Je fusak do autosedačky nutnost?

8112
21.9.13 21:20

Je fusak do autosedačky nutnost?

Ahoj holky, prosím o radu. V prosinci čekáme druhé miminko. A já řeším, jestli je potřeba kupovat fusak/zavinovačku do autosedačky. Malá měla začátkem zimy 4 měsíce, tak jsme žádný fusak nepoužívali. A teď nevím, jestli koupit nebo se to dá i bez fusaku. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
21.9.13 21:22

Nutnost to není, ale výhoda to je.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
21.9.13 21:23

Já ji neměla, syn je tedy červencový. Asi záleží jak chcete autosedačku využívat. My jí nikdy nepoužili jinak než v autě. Ale pokud ji chcete dávat na podvozek kočárku a takto v zimě jezdit ven, asi bych ji koupila. Jinak se mi zdá zbytečná. Auto se během chvíle vytopí a pak dítě rozbalovat mi přijde nepraktické. V autě jsme měli před malýho jen deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
21.9.13 21:25

Taky mám zkušenost jen s letním dítkem :-) ale i to mělo do sedačky fusak (aesthetic). Rodíme v listopadu a do autosedačky prckovi určitě něco dám, koupili jsme zimní zavinovačku do autosedačky od emitexu. Zrovna tu je jiná diskuze právě o té zavince. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.9.13 21:25

Já ho dostala od kamarádky, ale jinak bych si ho nepořizovala. Malej byl listopadovej a měl ho tak do ledna. Strašně rychle z něj vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21966
21.9.13 21:26

Mám obě děti podzimní a pro druhého jsem měla letní zavinovačku emitex. do autosedačky byla úžasná, hodně jsme ji využili. osobně bych nekupovala tu zimní, je příliš teplá a ve vytopeném autě by pak bylo miminku příliš horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727

No, zrovna řeším v jiné diskuzi, zda je nutnost mít zimní fusak do kočáru a pak ještě extra zavinovačku do autosedačky.
Já jsem si bohatě vystačila s tím zimním fusakem Emitex combi do autosedačky i do kočáru. Syn je v srpnu, a po pravdě nevím, v čem jiném by v zimě jezdil. :nevim: V kombinéze fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551

@myskalucka myslím že pro zimní mimčo je to teda skoro nutnost, pokud častěji cestujete, my jsme měli tu zavinku od emitexu a výborně se osvědčila, jako pro ty maličký děti je jinak fakt zima a v tomhle jsou krásně zachumlaný. Měla jsem dceru taky v prosinci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
21.9.13 21:27

@myskalucka Pokud vůbec žádný fusak nemáš (do kočáru), tak bych asi koupila. Pokud fusak máš, ale nejde do autosedačky, tak bych se na to vyprdla, dítěti dala do sedačky kombinézu a deku/nánožník na sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.9.13 21:27

@Issobel : malá je srpnová, tak jsem to vůbec neřešila a měli jsme přes ní deku. No, pokud někam pojedeme a budeme mít autosedačku na kočárku, tak jenom někam nakupovat a to jsme hned vevnitř. Proto si myslím, že bysme jí asi ani nepotřebovali, ale vím, že spousta maminek si jí pořizuje, tak jsem na vážkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
21.9.13 21:29

Já mám tu zimní, malý je červnový a používám ji už teď i v kočárku. U nás má velké využití. Hodně jezdím autem a ta naše rachotinka než se vytopí :D to by malý zmrznul. A pak dávám sedačku i na podvozek. Nutnost to není, ale je to super věcička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
21.9.13 21:30

Je to lepsi, at malemu neni zima. Nejhorsi je vzdy ta doba, nez se auto zahreje nebo prenaseni ditete do auta. Emitex nebo xlander fusaky do autosedacky jsou bezva

• Citovat
  • Upravit
36
21.9.13 21:32

Vajíčko používám jen do auta - na podvozek nepřipínám, takže do auta jen příkrýt dekou, za chvíli je vytopené, fusak používám jen do kočárku nebo na sáňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.9.13 21:33

@Svistice : do kočárku mám fusak ještě po nás, takový s tím beránkem vevnitř :-).

Právě, že to tu teď všichni řeší. My jsme měli na malou půjčený 2 fusaky do autosedačky a ani jednou jsme ji nepoužili. Tak právě teď nevím, jestli to zvládnem bez fusaku/zavinovajdy nebo jestli jí fakt koupit.

Děkuju za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
21.9.13 21:36
@myskalucka píše:
@Issobel : malá je srpnová, tak jsem to vůbec neřešila a měli jsme přes ní deku. No, pokud někam pojedeme a budeme mít autosedačku na kočárku, tak jenom někam nakupovat a to jsme hned vevnitř. Proto si myslím, že bysme jí asi ani nepotřebovali, ale vím, že spousta maminek si jí pořizuje, tak jsem na vážkách.

A můžu se zeptat, v čem máš dítě oblečený? Kombinéza/zimní bunda…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí