Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždyť si tady pořád na ty jeho milenky stěžuješ a minule jsi psala, jak ses do něj zase zamilovala
ty chceš každej den něco jinýho
@pikola píše: Více
No spíš už nevi co by si dalšího vymyslela.
Jo klopko, stare casy emimi jsou pryc, konkurence trolu je velika a ten tvuj urozeny uz nikoho nezajima. Takze i tahle diskuze ti asi brzo chcipne ![]()
Klopič nakukuje vedle do milenkovské diskuse, která nedávno s hojnou účastí překročila 1000 stránek, usoudila, že shuk is'nt dead a nevěra krucinál pořád táhne, a zkusila si opět přiložit polínko.
Ne a ne pobrat, že nepříliš obratně slátaná fikce nemůže konkurovat ryzí literatuře faktu.
A Robert? Sami víte, jak to s takovými bývá. Toulavá krev se nakonec usadila a z Roberta se v posledním dějství stává starostlivý otec rodiny. Šílenství Žofiino je tedy jediným tragickým tónem v celém tak rozmarném příběhu. Tolik tedy k obsahu díla.
Kopla bych ho do zadku, jak si to jako představuje?
To chce věrnost, dokud vás smrt nerozdělí? Haj.zl jeden ![]()
Manžel má pravdu, Klopi. Je čas vaše manželství konečně povýšit na normální úroveň. Už jste se oba nadováděli dost.
Co zapracovat na sestřičce pro synka? ![]()
Zdravím.
Můj muž přišel dnes s nabídkou, která mě moc nepotěšila. S touto nabídkou přišel již pár let zpět a byly to jen takové kecy, ale teď, kdy je starší, tak už mu prý dost věcí došlo, které chce jinak.
Máme volnější manželství, kdy on má s jednou vdanou milenkou roky poměr, jsou nejen milenci, ale i kolegové, k tomu ještě nějaké milenky.
On je velmi atraktivní, správný a inteligentní, nejen ženy si dovede v životě získat, v kolektivu je oblíbený.
Já mám stálého milence, k tomu občas nějakého milence a spím se ženami, jsem silně bisexuální.
Muž přišel s tím, že už nechce, abychom si zahýbali, máme úžasného syna, který nemá ještě ani rok.
Já to tak nechci a to jsem mu i řekla. Jsem zvyklá na model, který spolu máme a který mi vyhovuje.
Ptala jsem se ho, jak si to jako prakticky představuje a že mu stejně nevěřím.
Já, když jsem před časem jela za jedním mužem na hotel, když jsem potřebovala u tchýně hlídání, tak se vyptával, kdo to je a proč za ním jedu.
Věřili byste mu? Já tomu nevěřím a jeho nabídka se mi nelíbí.