Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, a co místo složitého barvení pořídit do kočárku bavlněnou vložku? Jasně, neřeší to třeba potah boudičky, ale i tak… ![]()
Já jsem zkoušela obarvit duhou potah autosedačky a drželo to, ale záleží na materiálu ![]()
Tak většinou jsou ty potahy umělotiny aby nepromokaly,takže si myslim že to asi moc nepujde a nebo pujde ale bude to flekaté ![]()
http://www.facebook.com/#!/pinkie.cz?sk=app_131840870212238
koukni na podlozky sem, mam od nich sedaci pytel.. maji moc pekny a pani ti kdyztak ve vsem vyhovi
)
@rybkabezvody píše:
ahoj, a co místo složitého barvení pořídit do kočárku bavlněnou vložku? Jasně, neřeší to třeba potah boudičky, ale i tak…Já jsem zkoušela obarvit duhou potah autosedačky a drželo to, ale záleží na materiálu
A můžu se zeptat, jak barvení potahu dopadlo? Uvažuji o obarvení letní podložky do kočárku (froté/3D polyesterová mřížka z druhé strany) na černo, ale bojím se, aby to při případném zpocení dítěte nepouštělo na sedačku kočárku. Trička mi nepouští, ale ta podložka se právě často propotí až na kočárek, tak aby to nepouštělo. Předem díky za pomoc.
Ahojky,dostala jsem od známé golfky,jsou v pořádku ale mají chybičku,že už jsou hodně vyšisované,Myslíte,že by šli obarvit v barvě Iberia?Předem děkuji za odpovědi.