Je důležitější partner nebo dítě?

22.9.24 16:00

Je důležitější partner nebo dítě?

Tak milí zlatí, kdo je pro vás důležitější dítě nebo partner? Pro spokojeny rodinný život a šťastný vztah je absolutně nejdůležitější, aby žena vnímala svého partnera jako důležitého. Dokonce důležitějsiho než dítě. Když jsou totiž to šťastní rodiče, dítě z toho těží a prosperuje také. Když však žena nedokáže rozeznat priority a zaměří se na dítě, vztah skomírá, rodiče nejsou šťastní, a po rozpadu vztahu za to paradoxně nejvíc zaplatí dítě.

Takže jak to vnímáte vy? Máte priority seřazené správně?

https://muzemebytstastni.cz/…ebo-partner/

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2341
22.9.24 16:02

Chlapa si najdu jiného ale jíné dítě mít nemůžu. :nevim: Tak co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.9.24 16:03
@ludmilaadamkova píše: Více

Jestli tě s děckem bude někdo chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
22.9.24 16:04

Jo, to vidím, jak kolegyně prosperuje z toho, že pro její mámu byla ona na posledním místě. Jak měla chlapa na prvním a ona i sourozenci trpěli a nesou si to v dospělosti.
Co diskuze, to perla. A nemusíš se vydávat za ženu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
22.9.24 16:05
@prvnidruhej píše: Více

A oc tak budu sama. Myslíš si že na občasnej šuk chlapa fakt nenajdu? Neblbni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
22.9.24 16:06
@prvnidruhej píše: Více

Zato chlap co má jinde děcka je vlastně bez nich, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.9.24 16:08

Já třeba nikdy nepochopila, proč to někteří lidé berou jako soutěž. „Partner nebo dítě“, vždyť to není kdo s koho, nejsou to rivalové; jsme rodina, tým, držíme pohromadě, fungujeme všichni spolu a nechápu, proč bych se měla rozhodovat nebo jim určovat pořadí důležitosti. Důležití jsou oba a oba miluju, každého sice jinak, ale pro oba mám v srdci místa dost. Dítě (alespoň to moje roční) mě momentálně potřebuje víc, to je jediný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
22.9.24 16:08

Takže když se bude topit dítě a chlap musím skočit pro chlapa protože je důležitější jasný. To že mám jendo dítě a žádné jiné naprosto jistěm ít již nebude je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.9.24 16:09

@Evženie Primerolová Pro mě je nejdůležitější, aby partner neměl na prvním místě sebe a nevyžadoval od ostatních, aby ho tam měli taky. Takže tě bohužel zklamu, ale do klubu posluhovaček pánovi domu se nepřihlásím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
22.9.24 16:09
@Rimonsiley píše: Více

Samozřejmě že je to něco naprosto jiného… ono totiž tedy pokud chlap žije se svým dítětem je pro něj naprosto stejně důležité jako pro jeho ženu. My máme s mužem jedno jediné vymodlené dítě. Je pro nás oba prorita. On to zase ten pírko nechápe nemá ani vlastní dítě a jen když potká ženskou s dítětem je nasrandej že není před tím dítětem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
22.9.24 16:11

Důležití jsou oba, ale každý jinak.
Partner může odejít, dítě časem odejde zcela jistě, pokud to nebude mamánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.9.24 16:11
@Rimonsiley píše: Více

Protože chlapská ješitnost, skrýváné nízké sebevědomí a potřeba vnější validace. Ti, co mají takových řečí nejvíc jsou ti největší chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
22.9.24 16:15
@Hoa Mai píše: Více

Ono totiž taková ta zavislost na chlapech když to tu čtu je zejména materiální. Pokukd je žena naprosto samostatná jednotka finančně. Od určitého věku radši bude sama než s debi.em. ALe co tu čtu mnoho žen by raději bylo samo než s tím tydýtem ale bohužel jsou ekonomicky nesoběstačné tak trpí a pak se pověsí na dalšího deb.la.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941

Ano, mam priority seřazené správně. Děti jsou pro mne na 1.místě.

A psychologický kecy lidí, co nevěděj, co se sebou a životem a vymýšlej teorie přitažený za vlasy, který by jim měly podle nich zajistit, aby se měli líp, mě fakt nezajímaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@ludmilaadamkova píše: Více

A myslíš, že tě bude chtít chlap, kdyz mu řekneš, že pro tebe nebude důležitý a bude vždy až za dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí