Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj/Dobrý den, včera jsem zjistila že jsem těhotná (dělala jsem si 3 těhotenské testy) přítelovi je 19 a nejsem si jistá, jestli by miminko chtěl, přeci je jsme ještě “děti”. Potratu se bojím. Nevím ale co by jak bylo, když nejsem plnoletá (17), máte s tím někdo zkušenost?
![]()
@IneskaInes píše:
@truelly Bojím se toho hrozně moc.
Nejsi plnoletá, nemůžeš to řešit bez nich. Nemáš hotovou školu, práci, peníze…
@IneskaInes píše:
@truelly Bojím se toho hrozně moc.
Jaka byla ochrana aby se tohle nestalo? Navic ti neni 18, sama to nevyresis
Příspěvek upraven 24.07.20 v 17:00
@truelly určitě jim to řeknu, ale nevím jak. Žiju s tátou a jeho přítelkyní co mě nesnáší. Bojím se jich. ![]()
@lachtanice86 brala jsem hormonální antikoncepci, ale jeden den jsem si vzala o nějákých 14hodin později.
@IneskaInes píše:
@truelly určitě jim to řeknu, ale nevím jak. Žiju s tátou a jeho přítelkyní co mě nesnáší. Bojím se jich.
no nadšení nebudou, to je jasný
@IneskaInes píše:
@lachtanice86 brala jsem hormonální antikoncepci, ale jeden den jsem si vzala o nějákých 14hodin později.
kvůli jednomu dnu? Se mi nezdá
@lachtanice86 můžu s klidným svědomím říct, že jsem to jinak brala poctivě, ale spali jsme mimo dům a já si nechala prášky jinde.
Anebo napiš, nebo zavolej na Linku bezpečí. Určitě nebudeš ani první, ani poslední, kdo se jim s tímto problémem ozval. Už ti budou umět poradit. Hodně štěstí ![]()
Nejsi první sní poslední, to se stává! Ale musíš to vyřešit co nejdříve!
Dítě je krásný dar, ale ne v 17ti letech.
Svěř se tátovi, nasypej si popel na hlavu, ale je to nejrozumnější, co můžeš udělat.