Lev se lvem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17528
25.9.24 00:39
@Lorre píše: Více

No, škoda že nejsi Lev. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.9.24 07:36
@Prelesta píše: Více

A on tu snad někdo psal o astrologii? Je to ten klasický vágní slint „lev plus les“ bez ascendentů, data narození, takže je to klasická sranda kompatibilita na úrovni horoskopu z časopisu, proto nechápu, že na to někdo věří. Můj bývalý měl dědečka, který dělal „poctivé“ horoskopy dla data narození a postavení planet, tomu bych nějaký kredit přiznala, protože některé věci odpovídaly, ale i tak u mě převažuje skepse, protože si fakt nedělám iluze, že v roce 1983 měli v mé porodnici atomové hodiny s přesností na vteřinu a myslím si, že větsina lidí má beztak čas narození napsaných jen tak přesně, jak se aktálně zpožďují hodiny na porodním sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
25.9.24 10:36
@hopsahejsa píše: Více

No a teď si vem, že jsem měla mit 2 vodnáře a mam střelce a kozoroha. Vidnař se mi libil vic u toho druheho jsem měla doktorům řict, ať hi vyndaji až 21 a ne 20 :roll:.. jako jo, bavím se nad videi o mém znameni a občas se v něčem vidím, ale je to spíš sranda, než realita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.9.24 13:09

@Pidulka1991 tos teda mohla, kámoška si nechala udělat císaře o den dřív, aby měla malá datum 14.4.2014 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
25.9.24 13:40
@hopsahejsa píše: Více

Aha, tak to se Ti omlouvám. Myslela jsem, že se „vysmíváš“ astrologii jako takové, ne jen těm rádoby horoskopům z časopisů.

Také si nedělám iluzi, že v porodnicích v minulosti zapisovali přesný čas. A ani nevím, jak přesný čas uvádějí dnes. U porodu dcery jsem je při příjmu poprosila, aby jí zapsali skutečný čas, ne zaokrouhlený na 5, 10, 15, 20… minut. Tak snad to tak je, má zapsaný čas narození na minutu. Bohužel jsem si to nemohla ověřit, protože se porod zkomplikoval a musela jsem na akutní sekci pod celkovou narkózou.

Nicméně je možné udělat rektifikaci, kde se pomocí událostí v životě člověka, dá čas narození upřesnit.

On se ten horoskop může udělat i s tím ne úplně přesným časem, jen potom nesedí úplně přesně ascendent a další astrologické domy a pokud je ascendent, tedy hrot 1. domu (tím pádem i protilehlý descendent, hrot 7. domu) nebo nějaký další dům na hranici znamení, nebo planeta (či jiný prvek) na hranici domu, nebo určitá planeta zrovna v ten okamžik přechází do jiného znamení atd., musí se přihlédnout i k tomu, vedlejšímu postavení. Ale pracovat se s tím dá. Horší je to např. při tranzitech, kdy se určité „události“, nebo oblasti života, které se budou třeba řešit, mohou o něco posunout.

Blbé je, pokud někdo neví vůbec žádný čas, nebo dokonce ani datum narození. Znám dokonce někoho, kdo svůj skutečný datum narození nezná, oficiálně určený datum má, ale ve skutečnosti to bylo o několik dní dříve, jen neví o kolik.

Pokud někdo nezná vůbec čas narození, může se udělat alespoň obecný horoskop toho dne, ale samozřejmě to už není indivuduální horoskop. Ale i tak z něho lze něco vyčíst.

Jinak samotná sluneční znamení jsou u některých lidí patrná hned, u někoho ne. Záleží právě na celkovém postavení horoskopu. U někoho v horoskopu není Slunce tak výrazné a pokud má například stelium planet, nebo některé další osobní planety v jiném znamení (jednom), může na „pohled“ převážit to atd.

Proto se každý horoskop musí vykládat individuálně s opravdu velkou pečlivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí