Manžel vyžaduje vyholení

Anonymní
21.9.24 21:23

Manzel vyžaduje vyholení

Dobrý večer
Jsem vdaná 6 let, s partnerem se známe 8 let. V době seznámení jsem byla tam dolu nevyholena. Líbil se mi takový styl, občas jsem si zastřihla, maximálně oholila oblast plavek před návštěvou koupaliště. Jinak ne. Nohy a podpaží si oholim aspoň v létě, když nosím sukně a trička na ramínka. Občas jsem si jen tak oholila i genitálie a manžel to začal vyzadovat, ale nevyhovuje mi to. Pak mě to píchá, svědí, necítím se ve své kůži, není to ono. Ale to vyžaduje. Prý ostříhání nestačí, musím být vyholená, ani trojúhelník si nesmím nechat, úplně jako dítě, snad se z něj nestává pedofil? Tohle je moc. Nikdy nepochopím to vyholení do hladka u dospělé ženy. Vím, že tenhle styl má oblíbenkyně, proti vkusu nic, ale tohle není můj styl a nikdy nebyl. Poznal mě jako neholenou, pak se trochu experimentovalo a výsledek je, že mě to obtěžuje, opravdu, protože to není pro mě důležité. Dnes mi řekl, že odmítá být se mnou v jedné místnosti, když myslím jen na sebe. Když to otočím, kdy se oholí teda on, tak já jsem ženská a mám o sebe víc dbát. V příštím životě chci být chlap.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12011
21.9.24 21:30

Když musíš ty tak on taky a hotovo..jinak smůla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 21:30

@smile_xxx 56829092 [/citace
Jen tváře pravidelně, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
4442
21.9.24 21:32

Dělej si se svým tělem co uznáš za vhodné. Ach jo, kdyby ženský neměly tendenci hrotit kdejakou kravinu, na světě by bylo krásně. :think:

Příspěvek upraven 21.09.24 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
21.9.24 21:34

Tak jestli si i ty nohy a podpaží holíš jen občas v létě…to snad patří k normálu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 21:35
@Lu66 píše: Více

No trochu jsem to přehnala, ale on to vážně moc hroti. A ví, jak mě to obtěžuje. A je mi to ne příjemné. A úplně to kontroluje a tu to mohlo být líp, tu jsi odflakla, tam to není úplně po chuti.

• Citovat
  • Upravit
4385
21.9.24 21:35
@Anonymní píše: Více

Když se chlapovi líbí oholená a ne prales, tak je hnedka pedofil..? ale no tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152236
21.9.24 21:36

Až bude manžel vyžadovat aby ses u sexu věšela na lustru, tak mu vyhovíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4442
21.9.24 21:37

A co tak najednou že změnil názor? Jestli do teď mlčel, a neřekl ani slovo a najednou takhle otočí zeptala bych se ho na důvod. Ano je to blbé holení, ale jde o princip. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
21.9.24 21:39
@Anna766 píše: Více

No a nepřijde ti zrovna tohle jako relativně nepodstatná blbost, kdy je možné partnerovi vyhovět? Stojí to pět minut času třikrát týdně ve sprše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152236
21.9.24 21:43
@princess.consuela píše: Více

Je jí to nepříjemné. A vyhovuje jí jiná úprava, ne tak radikální. Proč by měla chodit vyholená když jí to nevyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
21.9.24 21:44
@princess.consuela píše: Více

Možno si prečítaj s pochopením ešte raz, čo píše zakladateľka. Je jej to nepríjemné, pichá ju to, atď. Nie, že nemá na to 3× týždenne 5 minút času. Nikdy by som sa nedala donútiť do niečoho, čo mi vadí, len aby som niekomu vyhovela. Nie som bábka. Chápem ju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
21.9.24 21:45

A líže ti jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
21.9.24 21:47

Ale no tak, že s tebou odmítá být v jedné místnosti, pokud se dole nevyholíš? Že se mu nechce do sexu, no dobrá, tomu bych ještě věřila, ale že odmítá být v jedné místnosti… v takovém případě bys měla poněkud větší problém, než zda se holit nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí