Pomsta za udání sociálce

Anonymní
28.1.13 20:04

Pomsta za udání sociálce

Ahoj, potřebovala bych poradit..V baráku u nás bydlí rodina, mají dvě děti, sousedka, co bydlí přímo nad nimi, tak mě už několikrát upozorňovala, jak tam šíleně na ty děti řvou, nadávají jim, k.avo, s.ine, d.bile..atd, já jsem je slyšla jen jednou a to holčička zoufale brečela, mmainko, já se bojím, maminko, já se bojím, to byl fakt tak zoufalý pláč a ona na ni řvala dál, nemohla jsem to vydržet a dnes ji udala na sociálce, pořád jsem řešila, abych jim nějak neublížila, kdyby to nebyla pravada, ale nakonec jsem to udělala a teď se bojím, aby to nezjistili, že jsem je udala já a nějak se mi nepomstili :( :( :( co myslíte? Pokud příjde a zeptá se, mám zapírat?? :think: :think: :think: Děkuji všem za názory :* :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
28.1.13 20:18

Pokud by přišla jmenovitě na tebe, tak bych to zapřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.1.13 20:20

Ahoj a dalas to anonymně nebo ne? Já myslím, že oni jí neřeknou kdo je udal. A kdyby něco tak bych zapírala no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.1.13 20:21

Pokud se takhle ke svým dětem chovají, tak si myslím, že divně na ně bude koukat víc lidí, že je nenapadneš(pokud jsi se nějak neozvala) ale taky bych to zapřela - nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.1.13 20:24

Udělala jsi dobře a zapírej…ale myslim ze neprijdou, budou mit ted jiny problemy a dobre jim tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.13 20:26

Ja takhle jednou zavolala policajty na hlucici sousedy ve 3 rano. Vedle nich byl prazdny byt, z druhe strany uz nikdo nebyl, bylo to posledni patro a ja pod nima, inteligentnimu coveku by doslo, ze jsem je mohla zavolat jen ja, jim to nedoslo a ja se pri jinem konfliktu sama podrekla, protoze jsem myslela, ze vedi. No to bylo revu, vyhrozovani atd, kdybych to tusila, tak jim budu do ksichtu lhat, aby neprudili.
Takze jo, zaprela bych, nicmene bych si asi neodpustila nejakou poznamku, ze se nedivim, ze uz to nekdo nevydrzel a udal je, ze to slychate taky a ze je to hnus se takhle chovat k detem. At si to preberou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
28.1.13 20:28

Klidně to zapři. Sociálka NESMÍ říct kdo jí dal typ. A většinou řeknou že jsou na běžnou návštěvu. Málokdy přiznají že jsou na udání. Zkušenost kamarádky. Tam ale ví že to dělá bývalá tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.1.13 20:30

Když to nepřiznáš, budou to brát jako anonymní udání, matky se zeptají, řeknou jí, proč byla pozvána, uděljaí nanana tyttyty, ona to samozřejmě popře, smázne se to ze stolu a bude.
Nějak ty vaše anonymy vy hrdinky nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
28.1.13 20:31

Zapřít a je dobře že jsi to udělala..víc takových lidí jako ty a bylo by míň týraných dětí…chuděrky malinký…bych těmhle rodičům ukázala..

dobře jsi udělala :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 20:33

Nejhorší je, že bych to do té rodiny v životě neřekla 8o 8o 8o 8o
Na první pohled fakt spořádaná rodinka 8o 8o 8o
Já jsem z tofo fakt p…a az za usima :oops: :oops: :oops: fakt mam strach, ale bylo mi receno, ze me neudaji..jinak jsem to konzultovala s hodne lidma a kazzdy mi rekl, ze se do toho nemam michat :cert: :cert: :cert: :cert: Vytaci me lhostejnost ostatnich lidi…mrzi me to hlavne kvuli detem, ptz rodice si dite nevybira a bohuzel sama mam problemy s manzelem, kdy jsem pred par dny zakladala diskuzi na tema tyra me manzel :( :( :( :(
Uz si prijdu jak blazen,, co se kolem me deje :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
6926
28.1.13 20:33

Chudáci děti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.1.13 20:38

Pokud jsou takhle hluční, tak si myslím, že je nenapadne, že jsi je udala ty. Pochybuji, že budou chodit po sousedech a ptát se, jestli na ně někdo podal oznámení! Jestli jsou to jenom trochu normální lidi, tak se budou stydět a nebudou chtít, aby to věděl celý dům! Sociálka určitě neřekne, kdo jim podal stížnost a kdyby náhodou, tak to určitě popři. Ale jak už tu někdo psal, kdyby na to došlo, kousavou poznámku k jejich chování bych si neodpustila.. :cert:
Já bych to taky nahlásila. Protože takové chování je hnus největšího kalibru.. :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.13 20:38
@berry4 píše:
Když to nepřiznáš, budou to brát jako anonymní udání, matky se zeptají, řeknou jí, proč byla pozvána, uděljaí nanana tyttyty, ona to samozřejmě popře, smázne se to ze stolu a bude.
Nějak ty vaše anonymy vy hrdinky nechápu :zed:

Tak promin, ale sama mam male dite a nevim, co vsechno lidi dokazou vymyslet :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.13 20:40

Ahoj já Te chápu my máme něco podobného v baráku,(rodina se dvěma detmy, děti kolikrát nemají co jist, obleceni Chodi strašně, no je toho vice proste je mi jich lito třeba k vánocům dostali jen puncochace a nake tričko nic víc)no proste Hrůza rodiče si nadelali dluhy které ani nestihaji splacet a odnáší to děti kolikrát jsem si už říkala ze by jim bylo lepe v dětském domove, ale nemam odvahu je nahlásit..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.1.13 20:40
@Anonymní píše:
Tak promin, ale sama mam male dite a nevim, co vsechno lidi dokazou vymyslet :think: :think: :think:

Já to náhodou chápu..Taky se může stát, že dotyčná matka může

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová