Očistky 10 dní po porodu

36
17.10.14 15:18

ocistky 10 dní po porodu

Ahoj maminky, mam choulostivou otázku. Jsem 10 den po porodu a jeden den krvácím, druhý den jde ze mě jen něco žlutou bílého. Občas to divně zapáchá a teď mě začala bolet jakoby mocova trubice. Hygienu dodržuji, používám na oplach rosalgin a mažu se dubovou kurou. Nemůže mi ta krev téct z močového trubice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.10.14 17:08

@nina91 dojdi s k doktorovi. očistky mají různou barvu i intenzitu a zrovna nevoní, ovšem všeho moc škodí a 10 dní po porodu bych rozhodně navštívila buď porodnici nebo doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
17.10.14 19:06

@nina91 Jestli se necítíš dobře, tak radši zajdi, než něco zanedbat.
Já u první měla takové normální. U druhé mi ustupovali a zase začínaly, byla jsem hodně zmatená. V porodnici tvrdili, že u druhého jdou očistky rychleji, moje doktorka, že je to, co jsem měla, normální :nevim:
Nicméně další problémy jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.10.14 19:20

Tak když si zajdeš k doktorovi nic určitě nezkazíš. já rodila jednou a krvácela jsem 14dní. už jsem si taky říkala že to asi není moc normální, ptž to i zapáchalo a krvácela jsem docela dost.pak jsem se jednou sprchovala a všimla si že dole něco mám, vzala za to, vytáhla si dva takový hnusný cucky a byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.10.14 21:03

Asi budu muset. Ale necítím se vůbec Dobře na to, aby se mi tam doktor vrtal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí