Po porodu nemám MS, jde o problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
13.6.12 14:00
@Zuzz píše:
Já jsem menzes měla i přesto, že jsem plně kojila. První jsem dostala tuším ve čtvrtém měsíci syna :-)

Aha já jsem se s tím právě ještě nesetkala jak já tak i mé kamarádky co kojí. Bylo mi to řečeno lékařkou. Tak proto jsem nevděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.6.12 14:00
@Anonymní píše:
No mě museli na rychlovku uspat už to bylo skoro hodinu co čekali na tu placentu, takže do narkozy a vyndat. Pak jsem jen zaslechla že jsem měla velké krevní ztráty tak že jsem mohla vykrvácet :nevim: už jsem si právě myslela že jsem těhotná ale test byl negativní. No nejlépe my to řekne asi doktorka ale tak pro uklidnění jsem to zkusila

neotehotnela jsi brzy po potratu? Samorzejme ptam se jen pro to, ze toto se nejcasteji stava prave maminkam, ktere brzy po potratu otehotni…ale pokud vis o takovem problemu, urco zajdi, myslim, ze s placentou to nic spolecneho nebude, naopak pokud zustava v tele jeste nejaka tkan, mas silne bolesti a pak i hodne bolesti pri ms a je silna… ale zajdi si 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.6.12 14:02

@tehulka_janina jj tak to mela i ta maminka, co byla se mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 14:05

@cihajda87 No než jsem měla prvního syna dvakrát sem samovolně potratila, to já vím že to pochází z toho potratu to my říkali. Jinak jsem si říkala že kdyby nějaký problém od porodu nějaké zbytky nebo tak něco že bych možná měla teplotu nebo tak něco. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1376
13.6.12 14:23
@Anonymní píše:
@cihajda87 No než jsem měla prvního syna dvakrát sem samovolně potratila, to já vím že to pochází z toho potratu to my říkali. Jinak jsem si říkala že kdyby nějaký problém od porodu nějaké zbytky nebo tak něco že bych možná měla teplotu nebo tak něco. :nevim:

no pri teplote uz by se mohlo jednat o otravu krve…ty ale urco chces byt zdrava a mit treba jeste deti, tak by jsi mela navstivit doktora co nejdrive, urcite Ti vynada, ze jsi u nej nebyla, kort, kdyz nejake problemy byly (potraty) :think: navic cim dyl, tim hur…lepsi problem podchytit jako maly nez jako obrovsky a nekdy i pozde. A na syna se nevymlouvej, ja byla na gynde pokazde s holkama, sestricka ti pripadne pochova, nez te doktor vysetri..ver ze nebudes prvni, ale zdravi je jen jedno. Tak at je to vse v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
13.6.12 14:30
@Barczela píše:
Když kojíš tak menstruaci nemáš :)

Proc by nemohla mit menstruaci pri kojeni? Ja ji mela normalka, plne jsem kojila a do toho jsem dostala pravidelnou menstruaci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 14:39

@cihajda87 Určitě chci být zdravá. Mám doktora mimo město což znamená jet se třema dětma (4roky, 18měsíců, 3měsíce) k toktoru, vyvláčet je po schodech a poprosit sestřičku u které nemám jistotu že mi je pohlídá :nevim: takže to opravdu není jen výmluva, přítel si nemůže vzít D protože už skoro žádnou nemá…musím to nějak vymyslet abych se tam už koněčně dostala protože z toho mám sama špatné svědomí, všecky kontroli a prohlídky jsem dosud řádně dodržovala. Moc vám děkuji

• Citovat
  • Upravit
1376
13.6.12 15:14
@Anonymní píše:
@cihajda87 Určitě chci být zdravá. Mám doktora mimo město což znamená jet se třema dětma (4roky, 18měsíců, 3měsíce) k toktoru, vyvláčet je po schodech a poprosit sestřičku u které nemám jistotu že mi je pohlídá :nevim: takže to opravdu není jen výmluva, přítel si nemůže vzít D protože už skoro žádnou nemá…musím to nějak vymyslet abych se tam už koněčně dostala protože z toho mám sama špatné svědomí, všecky kontroli a prohlídky jsem dosud řádně dodržovala. Moc vám děkuji

verim, ze to neni nejjednodusi… ja to mela sice autem, ale taky 3 roky dceru a 6ti tydenni dceru. Co nejaka kamaradka na MD, ktera by ti to nejstarsi pohlidala? Ja treba mam, kam bych se oventuelne mohla obratit..ale vetsinou se obraci na me :lol: spojim to pak s uzitecnym, ze tam u kamaradky pak zustanu na navsteve. No vidis, mas tri deticky, oto vic musis byt zdrava…budou Te potrebovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.12 15:21

Ale no tak zakladatelko, píšeš že přítel moc dovči nemá, tzn že nějakou ještě má. tvoje zdraví je přece přednější, tak at si dovču veme, krom toho starší už chodí přece do školky ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.6.12 15:24

@Bajča jeee…tady to krasne miminko uz jsem nekde videla ;) :*
jestli je to jako u nas…tak me dcera sla do skolky (zazrakem)ve 4, 5 letech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.12 15:25

Děkuji :oops: aha, já myslela že se chodí tak od tří cirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.6.12 15:34

@Bajča to by melo, dokonce uz i maji moznost skolky brat deti 2lete…ale mista nejsou :nevim: Ted jsem se bavila s nasi reditelkou ze skolky a rikala, ze ma prihlasenych 68 deti a muze vzit 6… jak vidi maminku na MD…malokdy ji vezme ditko, i kdyz uz je starsi 4 let… u nas diky sousedce se tam dcera dostala, ale jak rikam, to uz ji bylo 4, 5roku!!! A to jeste krome sousedky, hralo roli, ze bydlime kousicek…Ted to zrovna resime s kamaradkama… v Listopadu Elce budou 3, kamaradky zamestnavatel by ji rad od zari, skolka ji mzamitla, presto, ze ma praci a chteji ji…tak asi budu hlidat, zustanu z kamaradek (doufam-pokud se nam miminko podari) na MD nejdele. No a pak se budu muset spolehnout na svou nejstarsi dceru, ktera zase ohlida ty dve mladsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí