Lev se lvem

34
22.9.24 08:13

Lev se lvem

Čauky všichni. Je tu někdo kdo je ve znamení Lva a dráha polovička je taky Lev? Zajímalo by mě. Jak se snesou či ne… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
22.9.24 08:37

Ahoj, my jsme s manželem oba lvi a ještě k tomu narození ve stejný den, jen s rozdílem 8 let.

Je to teda slušná jízda, někdy se prostě zhadáme, pak spolu nemluvíme. Pak je to zase obráceně a nejlepší kámoši.

Taky to je jak kdybych žila sama se sebou, ve spoustě věcí se doplňujeme. Nebo dělám přesně to samý, co mi vadí na manželovi a obráceně.

A je to spoustu dalších drobností. Jinak bych to neměnila. A jsme spolu 20 let.

Záleží jak si rozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.24 08:46

My jsme a spokojenost :D ale je to opravdu velmi velmi vyrovnany vztah a musíme se vzajemne respektovat, jinak bychom se zabili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14949
22.9.24 08:53

Co jsem tím chtěla říct, jestli jsi zvykla na chlapy, kteří tě poslouchají, případně se dají trochu manipulovat, tak hledej radši rovnou jinde, protože v tyhle kombinaci to rozhodne fungovat nebude. Funguje, když máme doma kazdej svůj “píseček”, kde sefujem a druhej se do toho nějak příliš neangažuje, jelikož ho ta oblast celkově moc nezajímá. Takže kazdej rozhoduje v podstatě samostatně v tom svým “území” a jelikož je to druhymu jedno, zpravidla s rozhodnutím souhlasi. Tak to u nas je. Na zasadnejsich věcech se samozřejmě domlouvame více, nebo si to aspoň spolecne potvrdime. Jako třeba koupit něco většího a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4442
22.9.24 09:04

Vykašli se na znamení. Je to o člověku jako takovém. Nevím jak Ti pomůže to že ti napíšeme: Ano, super kombinace, nebo, kdepak ten vztah půjde do háje? Nemusíme zase přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
22.9.24 09:19

Vážně na toto věříš? Jde o člověka nikoliv o znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
22.9.24 09:27
@Pidulka1991 píše: Více

Ja na znameni verim. Kdyz zacne nekdo vazne resit, jestli lev nebo strelec, je to jasne znameni vzit nohy na ramena a najit nekoho vice racionalniho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
22.9.24 09:30

Znám manželství dvou lvů a teda jsem docela zvědavá, jak skončí. Paní lvice hodně ustupuje, hodně se snaží a evidentně se i hodně sebepopírá, aby to bylo v pohodě… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.9.24 01:23

Ano, jsme, nikdy je to síla :lol: :lol: :lol: :lol:,ale už jsme si zvykli na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
24.9.24 22:25
@Werinka.k píše: Více

Proboha, na tohle někdo jako věří jo? Je 12 nebo kolik znamení a 8 miliard lidí a na všechny by musel fungovat stejný mustr: Lev se lvem tohle, Kozoroh s Býkem tamto…Ještě jsem nenarazila na chlapa, který by tohle řešil, ale ženský jo, stejně tak debžotské horoskopy - vůbec nikomu nepřijde divné, že když já jsem Kozoroh a kolegyně v práci je taky Kozoroh, tak je úplně v pohodě, že máme naprosto stejnou předpověd na přístí týden (a s námi další desetitisíce Kozorohů v republice). Všichni si musíme dát pozor na záhadného muže, který se objeví v našem životě a čeká nás důležité rozhodnutí a v lásce se vyplatí nehádat a finančně nás čeká výhodná investiční příležitost. Je jedno, jestli jsi Kozoroh, který má 6 let nebo 90 a už nemá ani toho partnera ani prachy k investici, je jedno, jestli si chlap nebo žena, prostě slavíš narozky v nějakém termínu a tvůj osud bude přiští týden takový a takový. Asi tak, tohle mi nedávalo smysl asi tak už v 11 letech, gratuluju, že pořád žijí nějaké 20-30-40-50leté naivy, co si myslí, že vztah jim bude klapat na základě toho, zda se snese Lev a Lev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
24.9.24 22:26
@Pidulka1991 píše: Více

Taky to nechápu, viz můj příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25610
24.9.24 22:38

Je jedno kdo na co věří, napíšu jen zkušenost
lev obecně je dominantní královské zářivé znamení (anooo, to jsem já prosím :lol: ), jako negativa může být egoistický, sebestředný, urážlivý
milují obdiv a úspěch (proto je dost herců a zpěváků lvů + managerů)
myslím, že to na lvy celkem obecně sedí, znám jich dost a s jedním jsem byla rok a půl, bylo to velmi žhavé, v posteli parádní, jinak dost hádek - střety dvou velkých eg
obecně bych to moc nedoporučila ani astrologové to úplně nedoporučují, ale když jsou ostatní planety a měsíc měkčí (když je tam třeba víc panny nebo vah v ostatních planetách), tak to fungovat může.. čili slovy klasika : Já neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
25.9.24 00:10
@hopsahejsa píše: Více

Je vidět, že o astrologii nevíš vůbec nic, ani to nejmenší.

Skutečný horoskop není jenom postavení Slunce ve znamení. To, co píší v různých bulvárních plátcích a podobných médiích, se skutečnou astrologií nemá VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO. Vždyť to nepíší ani astrologové a pokud už přeci, tak jen jako zpestření, jako ZÁBAVNÍ astrologii, ne skutečnou.

Skutečný horoskop vypadá takto (je to horoskop okamžiku spočítaný pro Prahu):
https://astrologie.najdise.cz/…lanet-posun/?…
a z toho dobrý astrolog vyčte potřebná data a provede syntézu - tedy bere v úvahu celý horoskop, „nevytrhne“ z něho jenom část, jako například Slunce ve Lvu. A i když posuzuje jednotlivé aspekty života člověka, VŽDY musí přihlédnout k CELÉMU horoskopu.

Základními stavebními prvky horoskopu jsou: planety, znamení, astrologické domy a aspekty (potom je ještě plno dalších věcí, se kterými lze pracovat).

Výklad horoskopu je velmi náročná práce a vyžaduje několikaletou praxi, aby byl správně vyložen. Ano, jsou různé programy, které udělají analýzu jednotlivých prvků, ale je to jen „nástřel“, až zkušený astrolog může udělat skutečně fundovaný výklad. Naštěstí na výpočet horoskopu existuje plno programů (i volně na netu) a je to během „vteřinky“.

K výpočtu horoskopu je potřeba datum narození (události), přesný čas a místo, čím přesnější vstupní data, tím bude přesnější horoskop.

U partnerských horoskopů je dobré udělat nejdříve samostatné horoskopy narození (nativní horoskopy/radixy) obou partnerů a potom společný horoskop (synastrie), ale astrolog nikomu neřekne, že spolu pár vydrží až do smrti, nebo, že se někdo do měsíce rozejde, nemá křišťálovou kouli (může pomocí tranzitů zjistit, kdy může přijít těžší/těžké období pro vztah, kdy se můžou řešit věci související se vztahem atd., ale je to jen na partnerech, jak to „ustojí“). Pěkná synastrie nikomu nezaručí dobrý vztah napořád, hodně těžkých aspektů nemusí znamenat, že se pár rozejde. Je to na lidech, jak se svým vztahem „naloží“. Astrolog klientům může sdělit, jak se k sobě „hodí“, kde mohou být v jejich vztahu silné nebo naopak slabé stránky, na co si dávat pozor, co posilovat, co půjde „samo“ atd. Prostě, jak s tím vztahem pracovat. Díky tomu si člověk může např. uvědomit, že mu některé „věci“ nedělá partner naschvál, ale že takový prostě JE.

Horoskopy také, mimo jiné, využívají (hlavně v zahraničí) i někteří personalisté pro výběr důležitých pracovníků atd.

Napsala jsem toto hodně stručně, rozhodně zde není vše o astrologii, jen takový „náhled“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17527
25.9.24 00:24

Co nějací Lvi?
Daleko horší jsou dva Štíři. :cert: :mrgreen:
No, ale zase v posteli je to super. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek