Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chtěla bych se zeptat zda můžu být těhotná??Mám 15m holčičku,ale to co cítím teď nemůžu srovnat s mým prvním těhotenstvím,protože sem u něj neměla dá se říct žádné příznaky,určitě ne tak brzy…Teď mám následující pocity a asi příznaky: občas mě pobolívají prsa a cítím v nich tlak,bývá mi strašný teplo a za chvilku zase zima,píchá mě v podbřišku občas i píchá v pravém vajěčníku a svědí v okolí pupíku,a hlavně mě už 3.den pobolívá v podbřišku jakobych měla dostat MS.Mám ji,ale dostat až 5.4,tak nevím.Pokud mi poradíte budu moc ráda…děkuji za odpovědi. ![]()
Ahoj, určitě si udělej testík jestli můžeš, já měla přesně takovýhle začátek, 3 dny lehké bolesti a v den potenciální MS už jsem měla pozitivní testík. A teď jsem 14+0tt
třeba jsi měla dříve ovulaci, takže už můžeš mít příznaky těhu…
ahojky,nerid se pocitama,ty si muzes lehce vsugerovat,zkus udelat test a nebo zajdi na krev jako samoplatce a budes hned mit jasneji ![]()
Tohle ti nikdo neřekne. Psychika dělá divy. Vyčkat na MS a případně testnout.
já tyhle stavy měla přesně taky, od cca 3-4 dny před termínem MS…no a teď už je z toho 5+4TT
hlavně teda to svědění těsně pod pupíkem, to bylo fakt hrozný ![]()
ja miminko moc chtela,kdybych se predtim ridila pocity,tak jsem tehotna kazdy mesic
,takze nespolehat,psychika je vazne svina ![]()
Radana:Já se neřídím citama,jen mě tady ty příznaky nebo jak to mám nazvat docela překvapili.Nijak sem na další těhotenství nemyslela.není mi zrovna nejlíp a tosem věčně úplně zdravá…
hodne se da vsugerovat!!!!,ja jsem zivy pripad,bych mohla povidat,vazne.....
pokud je tehu chtene,tak drzim moc pesti ![]()
ja mela priznaky jak me poboliva bricho,prsa,jak mi neco smrdi,jak jsem unavena,zveda se mi zaludek…vzdycky svina dosla,proto jsem ti psala,ze nespolehat,ze psychika je svina,kdyz neco moc chces…
a v mesic kdy jsem otehotnela jsem necitila nic-zadne priznaky,ale citila jsem,ze to je-nejak jinak,mela jsem chut udelat test,bylo to myslim 4-5dni pred ms(ktera vychazela na Stedry den) a byli slabe // a postupne silily ![]()
gabi.design píše:RadanaH píše:Přesně tak. Těhotněla jsem taky každý měsíc. A když jsem skutečně byla těhu, tak jsem lítala na záchod čůrat (což samozřejmě předtím nebylo), bolelo mě břicho jako před MS a měla jsem citlivé bradavky. Ale takové to pobolívání prsou, žaludek na vodě … to byla zkrátka psychika. Ono zakladatelko stačí, že se nad tím zamyslíš, že bys těhu být mohla a tělo už podle toho začne konat. Opravdu si udělej testík, budeš to mít nejjistější.
ja mela priznaky jak me poboliva bricho,prsa,jak mi neco smrdi,jak jsem unavena,zveda se mi zaludek…vzdycky svina dosla,proto jsem ti psala,ze nespolehat,ze psychika je svina,kdyz neco moc chces…a v mesic kdy jsem otehotnela jsem necitila nic-zadne priznaky,ale citila jsem,ze to je-nejak jinak,mela jsem chut udelat test,bylo to myslim 4-5dni pred ms(ktera vychazela na Stedry den) a byli slabe // a postupne silily
jojo,curani,pritel mi pak rikal uchcana Zofka
,vycuras se a muzes zas ![]()
Martanka:No tak to si mě trošku potěšila.Většinou mě v tom podbřišku pobolívá když se namáhám..