Přišel s návrhem, který se mi moc nelíbí

Klopotkova
21.9.24 20:00

Přišel s návrhem, který se mi moc nelíbí

Zdravím.
Můj muž přišel dnes s nabídkou, která mě moc nepotěšila. S touto nabídkou přišel již pár let zpět a byly to jen takové kecy, ale teď, kdy je starší, tak už mu prý dost věcí došlo, které chce jinak.
Máme volnější manželství, kdy on má s jednou vdanou milenkou roky poměr, jsou nejen milenci, ale i kolegové, k tomu ještě nějaké milenky.
On je velmi atraktivní, správný a inteligentní, nejen ženy si dovede v životě získat, v kolektivu je oblíbený.
Já mám stálého milence, k tomu občas nějakého milence a spím se ženami, jsem silně bisexuální.
Muž přišel s tím, že už nechce, abychom si zahýbali, máme úžasného syna, který nemá ještě ani rok.
Já to tak nechci a to jsem mu i řekla. Jsem zvyklá na model, který spolu máme a který mi vyhovuje.
Ptala jsem se ho, jak si to jako prakticky představuje a že mu stejně nevěřím.
Já, když jsem před časem jela za jedním mužem na hotel, když jsem potřebovala u tchýně hlídání, tak se vyptával, kdo to je a proč za ním jedu.
Věřili byste mu? Já tomu nevěřím a jeho nabídka se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36228
21.9.24 20:06

Vždyť si tady pořád na ty jeho milenky stěžuješ a minule jsi psala, jak ses do něj zase zamilovala :nevim: ty chceš každej den něco jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37286
21.9.24 20:10
@pikola píše: Více

No spíš už nevi co by si dalšího vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
21.9.24 20:16

Naja, troll.

• Citovat
  • Upravit
6703
21.9.24 20:28
@Asta135 píše: Více

Není tam překlep? Dala bych tl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
21.9.24 20:44

Jo klopko, stare casy emimi jsou pryc, konkurence trolu je velika a ten tvuj urozeny uz nikoho nezajima. Takze i tahle diskuze ti asi brzo chcipne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16305
21.9.24 20:48

Zeptal bych se Ludi, bo on je přec Vztahový ekspert, ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.9.24 20:52

Už máš obmedzenú fantáziu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
21.9.24 21:13

Klopič nakukuje vedle do milenkovské diskuse, která nedávno s hojnou účastí překročila 1000 stránek, usoudila, že shuk is'nt dead a nevěra krucinál pořád táhne, a zkusila si opět přiložit polínko.
Ne a ne pobrat, že nepříliš obratně slátaná fikce nemůže konkurovat ryzí literatuře faktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14906
21.9.24 21:27

A Robert? Sami víte, jak to s takovými bývá. Toulavá krev se nakonec usadila a z Roberta se v posledním dějství stává starostlivý otec rodiny. Šílenství Žofiino je tedy jediným tragickým tónem v celém tak rozmarném příběhu. Tolik tedy k obsahu díla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
21.9.24 21:40

Kopla bych ho do zadku, jak si to jako představuje? 8o To chce věrnost, dokud vás smrt nerozdělí? Haj.zl jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
21.9.24 21:52
@monty.python píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.9.24 22:34
@Zumpa píše: Více

Za Luďkem jedu začátkem října.

• Citovat
  • Upravit
Duoriginal
21.9.24 22:49

Manžel má pravdu, Klopi. Je čas vaše manželství konečně povýšit na normální úroveň. Už jste se oba nadováděli dost.
Co zapracovat na sestřičce pro synka? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí