Jevgenij Pljuščenko - kdo ho má rád a proč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1309
9.5.14 21:30

Jevgenij Pljuščenko-kdo ho má rád a proč?

Ahoj holky, přehrávám si krásná stará videa z krasobrusl. exhibicí Jevg. Pljuščenka. Tak se chci zeptat, kdo jeho vystoupení viděl? Jste jeho fanynky? Až se uzdraví ze zranění, měl by mkít opět show v Praze.
Přikládám jeho stránky v AJ a RJ, kdo by se chtěl potěšit videi :-)http://www.evgeni-plushenko.com/

Příspěvek upraven 09.05.14 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
9.5.14 21:33

Ja ho mam rada, hodne jsem mu fandila..ale jen pasivne samozrejme pred TV :D prelozena videa by me urcite potesila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
9.5.14 21:45

Ja mu fandila hodne let :lol: skoda ze na olympiade odstoupil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.5.14 21:50

A treba to bylo v planu..je to velka osobnost, ale myslim, ze by tentokrat nevyhral.. ale rozhodne druhej byt mohl, ten co byl na 2. to byl teda des..kratka jizda supr, ale pak co predvedl.. no katastrofa.. ten bodovej system ukazal velkou slabinu a nespravedlnost.. v tom pripade, by se za kratky program nemelo davat tolik bodu, melo by to byt hodnoceno jinak, aby se nestavalo to co se ted stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
9.5.14 22:00

PAtří i mezi mé oblíbence, je to PAN krasobruslařpřinesl spoustu nového, hodně ukázal a dokázal, na exhibicích se vždy snažil diváky pobavit-ne jen trapně opakoval volnou jízdu, mělo to nápad. Tože na tom není dobře zdravotně se vědělo už mnoho let a olympiáda byla jen vyvrcholením jeho problémů, moc jsem mu přála, aby vyhrál a rozloučil se před domácím publikem, ale prostě mu to nevyšlo a myslím, že z toho musel být moc zklamaný, ale zdraví neporučíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
9.5.14 22:33

Sleduju ho už hodne let počítám tak 13 let..nejlepší byli souboje s Jagudinem…pak už to nebylo ono..Evgeni nemel soupeře jemu rovného..ta olympiada..no…fandila jsem mu..jakože borec v tolika letech a jde se popasovat s o mnoho mladšími kolegy…ale nedal to..myslím že v tom bylo to že si nechtel udelat ostudu…vedel že by to projel. A to si nmyslím že nechtel..on je formát a nejlepší krasobruslař…hrozne ráda bych ho chtela videt nekde na živo. I když si myslím že je to náfuka, ale asi má na co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.5.14 22:40

Vzkaz od mého bratrance, diktuje mi, nemůže psát:V r.2013 jsem překonal těžký úraz, dlouho jsem rehabilitoval v ústavu. Celou dobu mě posiloval příklad Jevgenije Pljuščenka. Říkal jsem si – když se uzdravil on, uzdravím se také. A povedlo se. Napsal jsem mu pak dopis a obdržel vřelou odpověď spolu se spoustu suvenýrů a pozváním na exhibiční vystoupení. Vrátil mi radost ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
9.5.14 23:06
@jancakral píše:
Vzkaz od mého bratrance, diktuje mi, nemůže psát:V r.2013 jsem překonal těžký úraz, dlouho jsem rehabilitoval v ústavu. Celou dobu mě posiloval příklad Jevgenije Pljuščenka. Říkal jsem si – když se uzdravil on, uzdravím se také. A povedlo se. Napsal jsem mu pak dopis a obdržel vřelou odpověď spolu se spoustu suvenýrů a pozváním na exhibiční vystoupení. Vrátil mi radost ze života.

diky za krasny vzkaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
10.5.14 02:17

@jancakral to je moc krasne. Doufam, ze se bratranec uzdravi co nejdrive.

• Citovat
  • Upravit
5768
10.5.14 07:29

Ja ho mam taky moc ráda, je to skvělej krasobruslař, kazdý vystoupení-já teda hlavně sledovala soutěže-si vyloženě užíval a fakt bylo vidět, že to bere s humorem a o nic mu nejde. a navíc je to sympaťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.5.14 19:17

@yourlady
Mám ráda krasobruslení, ale Plushcenka ne. Možná není špatný, ale je to už takový - no hodně mu asi dělá jméno.
Zjišťuju, že nemám ani tak moc ráda ty, co jsou na špici, ale spíše ty, co jedou pěknou jízdu (ideálně bez viditelných chyb) i když není třeba tak technicky náročná.

Chlapy moc nemusím. Raděj ženský, koukám dost na juniorky, mám tedy raději ty starší, vyspělejší. Ono se jich sice dost dostává do seniorek (věková hranice je 14 let), viz třeba letošní Jůlie Lipnická. V seniorkách já už očekávám ženy a ne děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová