Jde o těhotenství?

851
30.3.11 15:48

Jde o těhotenství?

Ahoj,chtěla bych se zeptat zda můžu být těhotná??Mám 15m holčičku,ale to co cítím teď nemůžu srovnat s mým prvním těhotenstvím,protože sem u něj neměla dá se říct žádné příznaky,určitě ne tak brzy…Teď mám následující pocity a asi příznaky: občas mě pobolívají prsa a cítím v nich tlak,bývá mi strašný teplo a za chvilku zase zima,píchá mě v podbřišku občas i píchá v pravém vajěčníku a svědí v okolí pupíku,a hlavně mě už 3.den pobolívá v podbřišku jakobych měla dostat MS.Mám ji,ale dostat až 5.4,tak nevím.Pokud mi poradíte budu moc ráda…děkuji za odpovědi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
30.3.11 15:54

To fakt vyřeší jenom test… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
30.3.11 15:58

Ahoj, určitě si udělej testík jestli můžeš, já měla přesně takovýhle začátek, 3 dny lehké bolesti a v den potenciální MS už jsem měla pozitivní testík. A teď jsem 14+0tt :dance: třeba jsi měla dříve ovulaci, takže už můžeš mít příznaky těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.3.11 16:26

ahojky,nerid se pocitama,ty si muzes lehce vsugerovat,zkus udelat test a nebo zajdi na krev jako samoplatce a budes hned mit jasneji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.11 16:29

Tohle ti nikdo neřekne. Psychika dělá divy. Vyčkat na MS a případně testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
30.3.11 16:37

já tyhle stavy měla přesně taky, od cca 3-4 dny před termínem MS…no a teď už je z toho 5+4TT
hlavně teda to svědění těsně pod pupíkem, to bylo fakt hrozný :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.3.11 16:40

ja miminko moc chtela,kdybych se predtim ridila pocity,tak jsem tehotna kazdy mesic :lol: ,takze nespolehat,psychika je vazne svina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
30.3.11 16:51

Radana:Já se neřídím citama,jen mě tady ty příznaky nebo jak to mám nazvat docela překvapili.Nijak sem na další těhotenství nemyslela.není mi zrovna nejlíp a tosem věčně úplně zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.3.11 16:53

hodne se da vsugerovat!!!!,ja jsem zivy pripad,bych mohla povidat,vazne.....

pokud je tehu chtene,tak drzim moc pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.3.11 16:56

ja mela priznaky jak me poboliva bricho,prsa,jak mi neco smrdi,jak jsem unavena,zveda se mi zaludek…vzdycky svina dosla,proto jsem ti psala,ze nespolehat,ze psychika je svina,kdyz neco moc chces…

a v mesic kdy jsem otehotnela jsem necitila nic-zadne priznaky,ale citila jsem,ze to je-nejak jinak,mela jsem chut udelat test,bylo to myslim 4-5dni pred ms(ktera vychazela na Stedry den) a byli slabe // a postupne silily :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.11 18:52

Příspěvek upraven 04.02.16 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.3.11 18:55
gabi.design píše:
RadanaH píše:
ja mela priznaky jak me poboliva bricho,prsa,jak mi neco smrdi,jak jsem unavena,zveda se mi zaludek…vzdycky svina dosla,proto jsem ti psala,ze nespolehat,ze psychika je svina,kdyz neco moc chces…a v mesic kdy jsem otehotnela jsem necitila nic-zadne priznaky,ale citila jsem,ze to je-nejak jinak,mela jsem chut udelat test,bylo to myslim 4-5dni pred ms(ktera vychazela na Stedry den) a byli slabe // a postupne silily :srdce:
Přesně tak. Těhotněla jsem taky každý měsíc. A když jsem skutečně byla těhu, tak jsem lítala na záchod čůrat (což samozřejmě předtím nebylo), bolelo mě břicho jako před MS a měla jsem citlivé bradavky. Ale takové to pobolívání prsou, žaludek na vodě … to byla zkrátka psychika. Ono zakladatelko stačí, že se nad tím zamyslíš, že bys těhu být mohla a tělo už podle toho začne konat. Opravdu si udělej testík, budeš to mít nejjistější.

jojo,curani,pritel mi pak rikal uchcana Zofka :lol: ,vycuras se a muzes zas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
31.3.11 17:02

Martanka:No tak to si mě trošku potěšila.Většinou mě v tom podbřišku pobolívá když se namáhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.4.11 19:19

Ahoj.tak sem si dnes udělala testík a byli tam //  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.4.11 19:21

tak to je super,at ti vse doapadne dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie