Miniinterrupce, jak probíhá?

12
23.7.20 21:20

Miniinterrupce, jak probíhá?

Dobrý den, je mi 18, chodím na gymnázium a příští rok maturuji. Měla jsem chráněný styk s přítelem l, bohužel nám kondom praskl. Menstruace se měla dostavit 15.7 a nic, bolí mě prsa jinak nic nepociťuji. Přítel mě podporuje že bychom to zvládli, já jsem spíš radši pro interrupci v mém věku a kvůli tomu že chci pokračovat na výšku. Jak probíhá miniinterupce? Prosím, neodsuzujte mě. Nebyla jsem ještě ani u gynekologa, tam musím jít pro tu žádost a aby mi zkontrolovali délku nejspíš. Vezmou mě hned? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
23.7.20 21:22
@Bohuzel6 píše:
Dobrý den, je mi 18, chodím na gymnázium a příští rok maturuji. Měla jsem chráněný styk s přítelem l, bohužel nám kondom praskl. Menstruace se měla dostavit 15.7 a nic, bolí mě prsa jinak nic nepociťuji. Přítel mě podporuje že bychom to zvládli, já jsem spíš radši pro interrupci v mém věku a kvůli tomu že chci pokračovat na výšku. Jak probíhá miniinterupce? Prosím, neodsuzujte mě. Nebyla jsem ještě ani u gynekologa, tam musím jít pro tu žádost a aby mi zkontrolovali délku nejspíš. Vezmou mě hned? Děkuji za odpovědi.

To, že si nebyla v 18 u gynekologa, komentovat nebudu. Spíše se zeptam, co test? :roll: byl pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 21:23

@EvieK ještě nevím, nemůžu si ho momentálně udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.20 21:25
@Bohuzel6 píše:
@EvieK ještě nevím, nemůžu si ho momentálně udělat.

Jaký je důvod? Prvně si udělej test. Jo a jinak na gynekologii budeš muset stejně jít. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 21:26

@EvieK jsem s rodiči na dovolené, jo budu muset to vím, ale vezmou mě někam hned, platí se za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.20 21:29
@Bohuzel6 píše:
@EvieK jsem s rodiči na dovolené, jo budu muset to vím, ale vezmou mě někam hned, platí se za to?

A tam lékárny jako nejsou? Ano vezmou tě co nejdřív a ano budeš si to muset zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
23.7.20 21:31

V prvé řadě test, podle toho se řiď dál, není potřeba teď přemýšlet nad interupcí, když ani nevíš, jestli jsi těhotná a pokud to chceš fakt vědět, zadej si do vyhledávače interupce, je to poměrně jenoduché, zvládneš to a dozvíš se, co potřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 21:31

@EvieK vracím se v sobotu hned si ho udělám, jsou ale nemůžu to udělat před rodiči bohužel. Kolik to bude celkově asi stát? Když jsem z ostravska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.7.20 21:32

Napis do zprávy co potřebuješ vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.7.20 21:33
@Bohuzel6 píše:
@EvieK vracím se v sobotu hned si ho udělám, jsou ale nemůžu to udělat před rodiči bohužel. Kolik to bude celkově asi stát? Když jsem z ostravska.

Každá nemocnice to má jinak, to si pak musíš zjístit. Počítej 3000-5000k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 21:42

@EvieK moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
23.7.20 22:05
@Bohuzel6 píše:
@EvieK moc děkuji za odpovědi

Můžeš jít i do nemocnice na pohotovost, pokud nemáš gynekologa, tam se můžeš i na všem domluvit… Ale prosim nejdřív ten test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 22:06

@welovefashion moc moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
23.7.20 22:11

Na stránkách nemocnice bývá vždy ceník hrazenych výkonů, tak se podívej tam, v Ostravě máš 3 nemocnice, tak si to můžeš porovnat.. Kdybys chtěla doporučit dobrého gynekologa, tak dej vědět.. Každopádně se hned na příští týden objednej, u kdybys těhotná nebyla, tak je dobré mít svého lékaře a chodit pravidelně na prevenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35750
23.7.20 22:14

Víš, že když praskne kondom, tak se dá ještě užít pilulka? Pro příště. Kdy proběhl ten styk a jak mivas cca dlouhý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí