome parady ![]()
@LadyDelRey píše:
A k čemu je to vlastně dobré? Pochopila jsem dobře, že ho máš na genitáliích? V jazyku trochu chápu, že to může mít nějaký účel.Pardon, jsem zvědavá.
Proč by měla být “náušnice” k něčemu dobrá? Je to ozdoba. Někdo si ozdobí ucho, někdo jazyk, někdo bradavku, někdo pupík, někdo pipinu. Piercing nemá jinou funkci, než zdobení (teda primárně).
V jazyku (když nepočítáme ozdobení) je to i prý dobré při orálním sexu chlapovi, ale z vlastní zkušenosti to nevím, jen z vyprávění.
Jsem úplný laik. ![]()