Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ricinový olej prodávají v PEMI drogerii (Olšanské nám. Pha 3), nebo na netu.. Jinak, neradím Ti to. Mám ho sice doma, ale na řasy, obočí. Je to velmi silné projímadlo (a ve větším množství je i jedovatý). Na tohle se, fakt, vykašli ![]()
ještě doplním: 100% docílíš toho, že budeš mít silné křeče a pos… se (a porod Ti to vyvolat ani nemusí - šance jako u jiných „babských rad“).
Příspěvek upraven 17.10.14 v 19:21
A nejde tam právě o to pos…? že začnou pracovat střeva a tím začnou stahy?
bohužel nejsme z prahy, hledala jsem i v DM od saloosu a nemají a v lékárně taky ne. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz. U nás ve městě a ani ve vedlejší městě není k dostání ricinový olej. Chtěla bych zkusit ricinový koktejl na vyvolání porodu a tak se ptám, jestli nevíte, jestli by šel ric. olej nahradit jiným olejem?? děkuji
hele já ho použila v dubnu, celý koktejl. Vypila jsem ho o půl osmé večer, a o půlnoci mi začali kontrakce.Jak jsem už slyšela a četla, já se z toho nepos…Vůbec mě to neprohnalo a má snacha to dokonce dostala jsko doporučení od porodní asistentky.Do celého koktejlu se dává jen malá štamprle a ta neuškodí.
jedno je ale důležité…porodní cesty musí být nachystané k porodu, jinak se to míjí účinkem ![]()
@janoško ano cesty přichystané jsou, ale k porodu se to nemá a já nechci na umělé vyvolání, tak chci zkusit ještě tohle a právě mě zajímá, jestli nestačí třeba olivový olej
než by mi přišel přes internet, to už by do mě rvali něco v porodce ![]()
@Anonymní píše:
A nejde tam právě o to pos…? že začnou pracovat střeva a tím začnou stahy?
bohužel nejsme z prahy, hledala jsem i v DM od saloosu a nemají a v lékárně taky ne.
Jenže Ti to opravdu nezaručí ten požadovaný výsledek. Je opravdu mnoho žen, které dostaly akorát mega křeče a porod nikde. Někomu pomůže sex a horká vana, někomu ne.. Prostě tahle „metoda“ je to samé. Víš, jak to myslím? Hele a opravdu ho v žádné lékárně nemají? A co zkusit objednat na netu? To budeš mít do druhého dne doma. /Tento olej je výborný „kosmeticky“.
Udělěj si klystýr, irigátor seženeš v každé lékárně. Má to stejný účinek, pro dítě šetrnější. Bud´se porod rozjede, nebo ne.
@Sona8056 opravdu nemají, objeli jsme dnes snad 10 lékáren a nic. sex, výšlapy, úklidy nic prostě nepomáhá. zkoušela jsem i odvar ze zázvoru, hřebíčku a skořice, taky nic… proto chci zkusit tohle nechci vyvolání v porodce ![]()
@Anonymní píše:
@Sona8056 opravdu nemají, objeli jsme dnes snad 10 lékáren a nic. sex, výšlapy, úklidy nic prostě nepomáhá. zkoušela jsem i odvar ze zázvoru, hřebíčku a skořice, taky nic… proto chci zkusit tohle nechci vyvolání v porodce
a zdravá výživa u Vás není…tam jsem ho koupila já a bez problému. V některý lekárně ho nechcou ani prodat, musíš říct účel.
@berry4 píše:
Udělěj si klystýr, irigátor seženeš v každé lékárně. Má to stejný účinek, pro dítě šetrnější. Bud´se porod rozjede, nebo ne.
No a ještě mě napadla senna (čaj). Tu jsem pila při zácpě (po porodu), když nezabraly čípky, nic… To mi poradila kamarádka. Kam se na sennu hrabe gutalax. A tu v lékárně seženeš (k zakladatelce).
@janoško píše:
a zdravá výživa u Vás není…tam jsem ho koupila já a bez problému. V některý lekárně ho nechcou ani prodat, musíš říct účel.
oni ho používaly hojně anorektičky, proto ho nechtějí moc prodávat.
@Sona8056 ježišmarja,jenom to ne
Uvědom si, že všechno jde do plodu a ten má stejné křeče, jako matka. Včetně ricinového oleje.
@Anonymní píše:
@Sona8056 opravdu nemají, objeli jsme dnes snad 10 lékáren a nic. sex, výšlapy, úklidy nic prostě nepomáhá. zkoušela jsem i odvar ze zázvoru, hřebíčku a skořice, taky nic… proto chci zkusit tohle nechci vyvolání v porodce
a doktor ti neudělal hamiltonův hmat? já ho měla právě ve spojení s tím koktejlem
@berry4 píše:
@Sona8056 ježišmarja,jenom to ne![]()
![]()
Uvědom si, že všechno jde do plodu a ten má stejné křeče, jako matka. Včetně ricinového oleje.
No právě to jsem se snažila zakladatelce naznačit.. Já bych si to na vyvolání nelajsla. Jenže prostě chce křeče a porod.
Ahoj, mám dotaz. U nás ve městě a ani ve vedlejší městě není k dostání ricinový olej. Chtěla bych zkusit ricinový koktejl na vyvolání porodu a tak se ptám, jestli nevíte, jestli by šel ric. olej nahradit jiným olejem?? děkuji