Mateřská - přivýdělek

Anonymní
24.7.20 10:51

Mateřská přivýdělek

Ahoj holky, za 2 týdny nastupuji na mateřskou. Čekáme 1. Miminko a mě by zajímalo, jestli je na mateřské možný přivýdělek? Případně, nevíte o něčem co se dá dělat z domu nejlépe přes počítač?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
24.7.20 11:02

A jaké máš vzdělání? Cos dělala do teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
24.7.20 11:06

Můžete si vydělávat jak chcete. Jediný co nesmíte, tak dělat na stejnou smlouvu ze které jdete na tu mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 11:10

@Nicole 1234
Střední školu zakončenou maturitou. Do teď jsem dělala prodavačku v dračku spíš ale proto, že jsem tam nastoupila brigádě při škole a byl tam fakt super kolektiv a i práce mě bavila. Navíc jsem věděla, že chci v nejbližší době miminko, takže pro mě bylo zbytečné hledat si na tu chvíli jinou práci. Akorát jsem nastoupila na normální smlouvu. Klasicky zkušební doba a poté rok smlouva.

• Citovat
  • Upravit
4140
24.7.20 11:20

A pocitas s tim, ze vetsinu tveho casu budes muset venovat diteti, az se narodi? Jinak pokud neumis nic extra, tak se prace doma pres pocitac hleda dost tezko.. Da se delat treba účetnictví, preklady, sprava webovych stranek pro firmy.. Ja jsem si na rodicovske privydelavala sitim na stroji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
24.7.20 11:24
@Anonymní píše:
@Nicole 1234
Střední školu zakončenou maturitou. Do teď jsem dělala prodavačku v dračku spíš ale proto, že jsem tam nastoupila brigádě při škole a byl tam fakt super kolektiv a i práce mě bavila. Navíc jsem věděla, že chci v nejbližší době miminko, takže pro mě bylo zbytečné hledat si na tu chvíli jinou práci. Akorát jsem nastoupila na normální smlouvu. Klasicky zkušební doba a poté rok smlouva.

Tak to si asi moc naděje nedělej, že by si něco našla na dom přes počítač. To shání snad každá druhá maminka na mateřské. A většinou je to nějaka administrativa, účetnictví, překlady, IT apod. v cem asi jako prodavačka moc praxi nemáš. Bez urážky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 11:27

@JancaS84
Jinak školu mám vystudovanou v oboru ekonomika. Nikdy mě to ale nijak nenaplňovalo. Myslíte že i když mám maturitu z účetnictvi že potrebuju ještě nějaký kurz nebo něco? Zas ale mi přijde, jak jsem se divala na nabídky že všude vyžadují aspoň 2letou praxi.

• Citovat
  • Upravit
4523
24.7.20 11:27

Nejjednodušší je dělat dál svoji práci, jen na jinou smlouvu. To ty ale nemůžeš. Co prace tvého manžela? Já jsem během RD udělala zkoušky v manželově oboru a teď to dělám z domu, společně s ním, pomáhá mi, všechno zařizuje, takže já krom nějakých školení vůbec nemusím z domu. On to v práci domluvit, donese domu smlouvu, já podepíšu, on ji tam zase zanese. Ideální. Teď teda po změně zákonů musím dělat zase další zkoušku, ale tak ono se to v životě neztratí a aspoň nebudu mít tak velkou díru v životopisu a kdybych po té nemohla najít práci, jakou chci, vždycky můžu zůstat u tohoto. No a pokud u vás nejde ani toto, tak se zamysli, co umíš. Jazyky, účetnictví, umíš něco vyrobit, ušít,… Jinak nic, žádné zázračné sezení u pc 2 hodiny denně za x tisíc bohužel neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 11:29

@chaela můj manžel pracuje v Německu jako řidič kamionu. Takže to asi neprojde :lol: :D jinak celkem dobře ovládám angličtinu a mám maturitu z účetnictvi

• Citovat
  • Upravit
66815
24.7.20 11:32
@Anonymní píše:
@chaela můj manžel pracuje v Německu jako řidič kamionu. Takže to asi neprojde :lol: :D jinak celkem dobře ovládám angličtinu a mám maturitu z účetnictvi

tak se zkus nabidnout firmam, dej si inzerat. Bez praxe to budes mit tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
24.7.20 11:56
@Anonymní píše:
@JancaS84
Jinak školu mám vystudovanou v oboru ekonomika. Nikdy mě to ale nijak nenaplňovalo. Myslíte že i když mám maturitu z účetnictvi že potrebuju ještě nějaký kurz nebo něco? Zas ale mi přijde, jak jsem se divala na nabídky že všude vyžadují aspoň 2letou praxi.

Můžu ti říct, že já mám vysokou ekonomickou. Nastoupila jsem jako účetní a učila jsem se téměř vše znova. Bylo to úplně něco jinýho jak škola. Ani kurz tě na to nepripravi, to je jen teorie. Praxe je prostě praxe, proto ji všude chtějí.

Příspěvek upraven 24.07.20 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
24.7.20 12:02

Účetnictví bez praxe dělat z domu určitě nemůžeš :nevim:…to se fakt každý rok mění, nehledě na to, že teorie co se naučíš ve škole je ti v praxi úplně k prdu… někam chodit uklízet leda…případně roznášet letáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
24.7.20 12:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, za 2 týdny nastupuji na mateřskou. Čekáme 1. Miminko a mě by zajímalo, jestli je na mateřské možný přivýdělek? Případně, nevíte o něčem co se dá dělat z domu nejlépe přes počítač?

Tak můžeš dělat brigadne zase prodavačku. Můžeš chodit na směny, když bude manžel doma a nebo pohlídá babička apod. To je asi nejjednodušší. Dělat účetnictví bez praxe je dost o pusu. A rozhodně tě nikdo nenajme na práci z domu. A nebo max na nějaké urovnávání dokladů, ale této práce je minimum. Jinak vidina privydelku na MD/RD je fajn, ale je to náročné. To vážně jen s dobrým hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
24.7.20 12:21
@Anonymní píše:
@JancaS84
Jinak školu mám vystudovanou v oboru ekonomika. Nikdy mě to ale nijak nenaplňovalo. Myslíte že i když mám maturitu z účetnictvi že potrebuju ještě nějaký kurz nebo něco? Zas ale mi přijde, jak jsem se divala na nabídky že všude vyžadují aspoň 2letou praxi.

Ty by sis troufla na ucto jen díky tomu že si studovala ekonomiku a mas maturitu? Haha to si střelec. Ja dělala střední, maturitu z úcta a pak jsem 11let dělala účetní a pořád jsem se musela učit. To fakt nejde jen tak, proto chtějí všichni praxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 21:26

https://www.wowapp.com/…ka_1996/join

Moc možností na internetu není, ale wowapp je docela dobrý pomocník…člověk nakupuje, komunikuje přes zprávy, volá, občas si něco přečte na netu, zahraje si hry, výplní průzkumy…a tím vším naskakuje body, které si později můžete vybrat jako peníze Že začátku z toho je třeba pár korun, ale pak už se to šplhá nahoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí