Jdete volit do Evropského parlamentu?

3
13.5.14 20:36

Jdete volit do Evropského parlamentu?

Holky jdete někdo volit do Evropského parlamentu? Nějak tak žiju v domnění, že volit je povinnost, ale nevím si nějak rady koho vybrat…orientujete se v tom někdo? Třeba někdo kdo cílí na děti? Trochu jsem to zkoumala a našla jsem K. Radostovou, ta chce podpořit příspěvky na sport pro děti ze soc. slabých rodin, ale nevím no???Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
13.5.14 20:44

Volit půjdu, ale ještě nemám kandidáty nastudovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.5.14 20:44

Ja pujdu, jeste nevim koho budu volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.5.14 20:45

Nejak nemam nastudovane volebni programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.14 20:51

Půjdu volit, ale ještě jsem nekoukala na kandidáty. Ale zřejmě zůstanu věrná své oblíbené straně.

• Citovat
  • Upravit
2997
13.5.14 21:05

Nevím, zda půjdu…teď jsem u večeře zběžně prolítka seznam stran a skoro si říkám, jestli mi ho schránky někdo nehodil nějakou recesi…říkám si, jestli to některé strany myslí vážně :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
13.5.14 21:06

Nechodím volit nikdy, nikdy jsem nebyla u voleb a asi tam ani nikdy nepůjdu, politika je jedna velká mafie, i kdyby se tam dostal někdo, kdo chce opravdu něco změnit, chce něco dobrého pro lidi, stejně ho ty,,velký ryby" stáhnou s sebou, nebo ho požvýkají a vyplivnou. Je mi z toho všeho akorát tak na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.5.14 21:37

Připojuju se k většině…volit půjdu, pokud můžu, nevynechám žádné volby, ale zatím jsem to nestudovala, určitě to nebude kandidát ČSSD a KSČM, ty zkrátka nevolím, jinak zatím konkrétní jméno nemám. Zahlédla jsem že kandiduje Ondřej Liška-ač jsem Zelené (zatím) nikdy nevolila a (zřejmě) nikdy nebudu, tak ten je mi vcelku sympatický. Ale uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:38

@Kama2 po zklamání z posledních parlamentních voleb nějak nejsem přesvědčená o tom že má smysl jít volit, takže netuším zda půjdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.5.14 21:44
@anickadomnik píše:
@Kama2 po zklamání z posledních parlamentních voleb nějak nejsem přesvědčená o tom že má smysl jít volit, takže netuším zda půjdu :nevim:

Právě proto bys měla být přesvědčená, že to smysl má, někdo ty komunistický důchodce přehlasovat musí. Kdyby lidi neseděli místo voleb na zadku, tak to tu vypadá jinak… :zed: Chápu tvůj argument, ale uvědom si, že si tohle říká každý druhý, pak to takhle vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.5.14 21:45

@radkka aha já nejsem zklamaná z toho jak volby dopadli ale z toho jaká změna opět u politiků po volbách nastala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.5.14 21:45

Jdu volit, ale také ještě nevím koho, nějak jsem neměla čas to nastudovat. Myslím, že zůstanu věrná své straně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.5.14 21:46
@anickadomnik píše:
@radkka aha já nejsem zklamaná z toho jak volby dopadli ale z toho jaká změna opět u politiků po volbách nastala :mrgreen:

A to jaká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.5.14 21:46

Volit půjdu a vím koho…
nejít volit a jen nadávat umí každej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767