Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsou to vyhozene peníze. je to nesmyslný šarlatánský produkt, v těch koncentracíh co se to prodává, aby po tom pitomci nezmodrai to nefunguje ani jako ta vnější dezinfekce.
@Ou dobře, děkuju. Každa zkušenost se hodí. Vy jste ji nezkoušel? Nebo jste se díval na studie? Já si o tom také přečetla a právě proto mám smíšené pocity, jestli je to reklamní trik nebo to skutečně funguje.
@Anonymní píše:
@Ou dobře, děkuju. Každa zkušenost se hodí. Vy jste ji nezkoušel? Nebo jste se díval na studie? Já si o tom také přečetla a právě proto mám smíšené pocity, jestli je to reklamní trik nebo to skutečně funguje.
neexistují žádne seriozní studie, co by ukazovali nějaký pozitivní efekt vnitřního použítí koloidního stříbra.
Je to starý dobrý šarlatánský podvod, kdy se vezme něco (dezinfekční schopnosti částic stříbra) a překroutí se to tak, aby se dalo prodávat cosi lidem, co namísto adekvátní lečby vyzkouší cokoliv a jsou ochotní za to vyhazovat prachy.
Mam zkusenost jedine se psem 😀 Dlouhodobe mu to pomaha v boji s kvasinkami v usich a okolo tlamy.
Ale sama na sobe jsem ho nikdy nezkousela.
@Ou já vím, s tím souhlasím. Ale když máte něco chronického, tak je těžké se spoléhat na adekvátní léčbu. Proto jsem založila diskuzi, jestli existuje někdo, komu to opravdu pomohlo. Ale očividně ne.
@janikema90 tak to je taky dobrý 😂 ale to spis asi zmírňuje než léčí, když to používáte delší dobu.
@Anonymní píše:
@janikema90 tak to je taky dobrý 😂 ale to spis asi zmírňuje než léčí, když to používáte delší dobu.
Kdyz to pouzivat prestane, tak se to rado vraci.
A jelikoz na to trpi pres pet let, tak mam prehled co zabralo, co zabralo trochu a co nezabira vubec.
Kdyz sme to nepouzivali vubec, tak se mu kvasinky vracely cca 1× za tri mesice. Lecba trvala vzdy aspon 14 dni.
Od te doby co pouzivame stribro, tak se mu to nevraci. Staci, kdyz mu tim pretru a vytru tlamu a usi dvakrat do tydne a mame klid.
Kdybych to ale prestala pouzivat uplne, tak vim, ze se kvasinky vrati.
Ale to vam asi moc nepomohlo 😀.
@Anonymní píše:
Jo vlastne jednou se mi udelalo osklivy akne na zadech a napadlo me zkusit to stribro. Zabralo to.
Tak ja ho pouzivala na velmi silne akne…to co nezlepsila zadna masticka nebo antibiotika od doktora, tak stribro to zlepsilo za mesic
od te doby ho mame doma furt. Takze za me super…neco na tom bude
@Anonymní píše:
@peta1003 tak superškoda, že nikdo nemáte zkušenost se zanety..
Ja myslim, ze na zanety to bude taky super, protoze jsem driv trpela na vaginalni zanety porad a uz par let mam klid. Ja myslim, ze za zkousku to stoji. ![]()
@peta1003 a to jste to jen pila, nebo si dělala i výplachy? A jak dlouho, prosím ![]()
@Anonymní píše:
@peta1003 a to jste to jen pila, nebo si dělala i výplachy? A jak dlouho, prosím
Ja jsem pila 10ppm a na plet jsem si davala 30ppm. Vyplach jsem si nikdy nedavala. Uz za dva tydny jsem poznala trochu zlepseni a po mesici uz jsem si pripadala jak princezna
ale ja to akne mela opravdu spatny…bolaky obri a plet uplne fialovou
Pomohlo vám jako prevence proti zánetu močových cest, gynekologických zánětu.. atd.? Přemýšlím, jestli si to koupit nebo ne. Věřím, že to chce užívat také nějakou dobu. Proto se ptám, jestli to nejsou vyhozené peníze.