Jde obarvit potah?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.4.11 09:56

Jde obarvit potah?

Ahojky,dostala jsem od známé golfky,jsou v pořádku ale mají chybičku,že už jsou hodně vyšisované,Myslíte,že by šli obarvit v barvě Iberia?Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
22.4.11 10:07

ahoj, a co místo složitého barvení pořídit do kočárku bavlněnou vložku? Jasně, neřeší to třeba potah boudičky, ale i tak… :palec:

Já jsem zkoušela obarvit duhou potah autosedačky a drželo to, ale záleží na materiálu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.4.11 10:10

Tak většinou jsou ty potahy umělotiny aby nepromokaly,takže si myslim že to asi moc nepujde a nebo pujde ale bude to flekaté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
22.4.11 10:32

http://www.facebook.com/#!/pinkie.cz?sk=app_131840870212238

koukni na podlozky sem, mam od nich sedaci pytel.. maji moc pekny a pani ti kdyztak ve vsem vyhovi :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.7.18 20:59
@rybkabezvody píše:
ahoj, a co místo složitého barvení pořídit do kočárku bavlněnou vložku? Jasně, neřeší to třeba potah boudičky, ale i tak… :palec:Já jsem zkoušela obarvit duhou potah autosedačky a drželo to, ale záleží na materiálu :?:

A můžu se zeptat, jak barvení potahu dopadlo? Uvažuji o obarvení letní podložky do kočárku (froté/3D polyesterová mřížka z druhé strany) na černo, ale bojím se, aby to při případném zpocení dítěte nepouštělo na sedačku kočárku. Trička mi nepouští, ale ta podložka se právě často propotí až na kočárek, tak aby to nepouštělo. Předem díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí