Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se opravdu ptáte ostatních, jestli jim jde fb?
tak když Vám nejde, tak to zkuste později a je to, ne?
se přece svět nezbori ![]()
@Prigionia Svět se nezboří, to je pravda. Minulý měsíc jsem si z mobilu odinstalovala messanger a je mi krásně. Najednou nikdo neví, kdy a kdy jsem a nepíšou mi kvůli blbostem.
Nicméně jsem dnes také všechny otravovala, zda jim funguje FB, protože jsem si nejprve myslela, že mám zavirovaný počítač. Až jsem zjistila, že nejsem jediná, tam jsem se uklidnila.
@Prigionia píše:
To se opravdu ptáte ostatních, jestli jim jde fb?tak když Vám nejde, tak to zkuste později a je to, ne?
se přece svět nezbori
No a co je na tom, když ti zhasne elektrika, tak se taky zeptáš sousedů, jestli mají ten samý problém. Pokud nejde jen tobě, tak můžeš třeba přeinstalovat aplikaci, pokud všem, tak počkáš.
@Prigionia tak svět se nezboří, ale je fajn vědět jestli je chyba u mě nebo je to celoplošné. Když byl poslední výpadek, já potřebovala napsat kamarádce a nešel mi messenger a já cvok preinstalovala celej telefon (protože třeba chlapovi fb normálně šel) a až potom sem zjistila že nefunguje většině lidí ![]()
@Reflex ono totiž je pro mě stejně životně důležité pokud nejde elektřina nebo pokud nejde fb
navíc nechápu jak by to mohl být problém jen u Vás, pokud Vám jinak internet jde - to je jasné, že se o žádný vir ani nic podobného nejedná
@Prigionia píše:
@Reflex ono totiž je pro mě stejně životně důležité pokud nejde elektřina nebo pokud nejde fbnavíc nechápu jak by to mohl být problém jen u Vás, pokud Vám jinak internet jde - to je jasné, že se o žádný vir ani nic podobného nejedná
Co když prostě ten FB teď potřebuju? Můžeš mít třeba problém s appkou, je to prostě normální dotaz.
@Reflex a to je právě to. Člověk by neměl potřebovat fb takovym způsobem, aniž by ihned někde neshanel informace, co se děje a zda to nejde i ostatním, pokud mu fb nejde.
@Prigionia píše:
To se opravdu ptáte ostatních, jestli jim jde fb?tak když Vám nejde, tak to zkuste později a je to, ne?
se přece svět nezbori
A co je na tom divného? Kdo se nezeptá, nic neví
S pousta lidí používá FB i k práci, ne jen k zábavě. Pro tebe se svět nezboří, pro jiného je to problém.
@Prigionia tak někdo přes ten fb třeba pracuje, vyřizuje objednávky, má tam kontakt na člověka se kterým musí nutně mluvit, ale nemá na něj jiné spojení
a taky teda když vím, že všem jde tak vím že je chyba u mě a můžu třeba přeinstalovat aplikaci…
@Prigionia píše:
@Reflex ono totiž je pro mě stejně životně důležité pokud nejde elektřina nebo pokud nejde fbnavíc nechápu jak by to mohl být problém jen u Vás, pokud Vám jinak internet jde - to je jasné, že se o žádný vir ani nic podobného nejedná [
Zase tak jasné to mít nemusí… Není taková dřina udělat jakýkoli vir.
Funguje normálně:) možná má někdo horší wifi připojení, to kolísá běžně.
@annili píše:
Funguje normálně:) možná má někdo horší wifi připojení, to kolísá běžně.
Byl celosvetovy vypadek, to s wifi nema nic spolecneho ![]()
@annili teď už funguje, předtím byl celosvětový výpadek, to nemá s WiFi nic společného.
@Prigionia píše:
@Reflex a to je právě to. Člověk by neměl potřebovat fb takovym způsobem, aniž by ihned někde neshanel informace, co se děje a zda to nejde i ostatním, pokud mu fb nejde.
Nesmysl, spousta malých organizací funguje jen přes FB, třeba já mám teď rozepsanou konverzaci, něco si rezervuju a nevím, jestli jim to přišlo, jestli mi místo drží, jestli mi psali a já to nedostala apod. Zjistím to až bude FB fungovat a dojde jim zpráva. Maily nečtou a tel. nemám.