Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jdete někdo volit do Evropského parlamentu? Nějak tak žiju v domnění, že volit je povinnost, ale nevím si nějak rady koho vybrat…orientujete se v tom někdo? Třeba někdo kdo cílí na děti? Trochu jsem to zkoumala a našla jsem K. Radostovou, ta chce podpořit příspěvky na sport pro děti ze soc. slabých rodin, ale nevím no???Jak jste na tom vy?
Půjdu volit, ale ještě jsem nekoukala na kandidáty. Ale zřejmě zůstanu věrná své oblíbené straně.
Nevím, zda půjdu…teď jsem u večeře zběžně prolítka seznam stran a skoro si říkám, jestli mi ho schránky někdo nehodil nějakou recesi…říkám si, jestli to některé strany myslí vážně
![]()
Nechodím volit nikdy, nikdy jsem nebyla u voleb a asi tam ani nikdy nepůjdu, politika je jedna velká mafie, i kdyby se tam dostal někdo, kdo chce opravdu něco změnit, chce něco dobrého pro lidi, stejně ho ty,,velký ryby" stáhnou s sebou, nebo ho požvýkají a vyplivnou. Je mi z toho všeho akorát tak na ![]()
Připojuju se k většině…volit půjdu, pokud můžu, nevynechám žádné volby, ale zatím jsem to nestudovala, určitě to nebude kandidát ČSSD a KSČM, ty zkrátka nevolím, jinak zatím konkrétní jméno nemám. Zahlédla jsem že kandiduje Ondřej Liška-ač jsem Zelené (zatím) nikdy nevolila a (zřejmě) nikdy nebudu, tak ten je mi vcelku sympatický. Ale uvidím.
@Kama2 po zklamání z posledních parlamentních voleb nějak nejsem přesvědčená o tom že má smysl jít volit, takže netuším zda půjdu ![]()
@anickadomnik píše:
@Kama2 po zklamání z posledních parlamentních voleb nějak nejsem přesvědčená o tom že má smysl jít volit, takže netuším zda půjdu
Právě proto bys měla být přesvědčená, že to smysl má, někdo ty komunistický důchodce přehlasovat musí. Kdyby lidi neseděli místo voleb na zadku, tak to tu vypadá jinak…
Chápu tvůj argument, ale uvědom si, že si tohle říká každý druhý, pak to takhle vypadá.
@radkka aha já nejsem zklamaná z toho jak volby dopadli ale z toho jaká změna opět u politiků po volbách nastala ![]()
Jdu volit, ale také ještě nevím koho, nějak jsem neměla čas to nastudovat. Myslím, že zůstanu věrná své straně ![]()
@anickadomnik píše:
@radkka aha já nejsem zklamaná z toho jak volby dopadli ale z toho jaká změna opět u politiků po volbách nastala
A to jaká? ![]()
Volit půjdu a vím koho…
nejít volit a jen nadávat umí každej ![]()
@catherine100 píše:
Volit půjdu a vím koho…
nejít volit a jen nadávat umí každej