Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych koupit dětem jazykový bubínek, nějaký do 2 tisíc, ne uplně malý, ideálně 25-30cm, ale zase nemusí mít příliš tónů, aby to nebylo pro děti moc složité.
Hlavně aby hezky zněl, mám dost citlivý sluch a když to bude znát jak mlácení do popelnice, tak mi z toho praskne žilka. Spíš uklidňující tóny.
Nemáte někdo náhodou konkrétní doporučení?
Na internetu je toho spousta, ale když jsem třeba viděla videa nějakých těch pro děti tak to znělo hrozně. Takže bych raději na doporučení, ideálně od někoho s dobrým sluchem.
Máme tento, jen červený. Před Vánoci byl ve slevě za myslím 1690 Kč. https://m.alza.cz/…d6809550.htm?o=2
Zní opravdu krásně
Dcera s ním udělala parádu na hodině hudební výchovy.
Tak můj první lov v obchodě nedopadl moc dobře. Měli jich tam vystavených asi 8 a hezky mi z toho zněl jen 1, který stojí 4 násobek než je můj budget 😫
Ten co máte vy tam měli taky, ale zněl mi bohužel hodně kovově.
@Callista aha, tak to se obávám, že nenajdeš nic podle svých požadavků. Je fakt, že ty dražší kousky nebo třeba handpany znějí ještě mnohem krásněji než ten náš bubínek. On skutečně zní dost kovově. Ale když jsme vybírali, tak zaprvé měli tento u dcery ve školce a zněl nám krásně, a zadruhé se “všude” píše, že Byla je ve své cenové kategorii velmi kvalitní se dobrým zvukem.
Dneska jsem zkoušela bubínky Shamann, velikost 8 a 14, bohužel neměli nic mezi.
A i ta 6 zněla hezky, až na 2 tóny, a stály 1100-1500kč. Kdyby rezignovali a dali tam jen to, co umí udělat, aby za tu cenu znělo dobře, tak bych ho hned brala. Takhle ale budu ještě pátrat dál. Ale dalo mi to určitou naději.
@Callista píše: Více
Držím palce. Ještě mě napadlo, jestli na to umíš hrát. Ten náš mi v mých rukou zněl občas nepříjemně. Ale dcera mě naučila, že těmi paličkami musím hrát hodně jemně. A to už mi zní nádherně. Ale jak jsem psala, handpan zní ještě mnohem krásněji.
Dcera dostala k vánocům tento bubínek https://www.stejkr.cz/…erveny-20-cm. Hledali jsme něco, co by ji zabavilo během zimního období a výsledek předčil očekávání.